Ljep pozdrav.Dans se kupalo i plivalo.
IDE LJETO...PA DOĐI NA MORE !!!!
-
Sale_Magare malo
Ma,jebem mu miša i ispitima...Ajde,neće more nigdje uteći...Možda smuljaš nešta
-
Sale_Magare malo
Ma,bude bolje...Čuvam ja tebi mjesto i u kući i na plaži
Ajde,nedaj se tim ispitima,jebem mu miša.
Koji faks ima tu čast da ga posjećuješ?
Ajde,nedaj se tim ispitima,jebem mu miša.
Koji faks ima tu čast da ga posjećuješ?
-
Sale_Magare malo
Ih,starka
Ma nigdi nikada nisam pročitao da piše:MORE za ...pa utipkane godine,kao što piše na ljuljačkama:Samo za djecu do 5 godina
.
Treća godina,pa ti si super.Kada si prevalila prve dvije bilo kojeg faksa sada si već RIBA U VODI što se tiče učenja.Završiš ga 100%.
Držim fige(na onih 100% za sreću).
Ih,pa ako se ti smatraš starom sa 30
,ja sam onda prestar...jeben mu miša.Znam da sam blentav i neozbiljan ali star
...Sranjce,sada si me bacila u razmišljanje...iako se ne osićam starim.Ali,ako netko skupi 40 godina onda je zbilja mator
.
Uglavnom,čim daš posljednju godinu faksa OZBILJNO ćemo o ovoj temi,pa bila ti 100 puta na moru kod mene ili samo jednom.
Ajde,ako ne spavaš onda učiš.1 sat je posli ponoći.Ako spavaš...želim ti lip san.Ako ne spavaš i ne učiš(Eeeee,to nije moja briga
) uživaj.
Ih...ako budem imao prilike BACITI u more STARICU ispod 30 godina
...
Treća godina,pa ti si super.Kada si prevalila prve dvije bilo kojeg faksa sada si već RIBA U VODI što se tiče učenja.Završiš ga 100%.
Držim fige(na onih 100% za sreću).
Ih,pa ako se ti smatraš starom sa 30
Uglavnom,čim daš posljednju godinu faksa OZBILJNO ćemo o ovoj temi,pa bila ti 100 puta na moru kod mene ili samo jednom.
Ajde,ako ne spavaš onda učiš.1 sat je posli ponoći.Ako spavaš...želim ti lip san.Ako ne spavaš i ne učiš(Eeeee,to nije moja briga
Ih...ako budem imao prilike BACITI u more STARICU ispod 30 godina
-
Sale_Magare malo
Ma ,sada sam sigurab da spavaš.Spava sav svit
...Moram i ja...
Ih,baš si utonula u san.VIDI SE I SA OVE DISTANCE
...Ajde,ajde,samo ti ljepo sanjaj.Mogu ja tebe pozdraviti i ovako,tiho,da i ti sama neznaš da si bila pozdravljena
.Uz pozdrav..ostavljam ti želju za normalan,ne predug radni dan,kao što je bio zadnji.
Noć..cmok..i tako to
Ih,baš si utonula u san.VIDI SE I SA OVE DISTANCE
Noć..cmok..i tako to
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Sale_Magare malo wrote: Noć..cmok..i tako to
Ribar plite mrizu svoju koja njemu triba ...
Vengo, ... tija san ti nesto rici, prije nego ti ova nasa lipa Lace dodje.
Bit ce dite umorno od puta. Ne znan kako ce stici do Podace, al` nebi bilo lose da je docekas. Ferata vozi do Ploca pa eto, ... bilo bi lipo da joj ucinis gust i docekas je na peronu.
Mislin, ... nije ona cvenkusa, to je gradsko dite, fino odgojeno, e ....
Docekaj ju sa cvicem, (ako je skupo, ima usput dzardina)
Odvedi je na laganu spizu i nemoj stalno misliti na pineze, ... budi goshpar. Nemoj da pomisli da si neki shkovacin. Nije vazan takujin, ... vazan je gusht.
Nemoj pred njom bestimat, neka vidi da si pravi sjor kojemu libar nije stran.
Eto, .... sad gren ca, a ti pazi sta radis. Nemoj da ja sta ruzno cujen, inace .... lipi moj galebe, ... moga bi imati jedno krilo ka onaj galeb u Podgori, ... e, .... pa ti vidi.
