Zašto?Great Cornholio wrote:Jesu. Preskočih narodnost, preskočih vjeru...
I sta bi? Jesu li vas popisali?
- akcid
#626 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
-
StupskaBitanga
#627 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
i mene evo reći ću i na ovoj temi
-
theTruePath
#628 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Zato sto je on evandjelistaakcid wrote:Zašto?Great Cornholio wrote:Jesu. Preskočih narodnost, preskočih vjeru...
Last edited by theTruePath on 05/10/2013 23:03, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#629 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Ovo je BiH. Kada mlada dama iz Lukavice dođe u naselje RVI i šehidskih porodica i popisuje
- scooby_dooby_doo
#630 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
nisu jos bili,oso im fulcung 
-
Great Cornholio
#631 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Zato što sam za BiH ravnopravnih građana, a ne za BiH ravnopravnih naroda - zbog toga sam "preskočio" narodnost.akcid wrote:Zašto?Great Cornholio wrote:Jesu. Preskočih narodnost, preskočih vjeru...
Zato što vjerujem u Boga, ali se ne slažem ni sa jednim religijskim učenjem u potpunosti - zato sam "preskočio" vjeru.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#632 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
uredno popišani danas....mlada popisivačica, fina, kulturana i efikasna....zavrešeno za 15 minuta bez ikakve šuplje, sufliranja, pametovanja ili ibrećenja
fakat malo raja prenapuha sve ovo i ne kontam kome treba sijanjem panike, negativiteta i još jedno u nizu produciranje stresa
fakat malo raja prenapuha sve ovo i ne kontam kome treba sijanjem panike, negativiteta i još jedno u nizu produciranje stresa
- akcid
#633 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Može li popisivač zloupotrijebiti tvoju volju neizjašnjavanjem na ova dva pitanja na način da naknadno upiše odgovore kako njemu odgovaraju?Great Cornholio wrote:Zato što sam za BiH ravnopravnih građana, a ne za BiH ravnopravnih naroda - zbog toga sam "preskočio" narodnost.akcid wrote:Zašto?Great Cornholio wrote:Jesu. Preskočih narodnost, preskočih vjeru...
Zato što vjerujem u Boga, ali se ne slažem ni sa jednim religijskim učenjem u potpunosti - zato sam "preskočio" vjeru.
- hrastov žižak
#634 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
ne može. on je rekao kako je preskočio pitanja, ali je ustvari mislio na to da se "ne izjašnjava" i za to postoji modalitet u čiju kućicu ide x. odgovori na ova dva pitanja se ne smiju ispravljati, a ako budu ispravljani listić će biti nevažeći. a popisana osoba svakako pregleda p-1 obrazac nakon što je popisana.akcid wrote:Može li popisivač zloupotrijebiti tvoju volju neizjašnjavanjem na ova dva pitanja na način da naknadno upiše odgovore kako njemu odgovaraju?Great Cornholio wrote:Zato što sam za BiH ravnopravnih građana, a ne za BiH ravnopravnih naroda - zbog toga sam "preskočio" narodnost.akcid wrote:
Zašto?
Last edited by hrastov žižak on 05/10/2013 23:17, edited 1 time in total.
- akcid
#635 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Hvala @žižak, nisam znao.
- JoseMujica
#636 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
i pregledaš i trebaš da ga potpišeš
-
Great Cornholio
#637 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Pa možda može, ali time neće promijeniti moju odluku da budem ono što jesam.akcid wrote:
Može li popisivač zloupotrijebiti tvoju volju neizjašnjavanjem na ova dva pitanja na način da naknadno upiše odgovore kako njemu odgovaraju?
I buraz i stari su isto preskočili narodnost i vjeru, narodnost iz istog razloga kao što sam i ja, a vjeru zato što ne vjeruju u Boga i što se opiru svrstavanju u bilo koji "tor" kad je ta sfera života u pitanju.
- hrastov žižak
#638 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
ma nema na čemu, ne bih ni ja znao vjerovatno da nisam popisivač
do sad nisam popiso nikog svoje nacionalnosti i vjeroispovjesti (yu gi oh slaven + ćafir) al me ljudi uredno selame i alajhmanetišu zbog imena 
@Kornholio, ta pitanja se ne mogu preskočit, valjda misliš na opciju "ne izjašnjava se"
@Kornholio, ta pitanja se ne mogu preskočit, valjda misliš na opciju "ne izjašnjava se"
Last edited by hrastov žižak on 05/10/2013 23:20, edited 1 time in total.
-
Great Cornholio
#639 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Drago mi je što se neće moći prepraviti, i zloupotrijebiti od strane nacionalista.hrastov žižak wrote: ne može. on je rekao kako je preskočio pitanja, ali je ustvari mislio na to da se "ne izjašnjava" i za to postoji modalitet u čiju kućicu ide x. odgovori na ova dva pitanja se ne smiju ispravljati, a ako budu ispravljani listić će biti nevažeći. a popisana osoba svakako pregleda p-1 obrazac nakon što je popisana.
- akcid
#640 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Great Cornholio wrote:Drago mi je što se neće moći prepraviti, i zloupotrijebiti od strane nacionalista.hrastov žižak wrote: ne može. on je rekao kako je preskočio pitanja, ali je ustvari mislio na to da se "ne izjašnjava" i za to postoji modalitet u čiju kućicu ide x. odgovori na ova dva pitanja se ne smiju ispravljati, a ako budu ispravljani listić će biti nevažeći. a popisana osoba svakako pregleda p-1 obrazac nakon što je popisana.
