I srbijanski prijestolonasljednik miješa prste u BiH
-
Akutno D
Ili ko onaj mu pradedo tamo u srbiji.boki071 wrote:Da ne prođe k'o dedo mu u Marseju
Jednog mu pretka ubili njegovi srbi drugog istjerali ,njega neče u srbiji.I on se sada preko BOSNE nameće ne bi li ga tadić primio.
Čuti Keru nemoj da te kažemo Komšiću.
- Vodenjak
Prije mozda dvije sedmice izjavio jedan danski politicar kako smatra da dobar dio juzne Svedske treba da pripadne Danskoj jer je za taj dio Svedske, po njemu, to jedino prirodno rjesenje.
Tu sam vijest procitao na teletextu sto znaci da je bila jako kratka!
I nigdje vise!
I ni od koga vise nisam cuo da je to komentarisao!
Ko je Karadjordjevic?
Obaziranje na svaki prdez (a uglavnom se o prdezima i radi!) iz Srbije (ili Hrvatske, svejedno!) samo pokazuje koliko mi jos uvijek nismo zreli da se okrenemo sami sebi!
Doda li se tome kako hocemo da EU i Amerika rijese sve nase probleme i naprave nam drzavu dok se mi prsimo kako cemo medju prvima priznati Kosovo, (da zajebemo Srbiju i sve ostale Srbe, je li...
) onda je slika kompletna!
Tu sam vijest procitao na teletextu sto znaci da je bila jako kratka!
I nigdje vise!
I ni od koga vise nisam cuo da je to komentarisao!
Ko je Karadjordjevic?
Obaziranje na svaki prdez (a uglavnom se o prdezima i radi!) iz Srbije (ili Hrvatske, svejedno!) samo pokazuje koliko mi jos uvijek nismo zreli da se okrenemo sami sebi!
Doda li se tome kako hocemo da EU i Amerika rijese sve nase probleme i naprave nam drzavu dok se mi prsimo kako cemo medju prvima priznati Kosovo, (da zajebemo Srbiju i sve ostale Srbe, je li...
-
hejter
colt wrote:Ja vjerujem Komsicu i zato ga pozivam da razbija prste i noseve. Ja bajnim Bosnjackim i ne vjerujem nesto.trlica wrote:zasto prozivas Komsica,u slucaju kataklizme Komsic ipak ima nesto rezervno u dzepu.colt wrote:koji je k...rac ovim Srbima. Ja samo ne znam kad ce ovi Srbi prestat svojatat tudje teritorije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dje je sad Komsic ?
ali gdje su bajni i vajni Bosnjacki politicari,
pobjegli ko misi u jame.
inace Komsicu sve pohvale za izreceno do sada ali ne moze ni on svojim qurcem po svakoj gloginji mlatiti.
Eh moj prijatelju, sacuvaj me Boze samoprozvanih "bosnjackih patriota". Prodane duse, lopovi i kriminalci! Stid me je njih nekada.
Sve sto nam valja - mi odmah blatimo i zelimo mu propast, eto i mi kakvi smo!
Ali zato ako Bog da doci ce nam pamet nekad u glavu iz guzice!
Zivio Zeljko nas!
-
Umjetnik a
boki071 wrote:Da ne prođe k'o dedo mu u Marseju
i što je najgore, sam je odgojio svoje ubice
-
Umjetnik a
haj da počnemo razgovore o budućnosti srbije
kosovo, vojvodina, sandžak...
zbog ovakvih četnika i drago mi je što se odvaja kosovo i nek im se odvoje i vojvodina i ono što ostane nek se raspadne na što više mogućih dijelova
zbog ovakvih četnika i drago mi je što se odvaja kosovo i nek im se odvoje i vojvodina i ono što ostane nek se raspadne na što više mogućih dijelova
-
trlica
svinjarska politika,s obzirom na tradiciju familije u uzgajanju svinja.Umjetnik a wrote:haj da počnemo razgovore o budućnosti srbije
-
Umjetnik a
trlica wrote:svinjarska politika,s obzirom na tradiciju familije u uzgajanju svinja.Umjetnik a wrote:haj da počnemo razgovore o budućnosti srbije
je li to meni upućeno
- Ahmmed
Neka malo...neka se čuje glas i onih, za kojima pojedini Bošnjaci žale....Pa, prežaliti ne mogu što na vlast dođe Tito, a ne ostadoše Karađorđevići....Jer su oni, dakako, uvijek imali razumijevanje za Bošnjake,muslimane....Bilesi im i odvojen kazan , u vakat kad su oni vladali, u vojsci uzdurisali....
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
Ahmmed wrote:Neka malo...neka se čuje glas i onih, za kojima pojedini Bošnjaci žale....Pa, prežaliti ne mogu što na vlast dođe Tito, a ne ostadoše Karađorđevići....Jer su oni, dakako, uvijek imali razumijevanje za Bošnjake,muslimane....Bilesi im i odvojen kazan , u vakat kad su oni vladali, u vojsci uzdurisali....
a haj ti objasni krelcima dragi Ahmede, o kakvom su se klovnu zabavili,pa ljudi moji....
pa ovo je www.sarajevo-x.com....autore žibje na svet.co.yu,i povedi izvjesnog ozbiljnog gospodina sa ovog foruma nek nostalgičarski truni u nekom njihovom tabloidu,o zaaaavjerama dinastija arhineprijatelja Bošnjaka...bem ti više
- Vodenjak
Nedostizan si!Ahmmed wrote:Neka malo...neka se čuje glas i onih, za kojima pojedini Bošnjaci žale....Pa, prežaliti ne mogu što na vlast dođe Tito, a ne ostadoše Karađorđevići....Jer su oni, dakako, uvijek imali razumijevanje za Bošnjake,muslimane....Bilesi im i odvojen kazan , u vakat kad su oni vladali, u vojsci uzdurisali....
-
DUREX
Ahmmed wrote:Neka malo...neka se čuje glas i onih, za kojima pojedini Bošnjaci žale....Pa, prežaliti ne mogu što na vlast dođe Tito, a ne ostadoše Karađorđevići....Jer su oni, dakako, uvijek imali razumijevanje za Bošnjake,muslimane....Bilesi im i odvojen kazan , u vakat kad su oni vladali, u vojsci uzdurisali....
Uuuuu... svaka cast lave... ali gdje ces im to reci??!!
"Lovi ribu, Ahmmede Shabo..."
A ja bih rekao: Ante Lambasa u sridu!!
- Ahmmed
Prozor wrote:Nije valj´o ni Tito, ako cemo iskreno...
A što nije valjao?Ne mislim, naravno, da mu je svaka bila "zlatna"(znaš da ne idealiziram dunjalučke stvari
- Vodenjak
Mene sto se tice, mogu i posmrtno da mu sude..Prozor wrote:Pa nije, da je zivio 90-ih vjerovatno bi morao u Haag. Jugoslavije je vec nesto drugo...Vodenjak wrote:Prozor wrote:Nije valj´o ni Tito, ako cemo iskreno...
Ako misle da ce time ko ispraviti neku nepravdu.
I mene ubijediti kako nije bio dobar za ogromnu vecinu naroda!
Ali, nije on tema!
Tema je onaj cijem je ocu Broz nedemokratski zabranio ulazak u zemlju!
Boze dragi....