Bjež ba Ante
Prvi golman repke zaslužuje temu.
Malo pratiti Erzero, nešto,
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Gdje da ih pratimo. Kako ispadaju u drugu tursku liguAmiĐa_Idriz wrote:
Bjež ba Ante
Malo pratiti Erzero, nešto,
Na Flashscoreuinsaneinthebrain wrote:Gdje da ih pratimo. Kako ispadaju u drugu tursku liguAmiĐa_Idriz wrote:
Bjež ba Ante
Malo pratiti Erzero, nešto,![]()
![]()
A to Belgija i Svica imaju jače lige od Turske?Tromblon wrote:Propali talenat. Nije imao srecu da Kao Begovic pocne karijeru u inostranstvu. Makar bi do svice Ili belgije dogurao.
Ako ste ovo otvorili da biste bez argumenata i valjanih činjenica zajebavali i ko ono provaljivali Šehu Ibru Šehića No1Tomahawk11 wrote:Mora da ga menadžer ucjenjuje nekim fotkama, ne znam šta drugo može biti![]()
Za noge je odavno![]()
Mada sam ja čuo i varijantu, Ibrahim htio Tursku, vjera ovo-ono
Ama bolan, sramota porediti dva lika koja konkurišu za istu poziciju u istoj ekipiIronman_88 wrote:Onda otvori temu fan klub Ibrahima Šehića.
Poređenje sa Begovićem je neizbježno iz objektivnih razloga i na ovoj temi - osim toga Begović je poprilično popljuvan na raznim drugim temama od strane pristalica Šehića i dato 1000 agrumenata zašto je svako drugi osim Šehića kriv što nije dospio dalje od Turske, a sada moramo ovdje fino pisati o Šehiću i ne spominjati Begovića?
Nisam eksplicitno prozvao tebe za pljuvanje, ali sam pomno pratio ostale teme vezane za reprezentaciju gdje je svako malo popljuvan Begović i štošta lošeg napisano na njegov račun - a to manje-više samo iz razloga što sada imamo nekog drugog ko može stati na gol, i znači odmah odjebi Bega, bio si uvijek i ostat ćeš qrc (to je taj mentalitet).manijak1 wrote:Nigdje nisam popljuvao Asmira Begovićaniti to namjeravam činiti.
To što ću ja raditi , nije tvoj problem, @IronmanBB.
Ti vela havle vela kuvete , što si tražio to si i dobio .![]()
A ovdje možete još od prekjučer pročitati kako na sve gleda Begović
Begović bi do sad u ove 3 utakmice primio brat bratu 4-5 golova ako ne i više!Fudo387 wrote:Ovo sa njim je ziva kocka, meni djeluje nesigurno, i pitanje je vremena kad ce nas sjebat.
Vracaj Begovica, i ne budalesi vise Roberte. Dokazao si da si gazda, da se tebe pita, nema vise potrebe za egzibicijama ove vrste.
Ne znam, moguce, samo meni Begovic djeluje puno ozbiljnije i sigurnije.splinter wrote:Begović bi do sad u ove 3 utakmice primio brat bratu 4-5 golova ako ne i više!Fudo387 wrote:Ovo sa njim je ziva kocka, meni djeluje nesigurno, i pitanje je vremena kad ce nas sjebat.
Vracaj Begovica, i ne budalesi vise Roberte. Dokazao si da si gazda, da se tebe pita, nema vise potrebe za egzibicijama ove vrste.