Ibrahim Šehić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Point.

#76 Re: Ibrahim Šehić

Post by Point. »

manijak1 wrote:Kažu oni koji gledaju Superlig , ne da je dobar , nego odličan , a tebi je svakako bolje da se baviš tračevima , nego analizama bilo kojeg sadržaja fudbalske igre.
I kao što je poznato , trenutno je Broj 1 u selekciji BiH , dakle , kaže Robert Prosinečki da je Ibrahim Šehić odličan.
Grohotom se smijem, grohotom. :lol:

Nego super je, zona ispadanja.
manijak1

#77 Re: Ibrahim Šehić

Post by manijak1 »

makar ne prima levatske golove , smij se :D do sada vam je prisjedalo , jal radi Šehe jal radi Višće ..... :D biće poslije :( :(
Crvena Tifoza

#78 Re: Ibrahim Šehić

Post by Crvena Tifoza »

Niko i ne zna kakve golove prima. :-)
Point.

#79 Re: Ibrahim Šehić

Post by Point. »

Kako znaš kakve prima golove kad i nema nigdje da se pogleda. Taj tim ne prenosi ni lokalna tv stanica.
luckylaka

#80 Re: Ibrahim Šehić

Post by luckylaka »

Point. wrote:Kako znaš kakve prima golove kad i nema nigdje da se pogleda. Taj tim ne prenosi ni lokalna tv stanica.
Koga interesuje taj nadje i pogleda,uglavnom za sada mi nije prosjek ko bivsem prvom golmanu reprezentacije.Realno bivsi prvi je kanta za nabijanje.
Crvena Tifoza

#81 Re: Ibrahim Šehić

Post by Crvena Tifoza »

luckylaka wrote:
Point. wrote:Kako znaš kakve prima golove kad i nema nigdje da se pogleda. Taj tim ne prenosi ni lokalna tv stanica.
Koga interesuje taj nadje i pogleda,uglavnom za sada mi nije prosjek ko bivsem prvom golmanu reprezentacije.Realno bivsi prvi je kanta za nabijanje.

Izvoli postavi link.
luckylaka

#82 Re: Ibrahim Šehić

Post by luckylaka »

Crvena Tifoza wrote:
luckylaka wrote:

Izvoli postavi link.
Procitaj sta pise
Point.

#84 Re: Ibrahim Šehić

Post by Point. »

Realno, da je ovakav gol primio Begović, Laka bi došao pisati ovdje kako je kanta za nabijanje, prosjek itd.
ganjeta

#85 Re: Ibrahim Šehić

Post by ganjeta »

Ima u Bosni SK prenose Tursku ligu. U Švedskoj ne prenose jel? Šteta :zoka: .
Point.

#86 Re: Ibrahim Šehić

Post by Point. »

ganjeta wrote:
Ima u Bosni SK prenose Tursku ligu. U Švedskoj ne prenose jel? Šteta :zoka: .
Jeste prenose svaku utakmicu Erzurumspora. :-)
Koliko si ti gledao utakmica pomenutog kluba?
ganjeta

#87 Re: Ibrahim Šehić

Post by ganjeta »

Ti kažeš ne prenose, a ja kažem prenose.

Koju god sam gledao najbolji bio u ekipi.
Point.

#88 Re: Ibrahim Šehić

Post by Point. »

ganjeta wrote:Ti kažeš ne prenose, a ja kažem prenose.

Koju god sam gledao najbolji bio u ekipi.
Koliko su puta prenosili i koliko si ti puta gledao Šehića u ovom klubu?
ganjeta

#89 Re: Ibrahim Šehić

Post by ganjeta »

A jel prenose ili ne? Prvo kažeš ne prenosi ni lokalna Tv?
Point.

#90 Re: Ibrahim Šehić

Post by Point. »

ganjeta wrote:A jel prenose ili ne? Prvo kažeš ne prenosi ni lokalna Tv?
Zašto izbjegavaš odgovoriti na jednostavna pitanja?

Imam SK kanale i iskren da budem nisam ni jednom zapazio da su emitovali utakmice tog žnj kluba. Gledo sam Galatu, Fener, Istanbul BB i još neke.
manijak1

#91 Re: Ibrahim Šehić

Post by manijak1 »

Point. wrote:

