I ovo je Europa
Moderator: anex
-
Zah
#2 Re: I ovo je Europa
Za svaku pohvalu.
http://www.jutarnji.hr/zanimljivosti/cl ... ,154015.jl
http://www.jutarnji.hr/zanimljivosti/cl ... ,154015.jl
-
amelino
- eglantina
#4 Re: I ovo je Europa
Ja nemam rijeci...ali zaista...

-
amelino
#5 Re: I ovo je Europa
Ma ziva katastrofa
Tako mladici obiljezavaju ulazak u zrelost, ma nevjerovatno 
- eglantina
#6 Re: I ovo je Europa
Koji je samo destruktivizam u ljudima..pricala sam neki dan s jednim hodzom bas o tome i on mi i sam kaze da je ovo ˝posljednje vrijeme, svega ce biti u izobilju a nicega zapravo nece biti˝..ne mogu da shvatim..konkretno ovdje, taj sudar nevinosti i apsolutne destrukcije...jeste klise izjava ali ja bi ih pobila redom onim kukama..i takvo nesto je dokaz zrelosti!? dokaz samo kolika je zestoka mentalna ustanova sa bezbroj pacjenata ovaj svijet...
-
Zah
#7 Re: I ovo je Europa
Dok sam zivjeo u Njemackoj kao izbjeglica, primijetio sam razliku u ponasanju nase i njemacke djece. Nasa djeca cim vide neku pticu npr. goluba ili macku, odmah trze kamen kako bi ih gadjali. Njemacka djeca na to i ne obracaju paznju.Isti slucaj je i ovdje u SAD.Sta je uzrok toj destrukciji nase djece.
Ja npr. nikad ne bih mogao biti lovac, drugi ljudi uzivaju u lovu i jos se sepure sa svojim trofejima. Neki su svoje trofeje stavili kao ukrase po stanu. Gledao sam lovca koji je kuci donio divlju macku i to samo da pokaze kako je bio uspjesan u lovu. Razumijem da neko ustrijeli vuka jer predstavlja opasnost za domace zivotinje ali da neko ustrijeli srnu, srndaca, tetrijeba kojih i onako ima malo, e to nikako ne mogu da razumijem.
Ja npr. nikad ne bih mogao biti lovac, drugi ljudi uzivaju u lovu i jos se sepure sa svojim trofejima. Neki su svoje trofeje stavili kao ukrase po stanu. Gledao sam lovca koji je kuci donio divlju macku i to samo da pokaze kako je bio uspjesan u lovu. Razumijem da neko ustrijeli vuka jer predstavlja opasnost za domace zivotinje ali da neko ustrijeli srnu, srndaca, tetrijeba kojih i onako ima malo, e to nikako ne mogu da razumijem.