Ideja dočekana na nož

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Avetinho

#1 Re: Ideja dočekana na nož

Post by Avetinho »

Ima to vec u Sjevernoj Koreji.

I nije samo banka: tariguz, ako ga ima, pa onda grah i riza, sve jedna firma, i sve cvjeta, a narod uziva.
sema911s

#2 Re: Ideja dočekana na nož

Post by sema911s »

putin je zabranio otvaranje novih bnaka al tim stranim bankama nista ne prestavlja kupit dionice neke te banke,. i derat guzove jopet samo ovaj put tajno.,., a sve pod izgovorom domace najbolje,., a u bih se nemoze to desit da se osnuje BOSANSKO HERCEGOVACKA BANKA jer kako znas u Bosni imaju neki bosnjaci, srbi i hrvati pa bi i oni svi htjeli po jdnu takvu banku da operu te dugove i da njihovih sunarodnjaka vjernika pare stoje kod njihovih ne kod anomanoma njihovih,., :lol: :lol:
snaga_znanja

#3 Re: Ideja dočekana na nož

Post by snaga_znanja »

hdhgez5zeze5 wrote:Nemam pojma jel istina ili nije ali naletih na priču koja ide ovako, jedan dio patriota i pametnih ljudi predložio je vladi sljedeće ustvari samo jednu stvar, da vlada osnuje bosansko hercegovačku banku i otkupi sva zaduženja građana po karticama i kreditima od stranih banaka i prebaci sva primanja građana na jednu BiH banku, nešto slično se desilo u rusiji kada je putin zabranio otvaranje stranih banaka http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299 ... nih-banaka što je pametan potez osta sva lova u rusiji, da se vratim na temu, kako kažu nisu naišli na razumjevanje pa su čak bili ismijani i napadnuti od strane vladajuće oligarhije.
Tebi je bankarsko blisko ko i ekonomija. :lol:
Post Reply