Imam SK kanale i iskren da budem nisam ni jednom zapazio da su emitovali utakmice tog žnj kluba. Gledo sam Galatu, Fener, Istanbul BB i još neke.
Najiskrenije :D smotaj te kanale , to što ti nisi zapazio kao da je nako čudo , ti ništa ne zapažaš osim lokalnih i regionalnih tračeva , između ostalih utakmica Superlig prošli mjesec bio je direktan prijenos Fernerbahče - Erzurum 17.12.2018 na SK1 ....mrzitelji Šehića kažu quracsporamaterspor i tako to ....dok se koprcaju u vlastitom blatu ko one trebe :D što od blata žive :D .I bio je link ovdje .....i još je .....to što si obnevidio pored zdravih očiju , nije problem ostalih , već samo tvoj , najiskrenije baš.
I onda ono pita koliko puta su prenosili - koliko puta je Šeha loše branio u nacionalnoj selekciji :? :lol: :lol: koliko ? jel jednom ? :lol: :lol:
Dakle ......Šeha je Broj 1 :oops: samo bi radi ovakvih tipova volio da je Amar selektor i da ga on forsira, u inat ovakovim ekspertima iz ......haj ne moram dotle ić' ......
Ne mogu i neću Veleža poistovjećivat sa ljudima zalutalim u fudbal.A ove dobacivače iz anamo tamo zemalja .....nek malo prelistaju kanale kad treba pa onda prosipaju netrpeljivost prema Broju 1 :oops: 8) :thumbup: u selekciji BiH .
I koji jedva čekaju prvi Šehin kiks da kažu .....tarabić je ....načekaćete se :D ....
Čuj ono sad gleda Galatu , Fenera i Višću Edina, Riada Bajića, Amira Hadžiahmetovića .... , a isto ne gledaju Turci , Kurdi i ostali amateri :lol: :lol: i istrošeni igrači po njegovim riječima.
A prije toga to niko ne gleda , opet po njegovim iskrenim riječima, pa ni on ......čuj žnj :lol: :lol: e daleko je lopta i mreža nekima :D .
Tomahawk11
Globalni moderator

#92 Re: Ibrahim Šehić

Post by Tomahawk11 »

manijak1 wrote:volio da je Amar selektor i da ga on forsira
Jer ga Žuti ne forsira :oops:

Ili ipak ima neki prikriveni razlog ove želje :mrgreen:
manijak1

#93 Re: Ibrahim Šehić

Post by manijak1 »

:D Tomo .....nemam ništa protiv kad me ti provociraš :D jer došlo je tvojih pet minuta ove sezone....uživaj , još da se Real uhaviza ......
A Žuti ga je odmah postavio na vrata :thumbup: potpuno je to povjerenje zaslužio i opravdao.....možda bude novi Čobo :D ili Čiko Radović ili Refik Muftić :D i to baš u ovom Quracsporu ili ŽNJ , ili poluamaterskom klubu . :lol:.
Tomahawk11
Globalni moderator

#94 Re: Ibrahim Šehić

Post by Tomahawk11 »

Ja se iskreno nadam da će mu reprezentacija pomoći da ode u neki bolji klub.
Ovaj ciklus u LN je odlično odradio, ako budu i kvalifikacije u tom fazonu, ne bi trebao biti problem transfera iz, kako kažeš, qcspora :P
manijak1

#95 Re: Ibrahim Šehić

Post by manijak1 »

Tomahawk11 wrote:Ja se iskreno nadam da će mu reprezentacija pomoći da ode u neki bolji klub.
Ovaj ciklus u LN je odlično odradio, ako budu i kvalifikacije u tom fazonu, ne bi trebao biti problem transfera iz, kako kažeš, qcspora :P
Samo parafraziram Tifozu sa Neretve :D da bude jasno , ja kažem ErzururumBB spora, jer lako je omalovažavat nešto što ne poznaješ dovoljno.A to se Šehiću konstantno radi .
Point.

#96 Re: Ibrahim Šehić

Post by Point. »

manijak1 wrote:
Point. wrote:

Najiskrenije :D smotaj te kanale , to što ti nisi zapazio kao da je nako čudo , ti ništa ne zapažaš osim lokalnih i regionalnih tračeva , između ostalih utakmica Superlig prošli mjesec bio je direktan prijenos Fernerbahče - Erzurum 17.12.2018 na SK1 ....mrzitelji Šehića kažu quracsporamaterspor i tako to ....dok se koprcaju u vlastitom blatu ko one trebe :D što od blata žive :D .I bio je link ovdje .....i još je .....to što si obnevidio pored zdravih očiju , nije problem ostalih , već samo tvoj , najiskrenije baš.
I onda ono pita koliko puta su prenosili - koliko puta je Šeha loše branio u nacionalnoj selekciji :? :lol: :lol: koliko ? jel jednom ? :lol: :lol:
Dakle ......Šeha je Broj 1 :oops: samo bi radi ovakvih tipova volio da je Amar selektor i da ga on forsira, u inat ovakovim ekspertima iz ......haj ne moram dotle ić' ......
Ne mogu i neću Veleža poistovjećivat sa ljudima zalutalim u fudbal.A ove dobacivače iz anamo tamo zemalja .....nek malo prelistaju kanale kad treba pa onda prosipaju netrpeljivost prema Broju 1 :oops: 8) :thumbup: u selekciji BiH .
I koji jedva čekaju prvi Šehin kiks da kažu .....tarabić je ....načekaćete se :D ....
Čuj ono sad gleda Galatu , Fenera i Višću Edina, Riada Bajića, Amira Hadžiahmetovića .... , a isto ne gledaju Turci , Kurdi i ostali amateri :lol: :lol: i istrošeni igrači po njegovim riječima.
A prije toga to niko ne gleda , opet po njegovim iskrenim riječima, pa ni on ......čuj žnj :lol: :lol: e daleko je lopta i mreža nekima :D .
Šta si ti naškrabao ovdje to ni sam ne znaš. Haj ti na jednu srednju porciju čevapa i kafica poslije pa možda skontaš šta želiš da kažeš. A evo kad si već tu, koliko si puta gledao Šehićev qurcespor na tv? Jednom, dva puta, devet puta?
manijak1

