ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

vanjki

#1 ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by vanjki »

Od jurtos sve sportske novinske agencije prenose da je sjajni svedski reprezentativac presao u Barselonu.Barca ce na racun Intera platiti 40
milijuna plus Etto.Sjajan transfer!!!!!Eto Ssarajevo-x ,mozete objaviti!!!!!!!! :bih: :bih: :bih:
vanjki

#2 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by vanjki »

brzi ste nema sta.ja sam bilo 5minuta brzi hhehhehehehhe :bih:
mrtva kokoš

#3 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by mrtva kokoš »

Super, bolje on nego Villa mada mi nije ni on pretjerano drag...Trebao si ovo u temu o Barceloni pisati a ne bezze otvarati novu... 8-)
Charuga
Globalni moderator

#4 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Charuga »

Ima vec postavljeno na temi o Barceloni tekst sa goal.com ... Zar je trebala jos jedna tema da se otvara?
Distortion

#5 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Distortion »

Ja sam stavio info na drugom topicu.

Isla je vijest na fcbarcelona-bosnia.com nakon sto je goal.com objavio breaking news :D

Jos nista nije zavrseno...
Better Man

#6 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Better Man »

Dati 40 miliona Eura i Eto'oa za ibrahimovića je budalaština stoljeća, jer Ibrahimović ne vrijedi toliko, kao što ni jedan drugi igrač ne vrijede te novce. Koja budala će za jednog vrhunskog napadača iskeširati 40 miliona Eura i uz to dati takođe vrhunskog napadača, tj. napadača koji po kvaliteti je identičan kupljenom. Godinama je Eto'o simbol Barcelone i jedan od najzaslužnijih za sve njihove rezultate i oni se na tako ružan način rješavaju svog simbola. Zaista Barcelonu vodi prava pogan od ljudi koji uopće nepoštuju igrača, već samo novac.
Last edited by Better Man on 17/07/2009 11:20, edited 1 time in total.
_tulumba_

#7 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by _tulumba_ »

vanjki wrote:Od jurtos sve sportske novinske agencije prenose da je sjajni svedski reprezentativac presao u Barselonu.Barca ce na racun Intera platiti 40
milijuna plus Etto.Sjajan transfer!!!!!Eto Ssarajevo-x ,mozete objaviti!!!!!!!! :bih: :bih: :bih:

A zasto je bitno toliko gdje je presao odnosno uopce gdje igra Ibrahimovic?Njegov si fan, al' ne mora se tema otvarati o Ibrahmovicu..Pa nije Dzeko,Misimovic ili Ibisevic!
Topla voda

#8 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Topla voda »

ko je po kvaliteti identican...zlatan i eto?
nidje veze

zlatan je eto + 40 miliona.to je razlika izmedju njih dvojice.
Better Man

#9 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Better Man »

Topla voda wrote:ko je po kvaliteti identican...zlatan i eto?
nidje veze

zlatan je eto + 40 miliona.to je razlika izmedju njih dvojice.
Navedi mi primjer po ćemu je Zlatan bolji od Eto'oa? Šta je Zlatan značajno osvojio u Evropi? Kad je Zlatan bolji od Eto'oa, zašto onda se nije vidio na terenu protiv Manchestera ili da ne nabrajam druge bitne utakmice u Ligi prvaka kad je bio obični statista na terenu?.
Topla voda

#10 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Topla voda »

ovo je prica u kojoj cemo se samo bezveze prepucavati ..mislim da eto i kvalitet njegove igre ide prema dolje,zadnju godinu,a tako ce biti i sljedece....a zlatan je sad u spici i odigrace minimalo 2 sezone ekstra u barsi i kad krene s slabijom igrom,onda ce njega dati i doplatiti 40 miliona za nekog ko je na vrhuncu forme.
meni je to logican potez za tim koji pokusava da bude najbolji na svijetu iz sezone u sezonu.
Distortion

#11 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Distortion »

Puno je to...

Razlika je u tome sto je Eto'o imao ugovor do 2010. godine i isti nije htio da produzi jer mu je Barcelona ponudila iste uslove kao i dosad. S druge strane, Zlatan je imao ugovor sa Interom do 2013. godine. Mislim da je Barca dala puno para za Zlatana...
Kin

#12 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Kin »

Ide u povijest kao najlošiji transfer ikad.
Eto'o + 50 milja eura + Hleb na posudbu, ma mislim stvarno.
Zlatan koji 'nestane' u svim velikim utakmicama umjesto Eto'oa koji je zabio u dva Europska finala.