-
sha_ba
#641 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
evo i meneStupskaBitanga wrote:i mene evo reći ću i na ovoj temi
-
Great Cornholio
#642 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Da, na to sam mislio kad sam napisao da sam "preskočio" ta pitanjahrastov žižak wrote: @Kornholio, ta pitanja se ne mogu preskočit, valjda misliš na opciju "ne izjašnjava se"
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#643 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Kome ba
. popisase me al nisam bio bas prilagodljiv 
-
motorola01
#644 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
ne može. on je rekao kako je preskočio pitanja, ali je ustvari mislio na to da se "ne izjašnjava" i za to postoji modalitet u čiju kućicu ide x. odgovori na ova dva pitanja se ne smiju ispravljati, a ako budu ispravljani listić će biti nevažeći. a popisana osoba svakako pregleda p-1 obrazac nakon što je popisana.[/quote]hrastov žižak wrote:Može li popisivač zloupotrijebiti tvoju volju neizjašnjavanjem na ova dva pitanja na način da naknadno upiše odgovore kako njemu odgovaraju?akcid wrote:Zato što sam za BiH ravnopravnih građana, a ne za BiH ravnopravnih naroda - zbog toga sam "preskočio" narodnost.Great Cornholio wrote:
Zašto?
A sta ako popisivac ispravi listic kod kuce, sta onda?
Ovo je samo jos jedna ubleha ljudi koji su na vlasti i jedino nam jos ostaje nada da EU nece prihvatiti rezultate ovog popisa. Treba jednostavno sve nepravilnosti prijavljivati(ako se uopste ima kome prijaviti).
Last edited by motorola01 on 05/10/2013 23:36, edited 1 time in total.
-
ludacha
#645 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
A inace niste? :-sO'zone wrote:Ispast ćemo multietnični do jajaStupskaBitanga wrote:Nisam nacionalista ali recimo primijetio sam da puno komšija nebošnjaka dolazi na svoje adrese u Sarajevu da budu popisani a žive recimo u Lukavici i Kiseljaku
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk now Free
- Vitezanin
#646 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Eto, staviše me u bubanj danas.
Meni je stvarno žao što se ovoliko pljuje po popisivačima koji su generalno, barem po onom što se piše i čuje, sasvim normalni i super profesionalni ljudi koji žele da zarade svoju marku. Država ih/nas jebe na svakom kutku, uništi ti mogućnost za svaki normalni život dok se rodiš i na kraju kad nađeš kakav-takav poslić počinje drk.... po tebi. Ljudi zaboravljaju koliko je popis ozbiljan i obilan projekt i svaka je država imala nekih problema na popisu ove ili one vrste. A drugo, kad se popiše 3.000.000 + i više logično je da će biti nekih incidenata, problema ili nesuglasica na terenu. Al' dobro...
Meni je stvarno žao što se ovoliko pljuje po popisivačima koji su generalno, barem po onom što se piše i čuje, sasvim normalni i super profesionalni ljudi koji žele da zarade svoju marku. Država ih/nas jebe na svakom kutku, uništi ti mogućnost za svaki normalni život dok se rodiš i na kraju kad nađeš kakav-takav poslić počinje drk.... po tebi. Ljudi zaboravljaju koliko je popis ozbiljan i obilan projekt i svaka je država imala nekih problema na popisu ove ili one vrste. A drugo, kad se popiše 3.000.000 + i više logično je da će biti nekih incidenata, problema ili nesuglasica na terenu. Al' dobro...
- JoseMujica
#647 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
i? šta će se destiti ako npr. svi popisivači uzmu listiće pa se zahebavaju kod kuće s njima? Šta će to bitno promjeniti u BiH?motorola01 wrote:
Ovo je samo jos jedna ubleha ljudi koji su na vlasti i jedino nam jos ostaje nada da EU nece prihvatiti rezultate ovog popisa. Treba jednostavno sve nepravilnosti prijavljivati(ako se uopste ima kome prijaviti).
ovo je samo prikupljanje statističkih podataka i nisu izbori da neko priznaje ili ne priznaje rezultate
-
motorola01
#648 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Sto ce onda na popisnom listicu pripadnost narodu i ostali zerzevati, kao sto su vjera, jezik itd... Nema potrebe za tim. Bitno je imas li septicku...JoseMujica wrote:i? šta će se destiti ako npr. svi popisivači uzmu listiće pa se zahebavaju kod kuće s njima? Šta će to bitno promjeniti u BiH?motorola01 wrote:
ovo je samo prikupljanje statističkih podataka i nisu izbori da neko priznaje ili ne priznaje rezultate
Last edited by motorola01 on 05/10/2013 23:45, edited 1 time in total.
- hrastov žižak
#649 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
ne vjerujem da ima puno popisivača koji imaju muda da lažiraju tuđe potpise, a i ako se javi veliki broj poništenih obrazaca kod jednog popisivača to će biti sumnjivo i biće prekontrolisano. on bi već proglasio popis nevažečim zbog par incidenata koji ne mogu ugrozit statistiku ni za 0,001 % 
- akcid
#650 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
JoseMujica wrote:ovo je samo prikupljanje statističkih podataka i nisu izbori da neko priznaje ili ne priznaje rezultate
@predsjedniče, čemu služe statistički podaci?