#97 Re: Ibrahim Šehić

Post by manijak1 »

Point. wrote: Šta si ti naškrabao ovdje to ni sam ne znaš. Haj ti na jednu srednju porciju čevapa i kafica poslije pa možda skontaš šta želiš da kažeš. A evo kad si već tu, koliko si puta gledao Šehićev qurcespor na tv? Jednom, dvaöut5, devet puta?
Najprije će biti da ti ne znaš ni šta gledaš , još manje čitaš , a konkretno ti gledaš fenera :lol: pa ti se baš potrefilo da ne gledaš fenjeraša protiv ERZSS-a .
Da ti ponovim , po formi , učinku , stavu , odbranama Šehić je prvi golman selekcije BiH .
Mogo bi i ti jednu tepsiju neke pite , ako ništa , pogledat samo .
Point.

#98 Re: Ibrahim Šehić

Post by Point. »

manijak1 wrote:
Point. wrote: Šta si ti naškrabao ovdje to ni sam ne znaš. Haj ti na jednu srednju porciju čevapa i kafica poslije pa možda skontaš šta želiš da kažeš. A evo kad si već tu, koliko si puta gledao Šehićev qurcespor na tv? Jednom, dvaöut5, devet puta?
Najprije će biti da ti ne znaš ni šta gledaš , još manje čitaš , a konkretno ti gledaš fenera :lol: pa ti se baš potrefilo da ne gledaš fenjeraša protiv ERZSS-a .
Da ti ponovim , po formi , učinku , stavu , odbranama Šehić je prvi golman selekcije BiH .
Mogo bi i ti jednu tepsiju neke pite , ako ništa , pogledat samo .
Nisi odgovorio pitanje, koliko si puta pogledao Žnjspor i prenosi li SK sve utakmice žnjspora ili samo ove velikane?
Da, gledao sam Fenera protiv Galate, Trabzona itd ali nikad nisam potrefio ovaj smiješni klub.
manijak1

#99 Re: Ibrahim Šehić

Post by manijak1 »

Pa zar ti ta liga nije smiješna :?
Zar je ne gledaju ni Turci :?
Smiješan klub :? :D
Stambola ne pomenu , Višćin i Bajićev klub su u prošlom mjesecu tri puta najmanje bili u direktnom prijenosu :?
Hajde ....još će zadugo Šehić biti balvan u pojedinim očima.
Na pitanje pitanjem se ne odgovara , kad naučiš čitati i odgovarati , onda to možeš i od drugih tražiti.
Ja napisah kad se mogo gledat Fenerbahče koji kao domaćin nije pobijedio taj smiješni klub :oops:
Zaboravih tabelu pristaviti , đe je Fener :? :? :lol: :lol:
Point.

#100 Re: Ibrahim Šehić

Post by Point. »

manijak1 wrote:Pa zar ti ta liga nije smiješna :?
Zar je ne gledaju ni Turci :?
Smiješan klub :? :D
Stambola ne pomenu , Višćin i Bajićev klub su u prošlom mjesecu tri puta najmanje bili u direktnom prijenosu :?
Hajde ....još će zadugo Šehić biti balvan u pojedinim očima.
Na pitanje pitanjem se ne odgovara , kad naučiš čitati i odgovarati , onda to možeš i od drugih tražiti.
Ja napisah kad se mogo gledat Fenerbahče koji kao domaćin nije pobijedio taj smiješni klub :oops:
Ti takve nebuloze i nepovezano pišeš da se ponekad zapitam što mi treba da uopšte ulazim u bilo kakvu priču sa tobom. De pukni još jedan smajli u post, malo si ih metnuo. Nisi ti mene ništa pitao, nego naškrabao nepovezano pitaj Boga šta. Šta u itd ne kontaš, u itd ulazi i Istanbul BB, znaš iako je liga smiješna pogledam takve, kao i belgijsku, holandsku jer su mi dosadile ove standardne, osim Serie A naravno.

I naravno da izbjegavaš odgovoriti na jednostavno pitanje, jer ne želiš priznati da si Šehića gledao max 2 puta ove sezone.

E, da umalo da zaboravim :oops: :zzzz: :evil: :izet: :wink: 8) :oops: :skoljka: :oops: :? :? :?
Post Reply