fataj se kafane da proslavimozagazaga wrote:uzela ga FTV
I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
- muha_sa
#451 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
- 505
#452 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
odličan potez FTV-a
- Globus
#453 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
liga prvaka samo ? joj boze kako uvijek potrefi slab izbor
prvo samo spanska liga ajd to je i moglo .. al ovo je jos losije ja mislim .. al za njega je ovo dobro jer ako se ne varam idu oni tamo na finale lige prvaka i prije toga neke utakmice ..al opet brate malo samo jednom sedmicno 
- abondanzieri
#454 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Raduj se Bosno što imaš Marjana Mijajlovića!!!

-
dinosaur
#455 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
I Svjetsko prvenstvo u AfriciGlobus wrote:liga prvaka samo ? joj boze kako uvijek potrefi slab izborprvo samo spanska liga ajd to je i moglo .. al ovo je jos losije ja mislim .. al za njega je ovo dobro jer ako se ne varam idu oni tamo na finale lige prvaka i prije toga neke utakmice ..al opet brate malo samo jednom sedmicno
- phillie
#456 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Zamisli Suku i Marjana u duetu prenose neku tekmu sa SPdinosaur wrote:I Svjetsko prvenstvo u AfriciGlobus wrote:liga prvaka samo ? joj boze kako uvijek potrefi slab izborprvo samo spanska liga ajd to je i moglo .. al ovo je jos losije ja mislim .. al za njega je ovo dobro jer ako se ne varam idu oni tamo na finale lige prvaka i prije toga neke utakmice ..al opet brate malo samo jednom sedmicno
Odlican potez FTV, samo se nadam da ce pored ovog kadrovskog osvjezenja, razmisliti i o nekim programskim, malo vise sporta nikog nije ubilo
- mousstapha
#457 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Suko bi mogo progovorit samo dok ovaj pije vode.crkvice wrote:Zamisli Suku i Marjana u duetu prenose neku tekmu sa SPdinosaur wrote:I Svjetsko prvenstvo u AfriciGlobus wrote:liga prvaka samo ? joj boze kako uvijek potrefi slab izborprvo samo spanska liga ajd to je i moglo .. al ovo je jos losije ja mislim .. al za njega je ovo dobro jer ako se ne varam idu oni tamo na finale lige prvaka i prije toga neke utakmice ..al opet brate malo samo jednom sedmicno
![]()
![]()
![]()
Odlican potez FTV, samo se nadam da ce pored ovog kadrovskog osvjezenja, razmisliti i o nekim programskim, malo vise sporta nikog nije ubilo
- striker
#458 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marjan zamjenjen na poluvremenu na programu PTPC!!
Navodno zbog velikog broja gledalaca koji su zvali i žalili se!?!
O Bože, sramote...!!

O Bože, sramote...!!
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#459 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Što, jeli to šta spominjao Bosnu, ne pratim?striker wrote:Marjan zamjenjen na poluvremenu na programu PTPC!!![]()
O Bože, sramote...!!![]()
- striker
#460 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ma jok, ba! Anamonjihova posla...Pera Trta wrote:Što, jeli to šta spominjao Bosnu, ne pratim?striker wrote:Marjan zamjenjen na poluvremenu na programu PTPC!!![]()
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#461 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ma eto im mudo Marjanovo 
- striker
#462 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Napisao sam razlog(navodni)! Tako je izjavio komentator koji je nastavio prijenos.kakavdanakneiskustvu wrote:striker wrote:Marjan zamjenjen na poluvremenu na programu PTPC!!![]()
niđe veze,ali baš niđe veze,zna li neko razlog
- BSn
#463 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Bili ga ukinuli i sa BHT-a, sta mislite?
Da ne zovem djaba.
Da ne zovem djaba.
- BarbaDue
#464 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ovo niđe nema, cak ni u Bosni...ovo moze samo u R. Mrskoj

