I ovo je Europa

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Zah

#2 Re: I ovo je Europa

Post by Zah »

eglantina

#4 Re: I ovo je Europa

Post by eglantina »

Ja nemam rijeci...ali zaista... :( :( :( :( :( :( :( :(
amelino

#5 Re: I ovo je Europa

Post by amelino »

Ma ziva katastrofa :x Tako mladici obiljezavaju ulazak u zrelost, ma nevjerovatno :x
eglantina

#6 Re: I ovo je Europa

Post by eglantina »

Koji je samo destruktivizam u ljudima..pricala sam neki dan s jednim hodzom bas o tome i on mi i sam kaze da je ovo ˝posljednje vrijeme, svega ce biti u izobilju a nicega zapravo nece biti˝..ne mogu da shvatim..konkretno ovdje, taj sudar nevinosti i apsolutne destrukcije...jeste klise izjava ali ja bi ih pobila redom onim kukama..i takvo nesto je dokaz zrelosti!? dokaz samo kolika je zestoka mentalna ustanova sa bezbroj pacjenata ovaj svijet...
Zah

#7 Re: I ovo je Europa

Post by Zah »

Dok sam zivjeo u Njemackoj kao izbjeglica, primijetio sam razliku u ponasanju nase i njemacke djece. Nasa djeca cim vide neku pticu npr. goluba ili macku, odmah trze kamen kako bi ih gadjali. Njemacka djeca na to i ne obracaju paznju.Isti slucaj je i ovdje u SAD.Sta je uzrok toj destrukciji nase djece.
Ja npr. nikad ne bih mogao biti lovac, drugi ljudi uzivaju u lovu i jos se sepure sa svojim trofejima. Neki su svoje trofeje stavili kao ukrase po stanu. Gledao sam lovca koji je kuci donio divlju macku i to samo da pokaze kako je bio uspjesan u lovu. Razumijem da neko ustrijeli vuka jer predstavlja opasnost za domace zivotinje ali da neko ustrijeli srnu, srndaca, tetrijeba kojih i onako ima malo, e to nikako ne mogu da razumijem.
Post Reply