- Lace
ma lace ako prezivi rokove...hvata prvi autobus koji ide do makarske i izlazi u podacama...a onda zove magareta da joj pokaze put...a ti pape...naleti...nemoj ko prosle godine ostavljat pokoncice kod drugih
i ne zaboravi mi cvijece ponjet

-
Sale_Magare malo
pape wrote:Sale_Magare malo wrote: Noć..cmok..i tako to
Aaaa,neka,neka...Dobro si iskoristia fond rici.Bolje ti ide hrvatski pravopis nego zemljopis...
Ali Lace će sisti u autobus u Sarajevu i izaći U Podacama
Galebarija...E,to ti je nestalo sa komunizmom
Što je bilo u Podgori...zbilja neznam.Podgora je cilih 16 km od mog mista.Znam što je bilo u Zaostrogu
Oki doki,shavtia sam tvoje upozorenje.Ništa se ti ne brini.Ja sam samo Bosanac nastanjen u Dalamciji.A di imaš pokvarenog Bosanaca
Eto...pape moj...GOSPARU(eeee,to si iša malo ka Dubrovniku,ali nisi puno falia) baš mi je drago da sam dobia UPOZORILO.Biće da voliš Lace.Ako je voliš onda vridi.Ako vridi onda je lipo što ću imati priliku da je upoznam.
Ajde,pa natipkaj još što god
Adio(Vozdra-ka šta kažu GOSPARI)
-
Sale_Magare malo
Pametno.Vidiš da se pape potpisuje.Pravi GALEBAŠ.Zna SPIKU,zna.Mora se priznati...Lace wrote:ma lace ako prezivi rokove...hvata prvi autobus koji ide do makarske i izlazi u podacama...a onda zove magareta da joj pokaze put...a ti pape...naleti...nemoj ko prosle godine ostavljat pokoncice kod drugih![]()
i ne zaboravi mi cvijece ponjet
![]()
Eh,imaš sada i ZAŠTITARA
Cmoka i ...tako to
-
Sale_Magare malo
Da.Danas ima jako puno falsifikata...Harrys wrote:skupo bi ga platia.![]()
-
Sale_Magare malo
Ma,da se ne osjetiš INFERIORAN,kada si već postavio pitanjepitt wrote:ko papeta ne zna.....:D:D
JA PAPETA NEZNAM
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Sale_Magare malo wrote: Što je bilo u Podgori...zbilja neznam.Podgora je cilih 16 km od mog mista.Znam što je bilo u Zaostrogu..ali to valjda nije isto.
E, ... pitas da li je volin. Nije da je volin, ..... ljubin je vise od cilega svita. E, ... bil` je ti volija, da ti `vako izgleda, kad iz mora izadje?Sale_Magare malo wrote: Oki doki,shavtia sam tvoje upozorenje.Ništa se ti ne brini.Ja sam samo Bosanac nastanjen u Dalamciji.A di imaš pokvarenog Bosanaca.
Eto...pape moj...GOSPARU(eeee,to si iša malo ka Dubrovniku,ali nisi puno falia) baš mi je drago da sam dobia UPOZORILO.Biće da voliš Lace.Ako je voliš onda vridi.Ako vridi onda je lipo što ću imati priliku da je upoznam.

-
Sale_Magare malo
Hm...pa ti voliš samo lipe ženske.Ajde de...ako ti misliš da je to ljubav.
A ovakvih curica...damas je izašlo bar desetak iz mora.Ne virujem da sam koju zavolia...valjda bih mora to u toku dana napraviti onoliko puta koliko i puta zapalim duvan..
Hehe...a ono NIJE KRILO OD GALEBA
...Ono je NECIJE UMJETNIČKO DILO.
Posudia sam fotku...Budem ti je vratia malo kasnije.
A ovakvih curica...damas je izašlo bar desetak iz mora.Ne virujem da sam koju zavolia...valjda bih mora to u toku dana napraviti onoliko puta koliko i puta zapalim duvan..
Hehe...a ono NIJE KRILO OD GALEBA
Posudia sam fotku...Budem ti je vratia malo kasnije.
-
Sale_Magare malo
Da.Samo moram viditi sa ženom...kada joj odgovara šoping do Sarajeva