IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Sarajevski_Marlboro
#27 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Džaba si majstore otvorio temu jer je Zlatan Ibrahimović demantirao ovo odmah kada su ga švedski mediji pitali.
-
malo sutra
#28 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
vidis da nisam djaba saznao sam hoce li igrati...Sarajevski_Marlboro wrote:Džaba si majstore otvorio temu jer je Zlatan Ibrahimović demantirao ovo odmah kada su ga švedski mediji pitali.
ajde daj video,dokazi ovdje samo prolaze...suplja NE
- north_1987
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#30 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Moguce je da se tako odigra.Onjegin wrote:Nisu prijatljske utakmice proslava rođendana u dječijem obdaništu pa da se sve toleriše - ovo je, čini mi se, nemoguće izvesti, pa čak i na prijateljskoj utakmici (bar na zvaničnom terminu FIFAe).
Nekad davno, ... Zeljo je igrao prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Brazila na Grbavici.
U brazilskoj reprezentaciji Pele i ostali velikani. Kod Zelje, ... jedino sto je vrijedilo bio je Ivica Osim.
U toj situaciji, Zeljo je zamolio Sarajevo da im za tu utakmicu ustupe centarfora, Spensera sa Koseva, ... Vahidina Musemica.
Udovoljeno im je i ..... nisu se obrukali. Spasio ih je igrac Sarajeva, ...
-
Sarajevski_Marlboro
#31 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Ma šta si saznao?malo sutra wrote:vidis da nisam djaba saznao sam hoce li igrati...Sarajevski_Marlboro wrote:Džaba si majstore otvorio temu jer je Zlatan Ibrahimović demantirao ovo odmah kada su ga švedski mediji pitali.
ajde daj video,dokazi ovdje samo prolaze...suplja NE
Da će zaigrati za Bosnu i Hercegovinu?
Hoće naravno,al' u Limburgu.
Jedno su želje njegovog oca i mnogih Bosanaca,a drugo Zlatanove...
Jednom je samo bio u Bosni,i to kada mu je ćaća prodavao kuću u Bijeljini.Roditelji su mu se razveli,odrastao je s ocem i bukvalno sve što je postigao,postigao je svojim i Šefikovim zalaganjem.S tog aspekta gledano,on je više Bosanac nego Hrvat,kako je i sam već izjavio mislim za Dane ili Avaz,ne sjećam se više,bilo je davno.
Ali uvijek prije svega,naglašava da je Šveđanin.
Zato,nastavi da sanjaš...
- Globus
#32 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Radi kakvih se gluposti vi raspravljate..de potucite se
- ODVRATAN_i_GADAN
#33 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Ali zato psuje na nasem tecno!Globus wrote:Zna pricat al veoma slabo cini mi se .. gledo sam davno..ima na youtube
-
malo sutra
#34 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
da on hoce igrati za nas,pa moze psovati koliko hoce
-
Eborg
#35 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Nije li bio onaj neki video kada sudiju zatjera u neku stvar ili tako nešto?ODVRATAN_i_GADAN wrote:Ali zato psuje na nasem tecno!Globus wrote:Zna pricat al veoma slabo cini mi se .. gledo sam davno..ima na youtube![]()
-
michio
#36 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Cudi me da slabo govori bosanski s obzirom da je bio na margini svedskog drustva prije nego sto je postao poznat. Jedine Svedjane je mogao sresti u skoli onda kad je uopste bio u skoli.
Last edited by michio on 08/05/2010 22:51, edited 1 time in total.
- ODVRATAN_i_GADAN
#37 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Gledao sam XY utakmica kada se lijepo moze procitati sa usana, aaaaa cuo sam i uzivo kada sudiji gospodju majku spomenu, aaaa ovaj mu se jos smjeska!Eborg wrote:Nije li bio onaj neki video kada sudiju zatjera u neku stvar ili tako nešto?ODVRATAN_i_GADAN wrote:Ali zato psuje na nasem tecno!Globus wrote:Zna pricat al veoma slabo cini mi se .. gledo sam davno..ima na youtube![]()
- zecko_kupuz
#38 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Uh, samo zamislite Papeta kako Zlatanovom starom potvrđuje - "ma kakvi, nema problema, dobiće on jedno poluvrijeme". Da, da, možda u Ćirino vrijeme.
Niđe veze, ovo je ozbiljna priprema i nema tu ispunjavanja muzičkih, pardon, nogometnih želja, pa makar one dolazile i od Ibrinog babaša.
Niđe veze, ovo je ozbiljna priprema i nema tu ispunjavanja muzičkih, pardon, nogometnih želja, pa makar one dolazile i od Ibrinog babaša.
