Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pokusavam da vidim hoce li iko iz dijaspore biti u sarajevu kad sam i ja dole
neznam zasto, ali sva moja raja dole se vec pozenila/poudala, i imaju minimalno jedno dijete
neznam zasto, ali sva moja raja dole se vec pozenila/poudala, i imaju minimalno jedno dijete
Bosanac30 wrote:I u cemu je fol?
Gdje da vas docekamo?
Pripreme za docek. Zar nisi znao?
Dolazim pocetkom avgusta
Tad si nepotreban.Pitanje je za 28.
Tad pravimo docek za sve kod Tufine garaze.
A derneka sto se tice zakasnio si.
Mozes samo u Banovice na dernek.
Obaveze mi ne dopustaju posjetu ranije i boravak u BiH je zakazan za pocetak narednog mjeseca.
Zao mi je ali u ovakvim situacijama se shire razne glasine koje su izgleda doprijele i do tebe.
28.jula je dana kada dijaspora pocinje sa okupljanjem u Sarajevu i pripremama za svecani mi docek.Tacan datum svecanog doceka josh nije odredjen.
Sa tim ne oficijelnim inicijativama pojedinaca i grupa nisam upoznat ali mi je drago cuti da raja organizujuci derneke i slicne manifestacije daje doprinos u iscekivanju svecanog doceka.
Stari se fakat.
Vozdrex!
rodni list i dvije slike, pa cemo da pricamo
rodjena - sarajevo
slike 2?
bi li da ti ih i odstampam kod advokata da bi bilo dokazano da sam ja?
ccc
Stari se fakat.
Vozdrex!
rodni list i dvije slike, pa cemo da pricamo
rodjena - sarajevo
slike 2?
bi li da ti ih i odstampam kod advokata da bi bilo dokazano da sam ja?
ccc
a sto si neurozna...decko samo zeli da vidi vrijedis li truda