Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrvatska, gdje otici, po kojim cijenama ... ja sam dosta "srufala" al cini se da nista pametno nisam izrovila ... jel ima neko neko sipma mjesto za preporuciti za 10-todnevni odmor ...
ivi wrote:hrvatska, gdje otici, po kojim cijenama ... ja sam dosta "srufala" al cini se da nista pametno nisam izrovila ... jel ima neko neko sipma mjesto za preporuciti za 10-todnevni odmor ...
Vecina ide u Hrvatsku, ali ja ti isto tako mogu preporuciti C. Goru. Npr Budva.... otidji na web stranicu grada Budve pa pogledaj. Ili tebe mozda interesuje samo Hrvatska?
mr2 wrote:idi van sezone na karibike, dominikanska republika,prosle godine u novembru 19 dana potpuni aranzman 980 eura ili kuba je jos jeftinija ,a dobro skroz
ivi wrote:hrvatska, gdje otici, po kojim cijenama ... ja sam dosta "srufala" al cini se da nista pametno nisam izrovila ... jel ima neko neko sipma mjesto za preporuciti za 10-todnevni odmor ...