IDE LJETO...PA DOĐI NA MORE !!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Sale_Magare malo

#1 IDE LJETO...PA DOĐI NA MORE !!!!

Post by Sale_Magare malo »

Pozdrav svima...Je da je malo kasno,ili rano,ali mora se.Tumara sam po NET-u pa završio ovdje.
Evo,nudim ljetovanje...Tko je faca i SPOSOBNJAKOVIĆ može se i besplatno kupati.
Ovo moje mjesto je blizu Zaostroga.Zove se Podaca.Bude uvijek puno sarajlija.A i ja sam nekakvo bosanko čeljade :-) ...
Ajde,ako ima netko neka pitanja,neka tipka.Razumjem se u turizam i WEB pa pomognem :shock: ako mogu.
neko iz mase

Post by neko iz mase »

a vid barba stipe gdje nadje besplatno reklamirati
momcino imas li kakav aranzman u blizini miami beacha
stickitout

Post by stickitout »

Ma jel ovo paket aranzman? :D :D Ocemo li noge tocat? :D :D
Sale_Magare malo

Vidi,vidi...što je veliki grad..pa ima budna svita :-D .Ima svega...Ima i taj majami(isto ka i u bosni.tko jamijo,jamio..tko nije :? ...
Ajde de...šalim se.
TOČANJE NOGARA,sa svim KOSTOVIMA je OSIGURANO od mene.Možete spavati više od mene,kupati se,čak i plivati :) ..
MOŽEZTE I MULJATI SARAJKE koje se zateknu u mojoj kući...Muško sam..pa razumim..
A sada...idem popiti kavomicin..pa malo odkunjati...VALJA SE DANAS I OKUPATI :) Pozdrav!!!
Sale_Magare malo

http://www.knezevic.netfirms.com/
Eh,ljepa dana...
Kupanje,sunčanje i dobra utakmica :-D
Lace

Post by Lace »

ej slusaj...a ja bih platila...posto idem sama na odmor...pitam ima li kakva fina plaza da nije covjek na covjeku...koliko ti kosta soba i bil iznajmio samo 1 osobi...10 dana :D (pod uslovom da nisi neko drugi i ne reklamiras tudji sajt...tj ako je ovo tvoj sajt :D ) zanima me kako je s kapacitetima dosla bih i neki vikend :)
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

Sto jes jes, more on pricat kako je sve dzabalma al ja znam dobro da nem dzabe ni u stare babe! :-D
Sale_Magare malo

Lace wrote:ej slusaj...a ja bih platila...posto idem sama na odmor...pitam ima li kakva fina plaza da nije covjek na covjeku...koliko ti kosta soba i bil iznajmio samo 1 osobi...10 dana :D (pod uslovom da nisi neko drugi i ne reklamiras tudji sajt...tj ako je ovo tvoj sajt :D ) zanima me kako je s kapacitetima dosla bih i neki vikend :)
Ljepo je ovo mjesto.I ovo jeste moja kuća.Ćaća i mater su je napravili 1978 godine.Ja sam je samo malo dorađivao.
Imaju dvije velike plaže...i par malih.

Ma kako nemaš još jednu PAJDAŠICU :) .Sobe su dvokrevetne..i imaju apartmani.Na sajtu imaju slike http://www.knezevic.netfirms.com/ pogledaj pod sobe.
Jebem mu miša,ali ako je NUŽDA ,smuljam da budeš sama u sobi :) .Moraš samo točno znati koji datum...od kada do kada,pa vidim.

Možeš doći svaki vikend.Imam par prijatelja koji zapucaju ljeti često ovamo.Sarajevo je odavde...oko 200 km.Petak posli posla...i eto te za 3 sata kod mene :-D .

Kuća ima 4 nivoa.Prvi je zajednička kuhinja za sve goste iz dvokrevetnih soba.Njih ukupno ima 4.Zbači,cijela velika kuhinja je za 8 ljudi.
Drugi i treći nivo su isti.Imaju po dvije dvokrevetne sobe i po jedan apartman.
I zadnji nivo je podkrovlje.Tu budemo mi,rodbina...Tu ubacim HITNE slučajeve :-) .

