Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
adisio wrote:Ovo me puno nije iznenadilo. Jedan od razloga sto mislim da ce Dzeko u buducnosti biti veci igrac od Vede je fizicka gradja. Igraci slabije gradje jednostavno se cesto povrijedjuju i to usporava ili cak unistava njihovu karijeru... primjera mnogo recimo Baljic. S druge strane Igraci jace gradje i kad imaju povredu peko nje lakse predju tipa Konjic, Barbarez.
Vedo je visok (189cm) i snazan,koljeno s tim nema veze.
bice dobro aBd,oporavice se on i bice opet prvi topnik Evrope,vratice se jos jaci
Najgore je, ako se ispostavi da je skršio križne ligamente, što nikad više neće ni izbliza igrati ovako kao u dosadašnjem dijelu sezone (iako je i ovo bilo prilično nerealno, nemoguće je ovo više sezona zaredom postići). Jednostavno, psihologija je čudna stvar i može se tebi oporaviti koljeno 100%, ti ćeš uvijek barem u podsvijesti razmišljati o nekoj eventualnoj ponovnoj povredi i nikad nećeš dostići igrački nivo koji si imao prije povrede (još pogotovo napadač kojeg krše svake 3-4 minute).
Baljić, Haso, Ronaldo itd.... - nikad nisu došli 100% sebi nakon tih povreda.
Fakat, za nadati se da nije križni ligament, ali je za očekivati da jeste
e stvarno mi se gadi kada citam ove komentare. jade kukaju,sve babetina do babetine.
je li pola godine, godina ili kraj karijere? sve doktor do doktora!
isto ko da se takmicite u pesimizmu...
katastrofalna vijest ... ovo se desilo u najgorem mogućem momentu za nas... nadam se samo da se neće ostvariti one crne slutnje i da neće (pre)dugo odsustvovati sa travnjaka... šta reći, pravo me je šokirala vijest... jučer bajramović opet osjeća bolove i neće ga biti, a sad i ibišević...
pa zar taj hajdukovac nije odbrambeni igrac? kakve on ima veze sa ibisevicevom pozicijom. ma ljudi najdeblji smo u napadu. imamo dovoljno napadaca i da se ibisevic ne vrati u skoro vrijeme. pa zar i nije najvise bio na klupi, osim mozda zadnju tekmu? odbrana je ahilova peta. nego mi zao hoffa i bundeslige, nece je biti toliko interesantno pratiti