milijuna plus Etto.Sjajan transfer!!!!!Eto Ssarajevo-x ,mozete objaviti!!!!!!!!
ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vanjki
#1 ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Od jurtos sve sportske novinske agencije prenose da je sjajni svedski reprezentativac presao u Barselonu.Barca ce na racun Intera platiti 40

-
vanjki
#2 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
brzi ste nema sta.ja sam bilo 5minuta brzi hhehhehehehhe 
- mrtva kokoš
#3 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Super, bolje on nego Villa mada mi nije ni on pretjerano drag...Trebao si ovo u temu o Barceloni pisati a ne bezze otvarati novu... 
- Charuga
- Globalni moderator
#4 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Ima vec postavljeno na temi o Barceloni tekst sa goal.com ... Zar je trebala jos jedna tema da se otvara?
- Distortion
#5 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Ja sam stavio info na drugom topicu.
Isla je vijest na fcbarcelona-bosnia.com nakon sto je goal.com objavio breaking news
Jos nista nije zavrseno...
Isla je vijest na fcbarcelona-bosnia.com nakon sto je goal.com objavio breaking news
Jos nista nije zavrseno...
- Better Man
#6 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Dati 40 miliona Eura i Eto'oa za ibrahimovića je budalaština stoljeća, jer Ibrahimović ne vrijedi toliko, kao što ni jedan drugi igrač ne vrijede te novce. Koja budala će za jednog vrhunskog napadača iskeširati 40 miliona Eura i uz to dati takođe vrhunskog napadača, tj. napadača koji po kvaliteti je identičan kupljenom. Godinama je Eto'o simbol Barcelone i jedan od najzaslužnijih za sve njihove rezultate i oni se na tako ružan način rješavaju svog simbola. Zaista Barcelonu vodi prava pogan od ljudi koji uopće nepoštuju igrača, već samo novac.
Last edited by Better Man on 17/07/2009 11:20, edited 1 time in total.
- _tulumba_
#7 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
vanjki wrote:Od jurtos sve sportske novinske agencije prenose da je sjajni svedski reprezentativac presao u Barselonu.Barca ce na racun Intera platiti 40
milijuna plus Etto.Sjajan transfer!!!!!Eto Ssarajevo-x ,mozete objaviti!!!!!!!!![]()
![]()
A zasto je bitno toliko gdje je presao odnosno uopce gdje igra Ibrahimovic?Njegov si fan, al' ne mora se tema otvarati o Ibrahmovicu..Pa nije Dzeko,Misimovic ili Ibisevic!
- Topla voda
#8 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
ko je po kvaliteti identican...zlatan i eto?
nidje veze
zlatan je eto + 40 miliona.to je razlika izmedju njih dvojice.
nidje veze
- Better Man
#9 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Navedi mi primjer po ćemu je Zlatan bolji od Eto'oa? Šta je Zlatan značajno osvojio u Evropi? Kad je Zlatan bolji od Eto'oa, zašto onda se nije vidio na terenu protiv Manchestera ili da ne nabrajam druge bitne utakmice u Ligi prvaka kad je bio obični statista na terenu?.Topla voda wrote:ko je po kvaliteti identican...zlatan i eto?
nidje veze
- Topla voda
#10 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
ovo je prica u kojoj cemo se samo bezveze prepucavati ..mislim da eto i kvalitet njegove igre ide prema dolje,zadnju godinu,a tako ce biti i sljedece....a zlatan je sad u spici i odigrace minimalo 2 sezone ekstra u barsi i kad krene s slabijom igrom,onda ce njega dati i doplatiti 40 miliona za nekog ko je na vrhuncu forme.
meni je to logican potez za tim koji pokusava da bude najbolji na svijetu iz sezone u sezonu.
meni je to logican potez za tim koji pokusava da bude najbolji na svijetu iz sezone u sezonu.
- Distortion
#11 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Puno je to...
Razlika je u tome sto je Eto'o imao ugovor do 2010. godine i isti nije htio da produzi jer mu je Barcelona ponudila iste uslove kao i dosad. S druge strane, Zlatan je imao ugovor sa Interom do 2013. godine. Mislim da je Barca dala puno para za Zlatana...
Razlika je u tome sto je Eto'o imao ugovor do 2010. godine i isti nije htio da produzi jer mu je Barcelona ponudila iste uslove kao i dosad. S druge strane, Zlatan je imao ugovor sa Interom do 2013. godine. Mislim da je Barca dala puno para za Zlatana...
