Vrlo rado, to nije problemmadner wrote:Jebo to, valja onda ocisitit vikendicu.muz66 wrote:Svoj ti posao prijatelju, bolje je otici sa dragom na vikendicu za vikend dok cistacica odradi posao. I to vrijeme kvalitetno provestimadner wrote:Pustiste bez ideje da radi sa svojim parama sta hoce. Mislim niko normalan je ne bi zelio za zenuali 100 ljudi sto cudi
Idealan muz ili papucar?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- muz66
#501 Re: Idealan muz ili papucar?
- Troll_Happens
#502 Re: Idealan muz ili papucar?
bez_ideje wrote:Sretno i vama svima,i da malo vise vjerujete u sebe.....sreca bas nema puno veze s tim![]()
a ti se Madneru utali sa Jedan001 pa razradite taj scenario![]()
![]()
![]()
ma ne treba mi niko drugi da razradjuje scenario imam ja to sve u glavi samo jos na djelo da prenesemo
jos samo kakvu da nadjem da obuce onu uniformu
obecavam nece puno raditi
- ljubav_aha
#503 Re: Idealan muz ili papucar?
tvoj post je dovoljan argument da posjedujes strah,istina,nisi napisao razlog/uzrok svog stavamadner wrote:Mislim da onaj koji optuzuje treba da iznosi argumente, Alice_aha.ljubav_aha wrote:
oh hoo hoookakav radikalini feminizam
to je sranje identicno sovinizmu
![]()
madner, dalje tvrdim da je strah,demantiraj me argumentom ako moja izjava nije tacna
- ljubav_aha
#504 Re: Idealan muz ili papucar?
he he he,kad sam bila klionka,bilo mi je svejedno ko hoda kroz kucu,a sad nema sanse,pomocnicu/pomocnika treba imati pod stare dane ili u slucjau bolesti,i eventulano u nemanju vremena,ali zadnji izgovor je za osobe koej su jednostavno lijene sredti momentalno za sobom 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#505 Re: Idealan muz ili papucar?
Sta ima kod tebe u medjuzemskoj?madner wrote:Kako je Tolkine?Toto wrote:Mozda je hoce neko horizontalan.madner wrote:Pustiste bez ideje da radi sa svojim parama sta hoce. Mislim niko normalan je ne bi zelio za zenuali 100 ljudi sto cudi
- madner
#506 Re: Idealan muz ili papucar?
Evo radim svake hefte 2, 3 sahata za 50 kermi.Toto wrote:Sta ima kod tebe u medjuzemskoj?madner wrote:Kako je Tolkine?Toto wrote: Mozda je hoce neko horizontalan.
Ono radim na crno da imam za bijelo.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#507 Re: Idealan muz ili papucar?
Hajd sad fino se vratite na temu. 
- kmirsad
#508 Re: Idealan muz ili papucar?
Kojoj temi... nama ovdje nikake teme...

-
elSaik
#509 Re: Idealan muz ili papucar?
Ne vidim zaista zašto vam je toliki trn u oku njena želja da plaća kućnu pomoćnicu. Ja od svoje žene očekujem da radi puno radno vrijeme i da u kuću donosi najmanje jednako veliku platu kao i ja. Onda toj istoj ženi govoriti kako nije uredu da plaća pomoćnicu svojim radom stečenim novcem nego pored posla ( i troje djece
) treba da radi po kući bi bilo vrlo ružno s moje strane.
- ljubav_aha
#510 Re: Idealan muz ili papucar?
elSaik wrote:Ne vidim zaista zašto vam je toliki trn u oku njena želja da plaća kućnu pomoćnicu. Ja od svoje žene očekujem da radi puno radno vrijeme i da u kuću donosi najmanje jednako veliku platu kao i ja. Onda toj istoj ženi govoriti kako nije uredu da plaća pomoćnicu svojim radom stečenim novcem nego pored posla ( i troje djece) treba da radi po kući bi bilo vrlo ružno s moje strane.
ne laje pas /elSaik/ radi sela vec radi sebe
-
zelenashica
#511 Re: Idealan muz ili papucar?
Dva mjeseca prošla...............a rješenja ni na vidiku 
- ljubav_aha
#512 Re: Idealan muz ili papucar?
zelenashica wrote:Dva mjeseca prošla...............a rješenja ni na vidiku
papucar je idealan muz
-
zelenashica
#513 Re: Idealan muz ili papucar?
kako komeljubav_aha wrote:zelenashica wrote:Dva mjeseca prošla...............a rješenja ni na vidiku
papucar je idealan muz![]()
![]()
- ljubav_aha
#515 Re: Idealan muz ili papucar?
bas sma se slatko nasmijalazelenashica wrote:kako komeljubav_aha wrote: papucar je idealan muz![]()
![]()
ja ću svome nataknuti nanule da čujem kad dolazi,....da sve bude pod konac
papucari su odgovorni muzevi,koji ne bjeze od zajednickih svakodnevnih obaveza
mnogi misle da se papucar cuva za zeninu kuhinjsku kecelju,sto je izuzetno pogresno
papucara ne dozivljam kao slugu u kuci
- tekma
#516 Re: Idealan muz ili papucar?