Smješno..
Fordas

#13 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Fordas »

Eto nek Ronaldo za 94 miliona NIJE promasaj :lol:
The idijot

#14 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by The idijot »

dok ga ne vidim s dresom da ga predstavljaju ja ne vjerujem...kakvi ovi portali/novine kakvi bakraci..... :run:
Bijeli_sa

#15 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Bijeli_sa »

pogresna info. jos uvijek nije zavrsen ovaj transfer, ne znam odakle vam ove info. :D
ja.neron

#16 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by ja.neron »

pišu španske žute novine AS i Marca
gooc
Location: Stari Grad je jedan grad i jedan grad je Stari Grad...

#17 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by gooc »

vanjki wrote:Od jurtos sve sportske novinske agencije prenose da je sjajni svedski reprezentativac presao u Barselonu.Barca ce na racun Intera platiti 40

nista od toga paša...bar jos uvijek ....
rIder

#18 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by rIder »

Kin wrote:Ide u povijest kao najlošiji transfer ikad.
Eto'o + 50 milja eura + Hleb na posudbu, ma mislim stvarno.
Zlatan koji 'nestane' u svim velikim utakmicama umjesto Eto'oa koji je zabio u dva Europska finala.

Smješno..
Zabijo bi i ja da imam pored sebe messija i henrya a iza xavija i iniestu :-) smijesno je uopte porediti ova 2 napadaca jer su razlicitih karakteristika, etoo je brz, golgeter i u vecini slucajeva igrac lakih i glupih golova, zlatan je FUDBAL! ono sto etoo radi sa loptom zlatan to radi sa narandzama :D

nema sumnje ta je zlatan trenutno najbolji igrac na svijetu UBJEDLJIVO! sada ima i tim iza sebe koji ga moze ispratiti i u to ce se uvjeriti i simpatizeri-skeptici barcelone ukoliko se ostvari ovaj transfer ;-)

iako nije golgeter prosle sezone je postigao 25 golova i bio prvi strijelac lige, pogledajte golove, ne zna se koji je ljepsi i to u ligi gdje manji klubuvi prije pocetka utakmice parkiraju autobus ispred gola
Better Man

#19 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Better Man »

Topla voda wrote:ovo je prica u kojoj cemo se samo bezveze prepucavati ..mislim da eto i kvalitet njegove igre ide prema dolje,zadnju godinu,a tako ce biti i sljedece....a zlatan je sad u spici i odigrace minimalo 2 sezone ekstra u barsi i kad krene s slabijom igrom,onda ce njega dati i doplatiti 40 miliona za nekog ko je na vrhuncu forme.
meni je to logican potez za tim koji pokusava da bude najbolji na svijetu iz sezone u sezonu.

Toliko Eto'o i kvalitet njegove igre idu prema dole u zadnjih godinu dana da je isti bio jedan od najzaslužnijih za trostruku krunu Barcelone. Šta bi tek bilo da mu kvalitet igre ide prema gore?
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#20 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Admir_1984 »

Ibra sa svojim karakterom nikako mi se ne uklapa u Barcelonu. On mi je vishe igrac za ove sminkerske klubove koji preko nekih multi-miliona zele osvajati trofeje, topa real, chelzi, inter....
lolo_lolo

#21 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by lolo_lolo »

ako skontate,eto vrijedi nekih 30-35 miliona,i ovih 40,to bi bio drugi najveci transfer u povjesti,ali opet je previse,bas kao i za ronalda,i kaku
Gerard

#22 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Gerard »

lolo_lolo wrote:ako skontate,eto vrijedi nekih 30-35 miliona,i ovih 40,to bi bio drugi najveci transfer u povjesti,ali opet je previse,bas kao i za ronalda,i kaku
Nece bas da moze tako kako ti bukvalno prevodis. Eto je jos malo pa slobodan igrac, tako da Barsa ne gubi puno sto je njega dala, Hleb ide na pozajmicu i dok traje placace ga Inter, a on svakako nema mjesta u Barsi pa je to samo plus. Zlatan, ako dodje do dogovora ce vjerovatno potpisati na 4-5 godina, a i Eto za Inter nesto slicno sto prakticno znaci da je ovdje doslo do razmjene igraca s'tim sto kako neko rece, Eto nazaduje dok Zlatan jos nije odigrao najbolju sezonu. Sve u svemu mislim da je Barcelona u plusu.
JohnnyS

#23 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by JohnnyS »

Čekamo da dežurni moralisti koji su naricali nad sudbinom nogometa nakon Realovih akvizicija prokomentiraju ovaj transfer u "jadni klubić još iscrpljen od Francove diktature" - FC Barcelonu :D
Neelix

#25 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!

Post by Neelix »

jah i :?
Post Reply