Postao/la veze s vezom dana 18/01/2014 19:46
Gospodin ce to znati cijenitipravi gospodin
a latentni homoseksualac pogotovo...
Postao/la veze s vezom dana 18/01/2014 19:46
Gospodin ce to znati cijenitipravi gospodin
apsolutno.veze s vezom wrote:Gospodin ce to znati cijenitipravi gospodin
Ove godine uzmi jelku umjesto bora, ..manje przni.dječak sa šibicama wrote:Meni iz nekog razloga sve zene koje poznajem, kupuju dezodoranse, za rodjendan, novu godinu.... prvo sam mislio da smrdim, ali nije to, vec takva mi karma. Ja pozelim smart tv, napisem i pismo djeda mrazu, i ostavim pismo na novogodisnjem boru... i ujutro me doceka Dove ili Nivea dezodorans![]()
![]()
![]()
I sad imam 10 dezodoransa, i ne znam sta cu sa njima...
Treba li nekom jedan?
dječak sa šibicama wrote:apsolutno.veze s vezom wrote:Gospodin ce to znati cijenitipravi gospodin

spreca wrote:Otidji materi bar na 7 danasabinna38 wrote:Sta pokloniti muskarcu za rodjendan , ako se radi o zrelijem muskarcu, koji je pri tom intelektualac a da to ne bude neki od klisea knjiga, parfem itd ??
Sve sam ideje ispucala. A trazim savrsen poklon !! I NEED HELPPPPPP !!!

Nije loseskvo wrote:
stavis jos i masnu oko vrata, da bude rodjendanski
Sta god da kupiš nikako nemoj kupiti srce.... s rukicamasabinna38 wrote:dječak sa šibicama wrote:Pa zajebavamo, mi smo muskarci skromni i jednostavni. Das mu pare da ih on potrosi, nije vazno gdje i kako, osim ako nije neki snob... kupi mu flasu viskija, ako ne pije onda flasu sirupa od jagode na razmucivanje, sta ja znam... pa ti najbolje znas kakve on stvari voli, ne kontam, koliko ga to ne poznajes pa ne znas sta bi ga obradovalo.
Otkud mi znamo...
Ili ga pitaj "sta zelis", sto da ne.
Sve mi se cini da ce covjek dobiti ono naliv pero.
Trebala mi je zenska kreativnost a dobila sam muski sarkazam...pfffffffffff
Mescini da si mi ti nekako najnormalnija/jikockica_kockica wrote:Sta god da kupiš nikako nemoj kupiti srce.... s rukicamasabinna38 wrote:dječak sa šibicama wrote:Pa zajebavamo, mi smo muskarci skromni i jednostavni. Das mu pare da ih on potrosi, nije vazno gdje i kako, osim ako nije neki snob... kupi mu flasu viskija, ako ne pije onda flasu sirupa od jagode na razmucivanje, sta ja znam... pa ti najbolje znas kakve on stvari voli, ne kontam, koliko ga to ne poznajes pa ne znas sta bi ga obradovalo.
Otkud mi znamo...
Trebala mi je zenska kreativnost a dobila sam muski sarkazam...pfffffffffff![]()
Salim se....
Mislim da poklon nije toliko važan, koliko je važno da se on osjeća posebno mazeno i pazeno sa puno seksa....
ovo si prepisO sa teme- kućni ljubimci-, priznaj...kockica_kockica wrote:
Mislim da poklon nije toliko važan, koliko je važno da se on osjeća posebno mazeno i pazeno sa puno seksa....
sherbett wrote:Ne mogu da vjerujem! Opet je nalivpero ispalo dobra opcija a to sam ti rekla josh na prvoj strani.
Nego ja bi da ti sebi poklonish, a kao njemu na poklon, neke seanse jer nisi bash cista.
Oprosti.
molim te!
kockica_kockica wrote:Sta god da kupiš nikako nemoj kupiti srce.... s rukicamasabinna38 wrote:dječak sa šibicama wrote:Pa zajebavamo, mi smo muskarci skromni i jednostavni. Das mu pare da ih on potrosi, nije vazno gdje i kako, osim ako nije neki snob... kupi mu flasu viskija, ako ne pije onda flasu sirupa od jagode na razmucivanje, sta ja znam... pa ti najbolje znas kakve on stvari voli, ne kontam, koliko ga to ne poznajes pa ne znas sta bi ga obradovalo.
Otkud mi znamo...
Trebala mi je zenska kreativnost a dobila sam muski sarkazam...pfffffffffff![]()
Salim se....
Z A K U C E J Š Nsay_cheese wrote:sabinna38 wrote: britanacImaju samo dvije opcije. Prava: radi se o klasnicnom izrodu. Druga: laze cim usta otvori. Kako god okrenes, cist promasajsabinna38 wrote: ne pije
To zovem idejom !! Bravo !!! Poznajes li nekog ? Kako doci do njihOmerta13 wrote:Z A K U C E J Š Nsay_cheese wrote:sabinna38 wrote: britanacImaju samo dvije opcije. Prava: radi se o klasnicnom izrodu. Druga: laze cim usta otvori. Kako god okrenes, cist promasajsabinna38 wrote: ne pije![]()
sry za off al morao sam![]()
Realno neko ko ima dovoljno para ispunit ce sve svoje potrebe tako da neki skup poklon nece proci ne zapazeno al nece ni dotaci onaj nivo koji ti ocekujes.. moja preporuka raspitaj se za nekog majstora karikature, da se to uradi kvalitetno sa dobrim ramom ne mozes fuliti siguran sam
a sto ti i ako si mozda skontala ko je pises ime i prezime?kontas da si ispala pametna sa ovim ili sta?MedenoSrce wrote:Nina Hadzic
obzirom da si otvorila temu pretpostavljam da znas guglati