Cjena...Cjena ti je oko 10 EUR za postelju,krevet.Zato ti i govorim da smuljaš PAJDAŠICU pa da uzmete dvokrevetnu za 10 dana.To bi vas koštalo 180 EUR.E,onda ti ja dam popust jer si prvi put kod mene...pa izađe konačna cjena 170 EUR.E,sada ako dovedeš još nekoga...imaš i dalje popusta.Piše sve na sajtu.I sve što piše je točno i ja stojim iza toga,jer sam ja to sastavlja i pravio.

Jel sada jasnije :-D ?

Da,i ako imaš vremena i volje,voliš ili znaš svirati...ja volim muziku,pa znam svirati svašta nešta.Imam i instrumenata...pa nam ne gine dobar DERNEK :-)
I još...razumim se u WEB i slične bedastoće iz programiranja...pa ti pokažem i nešta korisno što te zanima,a može ti zatebati za posao.
:-D
stidljiv

Post by stidljiv »

Koliko je daleko plaza od kuce ?
Sale_Magare malo

Lojo_Hasanovic wrote:Sto jes jes, more on pricat kako je sve dzabalma al ja znam dobro da nem dzabe ni u stare babe! :-D
http://img163.echo.cx/img163/6469/smm24ed.gif
Ih,pa di sam napisao tako.Ja sam napisao da možeš taraditi za besplatno ljetovanje kod mene.Tko još nudi tako nešta :) ?Ali,ako si malo MENADŽERSKI nastrojen vidićeš da se isplati i meni i tebi.Nije to neka nauka.Netko je jako sposoban ali nema mogućnosti,drugi imaju sve ali neznaju.U meni ti VIRI ĐAVO iz Tuzle.Tamo sam radio u jednoj robnoj kući...pa sam naučio nešta iz trgovine.A turizam i jeste trgovina.Ja u svoju kuću mogu primiti 20tak ljudi.Pravo malo obiteljsko gnjezdo.Da se svi upoznamo i sprijateljimo.Zato što je moje,mogu da se cjenkam.
Hm,jel sada još uvijek djeluje ka STARA BABA :)
Lace

Post by Lace »

Sale_Magare malo wrote:
Lace wrote:ej slusaj...a ja bih platila...posto idem sama na odmor...pitam ima li kakva fina plaza da nije covjek na covjeku...koliko ti kosta soba i bil iznajmio samo 1 osobi...10 dana :D (pod uslovom da nisi neko drugi i ne reklamiras tudji sajt...tj ako je ovo tvoj sajt :D ) zanima me kako je s kapacitetima dosla bih i neki vikend :)
Ljepo je ovo mjesto.I ovo jeste moja kuća.Ćaća i mater su je napravili 1978 godine.Ja sam je samo malo dorađivao.
Imaju dvije velike plaže...i par malih.

Ma kako nemaš još jednu PAJDAŠICU :) .Sobe su dvokrevetne..i imaju apartmani.Na sajtu imaju slike http://www.knezevic.netfirms.com/ pogledaj pod sobe.
Jebem mu miša,ali ako je NUŽDA ,smuljam da budeš sama u sobi :) .Moraš samo točno znati koji datum...od kada do kada,pa vidim.

Možeš doći svaki vikend.Imam par prijatelja koji zapucaju ljeti često ovamo.Sarajevo je odavde...oko 200 km.Petak posli posla...i eto te za 3 sata kod mene :-D .

Kuća ima 4 nivoa.Prvi je zajednička kuhinja za sve goste iz dvokrevetnih soba.Njih ukupno ima 4.Zbači,cijela velika kuhinja je za 8 ljudi.
Drugi i treći nivo su isti.Imaju po dvije dvokrevetne sobe i po jedan apartman.
I zadnji nivo je podkrovlje.Tu budemo mi,rodbina...Tu ubacim HITNE slučajeve :-) .

