teta je dobila sok i kolach (iako je rekla da nece nista, ali ne moze vala u mojoj kuci sjedit 'nako)
I pitala me smeta li mi sto su obrasci na cirilici
uglavnom, fino je proslo, ne boli nista
plain vanilla wrote:Popisashe i mene![]()
teta je dobila sok i kolach (iako je rekla da nece nista, ali ne moze vala u mojoj kuci sjedit 'nako)
I pitala me smeta li mi sto su obrasci na cirilici![]()
weredsf wrote:Cini mi se da se niko ne zali na rad samih popisivaca, mahom pozitivna iskustva a bilo je toliko frke i price oko dobijanja tih poslova??granita wrote:Pojela knedlu, popila limunadu, popisila i otisla. Fina njaka
Pa siguran sam da ima masa ljudi po selima (a i gradovima) koji se boje i vide neku opasnost, muljažu, prijetnju u svemu ovome i koji se boje da ako ih se strpa u neki čopor, grupaciju, u neke popise da ce najebati . klimava zemlja sa 3 istorije bez identiteta i perspektive (na svakoj od tih strana). I za očekivati je.Zviz wrote:
Mah sigurno se nakro a seljak pa pojma nema sta ce popisivati...
Neka, mashala. Bolje da ljulja nego da zuljaZviz wrote:plain vanilla wrote:Popisashe i mene![]()
Ima da ti popisaci nabiju jedno 4-5kg dog popisi prodju ako ima svak nudi ponesto![]()
Imal bujruma? Jel kremasti kolač ili neki suhi? I da ja ti nešto nevolim ove sokove na razmućivanje pa et' da znaš.plain vanilla wrote:Popisashe i mene![]()
Igraju se produžetci 2x po 5 danamistek wrote:Nije to baš tako jednostavno za popunjavati i da se poklopi, ali etoMislim da u načelu mora biti masa grešaka, sitnih, koje se isprave u hodu.
Mene zanima šta se dešava ako svi ne budu popisani do 15?
Tako je. Ne mogu se popisivati osobe koje nemaju JMBG.Zviz wrote:It_is_a_Leclerc wrote:
Nije. Osnovni podatak koji će se koristiti kao šifra je JMBG. Kad prepozna dva ista JMBG briše se jedan iz evidencije, i to je to.
Ako moja nana treba dat JMBG broj ona bez brige sam jer ga nemam bar ne taj iz BiH.
bgm domaci sok, da samo znas kakav je dobarO'zone wrote:Imal bujruma? Jel kremasti kolač ili neki suhi? I da ja ti nešto nevolim ove sokove na razmućivanje pa et' da znaš.plain vanilla wrote:Popisashe i mene![]()
Ma znam ali znas kako je kod nas, nista ne valjaJohnnyS wrote:weredsf wrote:Cini mi se da se niko ne zali na rad samih popisivaca, mahom pozitivna iskustva a bilo je toliko frke i price oko dobijanja tih poslova??granita wrote:Pojela knedlu, popila limunadu, popisila i otisla. Fina njaka
Pa što bi se trebali puno žaliti, kao da moraju biti nuklearni fizičari za taj posao. Sposobnost da zapišu ono što čuju većina ljudi svlada pišući diktate u drugom osnovne...
Drijenjak ko da gledamplain vanilla wrote:bgm domaci sok, da samo znas kakav je dobarO'zone wrote:Imal bujruma? Jel kremasti kolač ili neki suhi? I da ja ti nešto nevolim ove sokove na razmućivanje pa et' da znaš.plain vanilla wrote:Popisashe i mene![]()
uglavnom, fino je proslo, ne boli nista![]()
i hurmasica![]()
da je kakvo musko doslo da me popishe, bilo bi i bureka
cyprus wrote:POPISALO ME!
cyprus wrote:POPISALO ME!
Bolje i to nego brownHouse wrote:cyprus wrote:POPISALO ME!
golden shower ?
cyprus wrote:Bolje i to nego brownHouse wrote:cyprus wrote:POPISALO ME!
golden shower ?
Za našeanthraxQ wrote:cyprus wrote:POPISALO ME!
iiiiiiiiii.....?
za koga si glasao?
![]()
Joj šuti, ova što je kod mene došla zdravo se hrani... Jedva cedevitu uzelaCungaLunga wrote:A jesi li joj ponudio sta? Sok, kafu, kolace?
dok si reko da si Jugosloven nije ništa smjela uzet iz opreza .....ima dvaes godina u mektebima se uči ne vjeruj jugoslovenima ni kad cedevitu nosecyprus wrote:Joj šuti, ova što je kod mene došla zdravo se hrani... Jedva cedevitu uzelaCungaLunga wrote:A jesi li joj ponudio sta? Sok, kafu, kolace?
Evo provjerio sam, niko nije dosao joselma89_ wrote:Cunga lunga,jesil ti popisan? ustvari jesul te upisali