I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
- escobar__
#776 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Znači od sada na državnoj televiziji BiH slušamo četničke komentatore?
-
Bušman
#777 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Placat RTV taksu (jebga, zakon je zakon), ali od sad gledam SP na internetu. Spanija (tacnije Canal+) svakako ima ludje komentatore i od Marjana

- bingov buraz
- Rauber
#779 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
ccc Boze me sacuvaj sta nam rade, e jesmo ovce u pm 
-
klixober
#780 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Majke mi,meni dode da demonstracije pokrenemo pred RTV domom.
Danas Marjan,a sutra moze biti bilo kod od nas,samo zato sto se ne uklapa u sovinisticku viziju fasista
Danas Marjan,a sutra moze biti bilo kod od nas,samo zato sto se ne uklapa u sovinisticku viziju fasista
- Control panel
#781 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
jest da je toplo ali se i ja pridruzujem fizickim radnjama.moderator wrote:Ma i ja im jebem mater!nellington wrote:
Gotovo je.
Jebem im mater - izvini moderacijo, ali ja nemam šta drugo reći.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#782 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Izgleda da FTV zavisi od BHT-a i rtrs-a za ovo SP, pa se ne smiju inatiti i buniti. Prosto mi je nevjerovatno da su tako olako presli preko ovoga, a da se neshto pitaju
- bingov buraz
#783 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Jasno da niko sa FTV nije stao u Marijanovu zastitu i otuda ovakva reakcija a i kako ce skupina diletanata trpiti covjeka profesionalca.Fasiste sa Dodikovizije necu ni da spominjem.komeba wrote:Majke mi,meni dode da demonstracije pokrenemo pred RTV domom.
Marjanu od srca zelim sve najljepse u zivotu i nek se sjeti narodne o bacanju biserja pred svinje.
- Chisum
#784 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
escobar__ wrote:Znači od sada na državnoj televiziji BiH slušamo četničke komentatore?
Izgleda.... nakon sto su se, evo vec koliko vremena sva ova hajka traje, natovarili Marjanu na grbacu, on je, kako sve ovo izgleda, iza sebe imao samo obican narod koji ga je podrzavao i ohrabrivao, jer ja ne vidim ko je u ovom "okrsaju" druga strana... vidim opanchare iz entiteta, vidim provlacenje imena onog papka sto je gacao po blatu do koljena i pjevao cetnicke pjesme, dok sa druge strane vidim samo glas ulice, glas raje, dok je "velikim patriotama", podrumasima prosloga rata, koji bi sada trebali, satro, zastupati ovaj "nas", je li, dio price,:) Marjan, samim svojim imenom i prezimenom - nezanimljiv.... Da je kakav Abu Hamza mozda bi ga se i sjetili, ali posto nije, izgleda da je sasvim OK da gledamo dzemperasa s Pala - seljaka Cosovica, JEBEM LI MU MRTVE.
(Molim da mi se post radi psovki ne brise! Ban je sasvim ok)
Last edited by Chisum on 14/06/2010 12:53, edited 2 times in total.
- Šibicar
#785 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Tako je,sve je to poitika,i samo ću još dodati,da ovi iz RS-a nisu ništa gori od ovih iz Federacije,sve ista govna,na isti način vladaju,na isti način sakupljaju poene,samo što mi(obje strane) uvijek vidimo onu drugu stranu kao neprijateljsku tj. nama je ta druga strana tako prikazana,a u biti ništa se ne razlikuju i zajedno uživaju u tome što nam je ovakvo stanje u državi,sportu i svemu ostalom,jer samo tako mogu vječno da nam prodaju maglu,a mi da ko levati nasjedamo na jeftine folove kao i do sada...BSn wrote:Nego, vi zaboravljate da je ovo izborna godina?
PTPC je dobio opomenu od BHT-a i to je sasvim dovoljno. Slijedecu tekmu koju bude radio Marjan PTPC ga nece zamjeniti i to je to. Od ovog nesto veliko moze ispasti samo ako vi nasjednete na ocitu provokaciju D.D. pjevaca iz ratne 1995. i trenutnog direktora PTPC-a.
Ako zelite da donesete poene Dodiku i produzenje mandata direktoru PTPC - bujrum, dignite ovo na visi nivo. Na vama i Marjanu oni ce da skupljaju pluseve.
Imate opciju i da iskulirate i da im propadne fol, al' to je vec do vas.
- bosanski
#786 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
GENERALNI DIREKTOR RTVFBiH
Džemal Šabić
telefon: +387 (0)33 464 070
Bulevar Meše Selimovića 12
71000 Sarajevo
telefon: +387 (0)33 461 101
HAJMO SAD KO VUVUZELE DA IM UŽARIMO TELEFON!
Džemal Šabić
telefon: +387 (0)33 464 070
Bulevar Meše Selimovića 12
71000 Sarajevo
telefon: +387 (0)33 461 101
HAJMO SAD KO VUVUZELE DA IM UŽARIMO TELEFON!
- Baltazar_khan
#787 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ako bude ko organizovao kakve mirne proteste pred sivim domom, dolazim
Ovo se više ne može tolerisati ovo je dno dna
Ovo se više ne može tolerisati ovo je dno dna
- video
#788 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
E jebesh li ga
Po rasporedu trebao biti danas u pola dva, al ce prenositi Ibrahim Muratovic, visha politika, e jebesh vaku drzavu vishe