-
mikelandjelo
#465 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
naporan lik u kombinaciji s onim trubama
treba ga otjerat i sa bht-a
- BSn
#466 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Bas pozitiva... Gledateljima se ne svidja komentator i televizija im odmah izadje u susret, jer su oni ti koji placaju tu TV i od kojih ona zivi.BarbaDue wrote:Ovo niđe nema, cak ni u Bosni...ovo moze samo u R. Mrskoj![]()
-
smijesni_ste
#467 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Mozda je ljudima jednostavno iritantan...zasto odmah kujete teorije zavjere....ja volim one silne statistike i informacije van terena...dok mu glas bas i nije prijatno cuti..
....a ima valjda i onih koji ne vole oboje...
- bosanski
#468 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Trebalo bi onda uvest one telefone ko' u farmi
Da izbacite Marijana u drugom poluvremenu nazovite 06.....
Da ostane Marijan nazovite 06....
Da izbacite Igora Kristića nazovite 06....
Da (ipak) ostane Igor Kristić nazovite 00125698947858987444112214 (Cijena poziva 62KM) + posaljite faksom e-mailom, ili lično dostavite ovjerenu cipsovu prijavu te rodni list ne stariji od 4 dana i zdravstveno uvjerenje, kao i na formatu A-4 razloge zbog čega ste ipak došli do zaključka da Igor Kristić treba da prenosi išta drugo osim cementa
Da izbacite Marijana u drugom poluvremenu nazovite 06.....
Da ostane Marijan nazovite 06....
Da izbacite Igora Kristića nazovite 06....
Da (ipak) ostane Igor Kristić nazovite 00125698947858987444112214 (Cijena poziva 62KM) + posaljite faksom e-mailom, ili lično dostavite ovjerenu cipsovu prijavu te rodni list ne stariji od 4 dana i zdravstveno uvjerenje, kao i na formatu A-4 razloge zbog čega ste ipak došli do zaključka da Igor Kristić treba da prenosi išta drugo osim cementa
Last edited by bosanski on 11/06/2010 18:22, edited 3 times in total.
-
Pera Trta
#469 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Hoće li ukinuti Velida Spahu i Ahmetovića na FTV ako nazovem?BSn wrote:Bas pozitiva... Gledateljima se ne svidja komentator i televizija im odmah izadje u susret, jer su oni ti koji placaju tu TV i od kojih ona zivi.BarbaDue wrote:Ovo niđe nema, cak ni u Bosni...ovo moze samo u R. Mrskoj![]()
- BarbaDue
#470 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
BSn wrote:Bas pozitiva... Gledateljima se ne svidja komentator i televizija im odmah izadje u susret, jer su oni ti koji placaju tu TV i od kojih ona zivi.BarbaDue wrote:Ovo niđe nema, cak ni u Bosni...ovo moze samo u R. Mrskoj![]()
mikelandjelo wrote:naporan lik u kombinaciji s onim trubama
haj ti buonaroti ne prdi, znas sto im se ne sviđa..., ne sviđa im se sto Marijan navija za reprezentaciju BIH, sto afirmativno prica o svakom nasem igracu, sto je dosao u sarajevo sto nije u banja luku...ima jos razloga al' nea veze.
- jasko_ba
#471 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
samo republikosrpski proizvod bre na ekranima
nevjerovatno
nevjerovatno
- BSn
#472 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
BarbaDue wrote:BSn wrote:Bas pozitiva... Gledateljima se ne svidja komentator i televizija im odmah izadje u susret, jer su oni ti koji placaju tu TV i od kojih ona zivi.BarbaDue wrote:Ovo niđe nema, cak ni u Bosni...ovo moze samo u R. Mrskoj
haj ti buonaroti ne prdi, znas sto im se ne sviđa..., ne sviđa im se sto Marijan navija za reprezentaciju BIH, sto afirmativno prica o svakom nasem igracu, sto je dosao u sarajevo sto nije u banja luku...ima jos razloga al' nea veze.
Jah, ti znas sto im se ne svidja.
Eto, meni se ne svidja, jer mi je jedan od najiritantnijih i najdosadnijih komentatora trenutno u BiH (kada komentira Liigu prvaka, ja haman uvijek gledam na PTPC). A pazi sad, libo me ko je on i odakle je dos'o, za koga navija, itd. To sto si ti odma' okren'o na nacionalnu govori samo o tvojoj naci opterecenosti - nikako o onima koji su zvali.
Last edited by BSn on 11/06/2010 18:38, edited 1 time in total.
-
mikelandjelo
#473 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
previse si nacionalno opterecen...BarbaDue wrote:BSn wrote:Bas pozitiva... Gledateljima se ne svidja komentator i televizija im odmah izadje u susret, jer su oni ti koji placaju tu TV i od kojih ona zivi.BarbaDue wrote:Ovo niđe nema, cak ni u Bosni...ovo moze samo u R. Mrskoj
-
Pera Trta
#474 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Oj, što mu ga šuknu!

- BarbaDue
#475 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
BSn wrote: Jah, ti znas sto im se ne svidja.
Eto, meni se nesvidja, jer mi je jedan od najiritantnijih i najdosadnijih komentatora trenutno u BiH (kada komentira Liigu prvaka, ja haman uvijek gledam na PTPC). A pazi sad, libo me ko je on i odakle je dos'o, za koga navija, itd. To sto si ti odma' okren'o na nacionalnu govori samo o tvojoj naci opterecenosti - nikako o onima koji su zvali.
Ja eto, kao da su u RS-u svi komentatori i voditelji toliko dobri pa eto da im Marijan ne kvari prosjek...haha, providno
Zivio Marijan