Jeste, da ti kuci usisava i ves pere a da te drugi pegla.....perfektna zamisao,ljubav_aha wrote:zelenashica wrote:Dva mjeseca prošla...............a rješenja ni na vidiku
![]()
u danasnja vremena cak moguce i lako izvodljivo.
Ko nezna peglati neka pere ves, ja ves neznam prati , peglati je vrlo ljepse, tu je ucinak vidan,
posmatras svaki djelic kako se iz dubokog sna budi.
- ljubav_aha
#517 Re: Idealan muz ili papucar?
tekma wrote:Jeste, da ti kuci usisava i ves pere a da te drugi pegla.....perfektna zamisaoljubav_aha wrote:zelenashica wrote:Dva mjeseca prošla...............a rješenja ni na vidiku
![]()
tekma,zar papucar ne moze biti nevjerovatno dobar u krevetu,oboje uradimo kucne poslove,vise vrmena sa seks i manje umorni,razmisli
- tekma
#518 Re: Idealan muz ili papucar?
Neznam gdje i kako da razmisljam, nikada sa papucarom nisam imao posla, ali povedem li se logikom
mojih komsinica koje iskljucivo jedno tvrde....papucara mores hebat.
E, dali je papucar dobar hebac, nisam siguran, to bi vi morale znati.
Ja tipujem na njegove kvalitete sa usisivacem i pranje vesa....vjeruj mi.
-
zelenashica
#519 Re: Idealan muz ili papucar?
Ja vala sam nakon 20 stranica teme počela ga doživljavati i kao budaluljubav_aha wrote:bas sma se slatko nasmijalazelenashica wrote:kako komeljubav_aha wrote: papucar je idealan muz![]()
![]()
ja ću svome nataknuti nanule da čujem kad dolazi,....da sve bude pod konac
![]()
papucari su odgovorni muzevi,koji ne bjeze od zajednickih svakodnevnih obaveza![]()
mnogi misle da se papucar cuva za zeninu kuhinjsku kecelju,sto je izuzetno pogresno![]()
papucara ne dozivljam kao slugu u kuci
-
zelenashica
#521 Re: Idealan muz ili papucar?
bolje ti je idi kupi papuče dok nije nestalowalkabout wrote:slazhem se...
- ljubav_aha
#522 Re: Idealan muz ili papucar?
losa logikatekma wrote:Neznam gdje i kako da razmisljam, nikada sa papucarom nisam imao posla, ali povedem li se logikom
-
walkabout
#523 Re: Idealan muz ili papucar?
pa et...zelenashica wrote:bolje ti je idi kupi papuče dok nije nestalowalkabout wrote:slazhem se...sa ovom današnjom mladežu češ naHebat
ni to ne bi bilo loshe...
- ljubav_aha
#524 Re: Idealan muz ili papucar?
nijedan lijen muskarac nece izbjegavati pomoci zeni,papucar ili ne,tako jezelenashica wrote:Ja vala sam nakon 20 stranica teme počela ga doživljavati i kao budaluljubav_aha wrote:papucari su odgovorni muzevi,koji ne bjeze od zajednickih svakodnevnih obaveza![]()
mnogi misle da se papucar cuva za zeninu kuhinjsku kecelju,sto je izuzetno pogresno![]()
papucara ne dozivljam kao slugu u kuci.....jesi li vidjela molim te na čemu se zasnivaju teze pojedinih,...ne na slobodnoj volji pomoći no na redoslijedu i rasporedu
zar to ne prevazilazi noramal odnos uu podjeli poslova...meni je vala veće opterećene pratiti redoslijed nego raditi po slobodnom nahodjenju onako opusteno
- tekma
#525 Re: Idealan muz ili papucar?
mislim da bi bilo neophodno da mi definiramo sta i kakav se muskarac podrazumijeva pod "papucar".ljubav_aha wrote:
losa logika
Ja sam se posluzio logikom zena nastanjenih na neurbanim prostorima, e bas zato i ta izreka....
sta, papucar...hebi ga , mozes ga kuci voditi.
Imati muza za papucara, atraktivnog muskarca i dobrog ljubavnika, e duso draga, takvog najvjerovatnije
preko konkursa moras traziti, izgledi da ga nadjes, mislim da su ravni nuli.
Ako ti takvog posjedujes, dobro pazi na njega, to je unikat.