-
udrch
#39 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Ako bi se ovo desilo ispunio bi se i moj san..
Ali će se desiti, al u Šangaju kao što Zecko reče..
Ali će se desiti, al u Šangaju kao što Zecko reče..
- seen
#40 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
mislim da zlatan mozda bi i zaigro za nas ali ipak to bi bila veliko ponizenje za sve navijace SWE... sigurno vise nebi bio favorit medu svedanima... samo bi to volio da vidim...Dzeko i Ibrahimovic u napadu... najjaci bi bilo ocam..
-
sarkić ajid-paša
-
Max Bunker
#42 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Eborg wrote:Medunjanin jeste.malo sutra wrote:nisu bili mnogi,nema to veze....sta mislis je li dolazio medunjanin u Bosnu prije nego sto je dobio poziv...
Ali recimo Begović nije. Sve je to individualno...
Pa majku mu Eborg, ipak je Begovic Hercegovac
-
emirchata
#43 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Max Bunker wrote:Eborg wrote:Medunjanin jeste.malo sutra wrote:nisu bili mnogi,nema to veze....sta mislis je li dolazio medunjanin u Bosnu prije nego sto je dobio poziv...
Ali recimo Begović nije. Sve je to individualno...
Pa majku mu Eborg, ipak je Begovic HercegovacNe zna to izdati
sto ne volim kad neko lupa bezveze..mislim ,nebitna informacija,ali molim te cuj Begovic nije dolazio u Bosnu..e pa ja znam da jeste ,jer mi je to rodjak..on je iz bilece kao i moj otac..ne lupajte molim vas..
-
fini dečko
#44 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
and wrote:kod nas u napadu nema mjesta
- Point.
#45 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Kako bi to njegovo eventualno igranje pomoglo nama? Samo bi uzeo mjesto jednom Zecu koji bi mozda dobio priliku i od kojeg imamo neke fajde u buducnosti. Pa nismo mi San Marino ili Andorra pa nam treba Zlaja da nas promovise. Imamo mi Miralema u Lyonu, Misketa kad predje u Atletico, Dzeku kada ga kupi Real, Chelsea ili neki drugi velikan koji nas dosljedno promovisu u svijetu fudbala. Zlaji svaka cast, al jedino moze sa nasim navijacima stajati i navijati za BiH. To je ono sto mu mozemo najvise ponuditi.googleman wrote:pricajte vi sta hocete,njegovo igranje bi bilo dobro za nasu reprenzetaciju,i u marketingu i sto se tice same igre...mislim da bi moci dobili vise samopouzdanja,a koje bi interesovanje izazvalo da pristane
- burek_in_space
#46 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Shta bi nam donijela dobro?!googleman wrote: u pitanju je samo jedna utakmica i to prijateljska posto vidim da nisi u toku...dakle jedna utakmica koja bi nama samo donijela dobro,kao sto sam rekao marketing,a i sama atmosfera bila bi dobra iskljucivo za nas...
- burek_in_space
#47 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
googleman wrote: pa nasi navijaci obozavaju ibrahimovica,i njegovo igranje sigurno bi unijelo veliko zainteresovanje u slijedecim utakmicama koje je inace veliko...mozda bi se vratila i ona euforija kada je ciro bio....
Nama treba mnogo toga u reprezentaciji i oko nje, ali euforije nikako.
-
hau jes no
#48 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Ništa od ovoga, tražiće mu Munib opet pare.
- luckylaka
#49 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Jel ti to ovu repku pratis od juce.Onaj koga je ova reprezentacija interesovala juce interesovace i sutra sa Ibrom ili bez.Ustvari koji je on uopste qrac da bi mu neko dozvolio da pravi cirkus od repke.Cuj poluvrijeme tamo-vamo.Pa nismo djeca.Ili neka Svedi poluvrijeme igraju za nas pola za sebe.googleman wrote:pa nasi navijaci obozavaju ibrahimovica,i njegovo igranje sigurno bi unijelo veliko zainteresovanje u slijedecim utakmicama koje je inace veliko...mozda bi se vratila i ona euforija kada je ciro bio....burek_in_space wrote:Shta bi nam donijela dobro?!googleman wrote: u pitanju je samo jedna utakmica i to prijateljska posto vidim da nisi u toku...dakle jedna utakmica koja bi nama samo donijela dobro,kao sto sam rekao marketing,a i sama atmosfera bila bi dobra iskljucivo za nas...
- Jack Be Nimble
#50 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske
Pa nije budala da skine Umbro i obuce Legea.