Po rasporedu trebao biti danas u pola dva, al ce prenositi Ibrahim Muratovic, visha politika, e jebesh vaku drzavu vishe
-
_AvAx_
#789 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
salje li ko od vas emailove s primjedbom ???
- ProbuseniDolar
#790 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Najbolje bi bilo da FTV tekmu Srbija Njemacka, cenzurise zbog tehnickih problema, a mjesto nje pusti reprizu Belgija BiH.
I da ne zaboravim, najebem se matere FTVu.
I da ne zaboravim, najebem se matere FTVu.
-
adnan_hz
#791 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
A onda se pojavio ON !!!bosanski wrote:Treba tražit da Bakir Hadžiomerović prenosi tekme.![]()
Ekskluzivno! Sastavi timova
Skandalozno, lopta je otišla u gol aut
Ekskluzivno! sudija je produžio utakmicu tri minute
-
_AvAx_
#792 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
i onda kazu placajte preplatuAsamoah Gyan wrote:Ja poslao milion i po mejlova, i sportskoj redakciji i Zvonimiru Jukiću, i zvao na bezbroj telefona međutim niko mi se nikad nije javio ili je bilo zauzeto. Pomrli dabogda svi na FTV-u!!!_AvAx_ wrote:salje li ko od vas emailove s primjedbom ???
wooow zasluzili su to mamicu im....
- statix
#793 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Hoce li uderuzenje bh novinara da organizuje proteste ili uputi bilo kakvu reakciju pa da se svi zainteresovani prikljuce...
Ovo je dno. Ako Kristic ispunjava kriterije za rad, onda ih ustvari i nema, ili jos gore cetnik Cosovic.
Zemljo otvori se i progutaj nas, i ovo malo pozitivnih i normalnih stvari sto ima se ugusi nacionalizmom, bolje da nas nema.
Ovo je dno. Ako Kristic ispunjava kriterije za rad, onda ih ustvari i nema, ili jos gore cetnik Cosovic.
Zemljo otvori se i progutaj nas, i ovo malo pozitivnih i normalnih stvari sto ima se ugusi nacionalizmom, bolje da nas nema.
- ProbuseniDolar
#794 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
bosanski wrote:Treba tražit da Bakir Hadžiomerović prenosi tekme.![]()
Ekskluzivno! Sastavi timova
Skandalozno, lopta je otišla u gol aut
Ekskluzivno! sudija je produžio utakmicu tri minute
haha ... svaka cast ... samo ja mislim da se u ovom slucaju ne bi cekalo II poluvrijeme, vec bi Mile od prve emisije prenosio na rtrs-u
- statix
#795 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Svaka cast...Tako je,sve je to poitika,i samo ću još dodati,da ovi iz RS-a nisu ništa gori od ovih iz Federacije,sve ista govna,na isti način vladaju,na isti način sakupljaju poene,samo što mi(obje strane) uvijek vidimo onu drugu stranu kao neprijateljsku tj. nama je ta druga strana tako prikazana,a u biti ništa se ne razlikuju i zajedno uživaju u tome što nam je ovakvo stanje u državi,sportu i svemu ostalom,jer samo tako mogu vječno da nam prodaju maglu,a mi da ko levati nasjedamo na jeftine folove kao i do sada..
-
klixober
#796 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ja sam prije 2 dana napisao mail RAK-u nakon sto su mi kada sam nazvao RTRS potvrdili da Marjan nije smijenjen zbog gledalaca,nego zbog "visih instanci".
Ne znam da li RAK ima obicaj da odgovori na mail,ali ovako kad razmisljam,sumnjam da ce nesto konkretno poduzeti.
Ne znam da li RAK ima obicaj da odgovori na mail,ali ovako kad razmisljam,sumnjam da ce nesto konkretno poduzeti.
-
meris
#797 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
ebem li vam majku, vratite MARIJANA.
NE PLAĆAJTE IM TAKSU ZA MJESEC JUNI I JULI. NE MOGU VAM NISTA ZA DVA-TRI MJESECA NEPLAĆENIH RAČUNA.
NE PLAĆAJTE IM TAKSU ZA MJESEC JUNI I JULI. NE MOGU VAM NISTA ZA DVA-TRI MJESECA NEPLAĆENIH RAČUNA.
- Ajatolah_
#798 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Današnji članak na Sa-xu, izdvajam:

Jebote, pa konačno smo otkrili pravi Pipin identitet!Na kraju razgovora je kratko dodao: "BiH zauvijek".
- nokia6170
#799 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
RS-ovski fasisticki um ne moze mentalno da pojmi da nesrbin moze voliti Srbina koji jos govori ekavski.
To se nikako ne uklapa u zadatak sto im zadade chika Raso 1992. godine da moraju raditi marljivo na razdvajanju naroda. Jer bez mentalnog razdvajanja RS kao pojava gubi smisao....ne dopustiti da se stanovnik RS-a upita...a cemu RS? koja je njena svrha?
RS politika (mediji i quasi intelektualna elita) pokusava da nemijesanje etnosa predstavi kao vrlinu i patriotizam.
Pa ljudi na celu RTRS-a je covjek za cijeg mandata su srusene sve muslimanske bogomolje u RS-u, deklarisani cetnik...pa zar vas cudi ista sto dolazi sa RTRS-a, a pogotovo ovo sa Marjanom.
To se nikako ne uklapa u zadatak sto im zadade chika Raso 1992. godine da moraju raditi marljivo na razdvajanju naroda. Jer bez mentalnog razdvajanja RS kao pojava gubi smisao....ne dopustiti da se stanovnik RS-a upita...a cemu RS? koja je njena svrha?
RS politika (mediji i quasi intelektualna elita) pokusava da nemijesanje etnosa predstavi kao vrlinu i patriotizam.
Pa ljudi na celu RTRS-a je covjek za cijeg mandata su srusene sve muslimanske bogomolje u RS-u, deklarisani cetnik...pa zar vas cudi ista sto dolazi sa RTRS-a, a pogotovo ovo sa Marjanom.
-
vruce pivo
#800 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Tuzno je kako se politika uvukla u svaku poru naseg zivota