ibiza-zadnji branik narudzba
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
NediM17
#26 Re: ibiza-zadnji branik narudzba
15 godina star auto, sa vjerovatno x cvoka i ostecenja i sad da gleda neko je li branik legao fino u milimetar. Ma hajde ba.
- zforumas
#27 Re: ibiza-zadnji branik narudzba
Uzmes bilo kakav i zavrnes ga serafima sa velikim podloskama i izgleda k'o da ima parking senzore, ha ya
-
citroen xm
#28 Re: ibiza-zadnji branik narudzba
[emoji38]
Ma ne treba se opterećivati glupostima, pogotovo na svakodnevnom autu koje je izloženo na milost i nemilost javnih parkinga.
Ma ne treba se opterećivati glupostima, pogotovo na svakodnevnom autu koje je izloženo na milost i nemilost javnih parkinga.
-
lorente
#29 Re: ibiza-zadnji branik narudzba
jesi fakat toliki papak ili se samo pravis? ili si vlasnik nekog autootpada u rajlovcu?tempuser wrote:Kupis taj za 88 KM i nosis vrhunskom majstoru da ga upasuje bonsekom i rigips sarafima da bude ko fabricki!
hajde skini ti originalni sa nekog auta,i nadji majstora koji ce ga uklopiti da bude opet isto kao sto je tvornica sastavila??
-
tempuser
#30 Re: ibiza-zadnji branik narudzba
Nista od toga, samo nisam levat da me majstori farbaju kako stignu i da jos glumim strucnjaka po forumi koji ne zna ime prodavnice napisati kako treba.lorente wrote:jesi fakat toliki papak ili se samo pravis? ili si vlasnik nekog autootpada u rajlovcu?tempuser wrote:Kupis taj za 88 KM i nosis vrhunskom majstoru da ga upasuje bonsekom i rigips sarafima da bude ko fabricki!![]()
hajde skini ti originalni sa nekog auta,i nadji majstora koji ce ga uklopiti da bude opet isto kao sto je tvornica sastavila??
U zadnjih godinu dana 2 x na istom mjestu kod Pave, majstoor Speed doo, imas li jos kakvo pitanje?
-
tempuser
#31 Re: ibiza-zadnji branik narudzba
To je to!zforumas wrote:Uzmes bilo kakav i zavrnes ga serafima sa velikim podloskama i izgleda k'o da ima parking senzore, ha ya
-
lorente
#32 Re: ibiza-zadnji branik narudzba
valjda ce biti na otpadu kod pave i kakvih sarafa i zica,da malo uvezem branik? lptempuser wrote:Nista od toga, samo nisam levat da me majstori farbaju kako stignu i da jos glumim strucnjaka po forumi koji ne zna ime prodavnice napisati kako treba.lorente wrote:jesi fakat toliki papak ili se samo pravis? ili si vlasnik nekog autootpada u rajlovcu?tempuser wrote:Kupis taj za 88 KM i nosis vrhunskom majstoru da ga upasuje bonsekom i rigips sarafima da bude ko fabricki!![]()
U zadnjih godinu dana 2 x na istom mjestu kod Pave, majstoor Speed doo, imas li jos kakvo pitanje?
-
tempuser
#33 Re: ibiza-zadnji branik narudzba
Ako ti taj majstor bude stavljao taj "sve je to isto" zamjenski branik, budi siguran da ce trebati zice i rEgips sErafa!
Da ti dokazem da ne palamudim namapet i ne prodajem tudje price, nije mi bilo mrsko da uslikam kako izgleda branik od 80 KM na mom autu da vidis kao je sve to "isto"... Branik je kraci i uzi po 2-3 mm nego sto treba biti, nema tog majstora koji ce ga bolje upasovati od ovoga, a i za ovo su trebala 2 dodatna sarafa da ne zjeva kod tocka. Da ti dalje ne elaboriram da zbog toga unutrasnji blatobrani ne stoje kako treba, da ne moze dohvatiti donje nosace, itd itd. Prva prilika bacam govno u smece i stavljam branik kako treba.
Ja razumijem da se na 15-16 god auto ne isplati stavljati skuplji branik, ali to neko cudjenje zasto je polovan original skuplji nego zamjenski i prica da je sve to isto je nidje veze...
post image
Da ti dokazem da ne palamudim namapet i ne prodajem tudje price, nije mi bilo mrsko da uslikam kako izgleda branik od 80 KM na mom autu da vidis kao je sve to "isto"... Branik je kraci i uzi po 2-3 mm nego sto treba biti, nema tog majstora koji ce ga bolje upasovati od ovoga, a i za ovo su trebala 2 dodatna sarafa da ne zjeva kod tocka. Da ti dalje ne elaboriram da zbog toga unutrasnji blatobrani ne stoje kako treba, da ne moze dohvatiti donje nosace, itd itd. Prva prilika bacam govno u smece i stavljam branik kako treba.
Ja razumijem da se na 15-16 god auto ne isplati stavljati skuplji branik, ali to neko cudjenje zasto je polovan original skuplji nego zamjenski i prica da je sve to isto je nidje veze...
post image- amar1994
#34 Re: ibiza-zadnji branik narudzba
nemam sta cuditi, to je bezobrazluk eto sta je
i kao fiksne im cijene
da ne pricam o usluzi preko k... , ne bi da imenujem doticne
i kao fiksne im cijene
da ne pricam o usluzi preko k... , ne bi da imenujem doticne
-
tempuser
#35 Re: ibiza-zadnji branik narudzba
Ko se iole razumije u ovo zna da je polovan original uvijek bio skuplji od dupljaka, branik, blatobran, hauba, sta god, a tebi ako nesto tu nije jasno ili ako ti se nesto ne svidja kupis zamjenski za 80 KM koji realno ne vrijedi ni 40 KM, svi ljubazni, a ti sretan i jos dobijes fiskalni! Ha ja...