Cjena...Cjena ti je oko 10 EUR za postelju,krevet.Zato ti i govorim da smuljaš PAJDAŠICU pa da uzmete dvokrevetnu za 10 dana.To bi vas koštalo 180 EUR.E,onda ti ja dam popust jer si prvi put kod mene...pa izađe konačna cjena 170 EUR.E,sada ako dovedeš još nekoga...imaš i dalje popusta.Piše sve na sajtu.I sve što piše je točno i ja stojim iza toga,jer sam ja to sastavlja i pravio.

Jel sada jasnije :-D ?

Da,i ako imaš vremena i volje,voliš ili znaš svirati...ja volim muziku,pa znam svirati svašta nešta.Imam i instrumenata...pa nam ne gine dobar DERNEK :-)
I još...razumim se u WEB i slične bedastoće iz programiranja...pa ti pokažem i nešta korisno što te zanima,a može ti zatebati za posao.
:-D

ma meni treba malo mjesto ko podaca bas zato sto bi sama...razmisljam o slijedecem vikendu...a sto se tice odmora to cu jos vidjeti...da imam drustvo isla bih u veliko mjesto...ovako biram malo...pogledala sam sajt i skontat cu do kraja sedmice pa ti javim (ako ne moze drugacije...platit cu i punu cijenu kao za 2-je :-?...necu propast zbog toga :D) javim ti se na vrijeme...i eto mene s ruksakom na vikend (jel blizu autobuska? :D ) ...i da...totalni sam antitalenat za muziku :D
Sale_Magare malo

stidljiv wrote:Koliko je daleko plaza od kuce ?
Plaža je daleko oko 200 metara.Imaš malo moje ulice...5 kuća,pa šrinu magistrale i onda još nekoliko stepenica do jedne,glavne plaže.Zove se Ravanje.Druga velika plaža(Viskovič vala) je oko 400-500 metara.Ona je na drugom kraju Podace.Ja sam na ulazu a Visković vala je na izlazu.
Pa imaš ovdje dosta sarajlija.Ovaj dio oko Gradca,Brista,Podace i Zaostroga...
Dućan ti je ..2-3 minuta od kuće.Drži ga jedan moj prijatelj pa UVIJEK IMA HLADNE PIVE :-) .Pošta je...tako3-4 minute hoda.Ali što će ti.Vjerovatno imaš mob.SMS zlata vrijedi :-D .

Na plaži imaš par kafića.Možeš se kupati i LOKATI.Uglavnom,Ravanje je MOJ TEREN pa i kao NAPRAVIŠ KAKAV BELAJ ...guza ti je ZAŠTIĆENA :lol: .
Sale_Magare malo

ma meni treba malo mjesto ko podaca bas zato sto bi sama...razmisljam o slijedecem vikendu...a sto se tice odmora to cu jos vidjeti...da imam drustvo isla bih u veliko mjesto...ovako biram malo...pogledala sam sajt i skontat cu do kraja sedmice pa ti javim (ako ne moze drugacije...platit cu i punu cijenu kao za 2-je :-?...necu propast zbog toga :D) javim ti se na vrijeme...i eto mene s ruksakom na vikend (jel blizu autobuska? :D ) ...i da...totalni sam antitalenat za muziku :D[/quote]

Si Šefice :-D .ma ne platiš ti ništa što ne treba.Simpa tična si...
Je,blizu je autobusna postaja.Javi kada je pošao bus,pa te ja sačekam na stanici ako budem doma.
I,SRAMOTO JEDNA,KAKO MOŽE BITI ČELJADE IZ BOSNE A DA BUDE ANTITALENAT ZA MUZIKU!!! :zoka:
Želim ti ugodno veče.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) Lipi moj, .... lipo si nam sve to nakitija. Tko nije u Podaci bija, ... ispade k`o da ga zoves u Nicu. :zzzz:
Znaci, .... gori si, povis magistrale, e ? Dodaj onda koju stotin metara vise i smanji cinu. E, ..... moras malo snizit na rizik prelaska magistrale, oli nije tako? :zzzz:
Lace