-
Kin
#12 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Ide u povijest kao najlošiji transfer ikad.
Eto'o + 50 milja eura + Hleb na posudbu, ma mislim stvarno.
Zlatan koji 'nestane' u svim velikim utakmicama umjesto Eto'oa koji je zabio u dva Europska finala.
Smješno..
Zlatan koji 'nestane' u svim velikim utakmicama umjesto Eto'oa koji je zabio u dva Europska finala.
Smješno..
-
Fordas
#13 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Eto nek Ronaldo za 94 miliona NIJE promasaj 
- The idijot
#14 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
dok ga ne vidim s dresom da ga predstavljaju ja ne vjerujem...kakvi ovi portali/novine kakvi bakraci..... 
-
Bijeli_sa
#15 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
pogresna info. jos uvijek nije zavrsen ovaj transfer, ne znam odakle vam ove info. 
- ja.neron
#16 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
pišu španske žute novine AS i Marca
- gooc
- Location: Stari Grad je jedan grad i jedan grad je Stari Grad...
#17 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
vanjki wrote:Od jurtos sve sportske novinske agencije prenose da je sjajni svedski reprezentativac presao u Barselonu.Barca ce na racun Intera platiti 40
milijuna plus Etto.Sjajan transfer!!!!!Eto Ssarajevo-x ,mozete objaviti!!!!!!!!![]()
![]()
nista od toga paša...bar jos uvijek ....
- rIder
#18 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Zabijo bi i ja da imam pored sebe messija i henrya a iza xavija i iniestuKin wrote:Ide u povijest kao najlošiji transfer ikad.
Smješno..
nema sumnje ta je zlatan trenutno najbolji igrac na svijetu UBJEDLJIVO! sada ima i tim iza sebe koji ga moze ispratiti i u to ce se uvjeriti i simpatizeri-skeptici barcelone ukoliko se ostvari ovaj transfer
iako nije golgeter prosle sezone je postigao 25 golova i bio prvi strijelac lige, pogledajte golove, ne zna se koji je ljepsi i to u ligi gdje manji klubuvi prije pocetka utakmice parkiraju autobus ispred gola
- Better Man
#19 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Topla voda wrote:ovo je prica u kojoj cemo se samo bezveze prepucavati ..mislim da eto i kvalitet njegove igre ide prema dolje,zadnju godinu,a tako ce biti i sljedece....a zlatan je sad u spici i odigrace minimalo 2 sezone ekstra u barsi i kad krene s slabijom igrom,onda ce njega dati i doplatiti 40 miliona za nekog ko je na vrhuncu forme.
Toliko Eto'o i kvalitet njegove igre idu prema dole u zadnjih godinu dana da je isti bio jedan od najzaslužnijih za trostruku krunu Barcelone. Šta bi tek bilo da mu kvalitet igre ide prema gore?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#20 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Ibra sa svojim karakterom nikako mi se ne uklapa u Barcelonu. On mi je vishe igrac za ove sminkerske klubove koji preko nekih multi-miliona zele osvajati trofeje, topa real, chelzi, inter....
-
lolo_lolo
#21 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
ako skontate,eto vrijedi nekih 30-35 miliona,i ovih 40,to bi bio drugi najveci transfer u povjesti,ali opet je previse,bas kao i za ronalda,i kaku
-
Gerard
#22 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Nece bas da moze tako kako ti bukvalno prevodis. Eto je jos malo pa slobodan igrac, tako da Barsa ne gubi puno sto je njega dala, Hleb ide na pozajmicu i dok traje placace ga Inter, a on svakako nema mjesta u Barsi pa je to samo plus. Zlatan, ako dodje do dogovora ce vjerovatno potpisati na 4-5 godina, a i Eto za Inter nesto slicno sto prakticno znaci da je ovdje doslo do razmjene igraca s'tim sto kako neko rece, Eto nazaduje dok Zlatan jos nije odigrao najbolju sezonu. Sve u svemu mislim da je Barcelona u plusu.lolo_lolo wrote:ako skontate,eto vrijedi nekih 30-35 miliona,i ovih 40,to bi bio drugi najveci transfer u povjesti,ali opet je previse,bas kao i za ronalda,i kaku
- JohnnyS
#23 Re: ibrahimovic presao u barselonu!!!!!!!!!
Čekamo da dežurni moralisti koji su naricali nad sudbinom nogometa nakon Realovih akvizicija prokomentiraju ovaj transfer u "jadni klubić još iscrpljen od Francove diktature" - FC Barcelonu 
- ja.neron
- Neelix