Post by Lace »

pa znam ja skicat uz radio :D ...al ne znam svirat (javim ti se na mail ako mi sedmica bude bezze i budem uzela petak slobodno - dosla bih onim jutarnjim :D :) )
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Lace wrote:pa znam ja skicat uz radio :D
:roll: Ma, ... zaskicat ces ti izgleda, ..... bez radija ili sa radiom. :-)
Lace

Post by Lace »

sto si bezobrazan??? ako imas sta da mi kazes imas PP...meni je potreban odmor...nemam drustvo pa trazim gdje mogu sama...a ti me demoralises :-?
Sale_Magare malo

pape wrote::-) Lipi moj, .... lipo si nam sve to nakitija. Tko nije u Podaci bija, ... ispade k`o da ga zoves u Nicu. :zzzz:
Znaci, .... gori si, povis magistrale, e ? Dodaj onda koju stotin metara vise i smanji cinu. E, ..... moras malo snizit na rizik prelaska magistrale, oli nije tako? :zzzz:
Aaaaa,lipo,lipo...imamo znalca. :-D .
Da,PODACA JE sa 2 TREĆINE IZNAD MAGISTRALE.što je jako dobro,jer se NITKO NE MOŽE ZALJETATI SA NOVOKOMPONOVANIM AUTIMA na plaže.Jer,plaža je za svjet,piće i zabavu,a ne pokazivanje UMJETNOSTI VOŽNJE.
Cjene...Pa smanjene su.Valjda si čuo da je u Hrvatskoj novi zakon o cjenama u turizmu.Moraš prijaviti KOLKIKO ČEGA IMAŠ I ŽELIŠ ZA IZDAVAT a sa ČIM RASPOLAŽEŠ za život.
Da ti još malo pojasnim:
Ljeti u Podaci ima preko 1000 gostiju.Od Toga općina dobije samo 10 tak posto...jer svjet ne prijavi gosta.Ovdje,kao što znaš,ima jako puno kuća koje su vlasništva drugih ljudi...koji se pojave samo ljeti.I oni preko ljeta napune kuće,ne prijave nikoga....jer su tu SAMO LJETI...
E,sada je malo drugačije.Sada ako imaš kuču na moru a stanuješ u Hercegovini ili Bosni ili Srbiji...lipo platiš GODIŠNJI POREZ na kuću.Pa tako recimo...60tak kvadrata košta oko 3 000 kuna.To možeš uplatiti odjednom ili po kvartalima.
Pa,ako nećeš da izdaješ,nemoraš.Ako inspekcija naleti a tebi kuća puna,prije se ljudi vadili DA NISU ODAVDE,...sada dođe isto.Dužan si za tu kuću platiti koliko se procjeni.
E,vidiš,sada su cjene iste ka i prije.Ovakvu sobu kao što je moja imaš u hotelima Laguna i Labineco po 35 EUr.Istina,uz nju dobiješ i doručak.Ali kod mene imaš svoju kuhinju...i sve što ide uz nju.Možeš si kuhati što želiš.
Hm...al si me povuka za jezik :) pape,pape 8-)
Harrys

Post by Harrys »

:lol: :lol: Lace,djes ba u Podace.Ne bih ti ja djaba tamo. :lol:
A skim pijes ako nemas drustvo. :lol:
Lace

Post by Lace »

ne pijem cesto a prije sam pila sama...sto pitas?
Harrys

Post by Harrys »

:lol: Obicno se pije u drustvu,izgledas mi drustvena :lol:
a kazes da si ga sinoc maznula. :-)
Lace

Post by Lace »

sinoc sam bila u drustvu... a proslo ljeto sam pila sama pa ti sad vidi...ali i dalje nemam drustvo za odmor...a ni vikend ...i ako mi ne mozete pomoc, nemojte mi ni odmagati ...pustite da se organizujem
Harrys

Post by Harrys »

:) Jel te to uhvatila neka depresija.Haj pomoci cemo ti,daj prvo neki smajlic. :lol:
Lace

Post by Lace »

jeste...uhvatila me kriza...trebam promjeniti okolinu
Harrys

Post by Harrys »

:D Daj ba za pocetak koji smajlic. :D
Post Reply