I nije im valjao Marjan???!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
muha_sa

#451 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by muha_sa »

zagazaga wrote:uzela ga FTV :thumbup:
fataj se kafane da proslavimo :D
505

#452 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by 505 »

odličan potez FTV-a
Globus

#453 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Globus »

liga prvaka samo ? joj boze kako uvijek potrefi slab izbor :D prvo samo spanska liga ajd to je i moglo .. al ovo je jos losije ja mislim .. al za njega je ovo dobro jer ako se ne varam idu oni tamo na finale lige prvaka i prije toga neke utakmice ..al opet brate malo samo jednom sedmicno :D
abondanzieri

#454 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by abondanzieri »

Raduj se Bosno što imaš Marjana Mijajlovića!!! :bih: :bih: :bih:
dinosaur

#455 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by dinosaur »

Globus wrote:liga prvaka samo ? joj boze kako uvijek potrefi slab izbor :D prvo samo spanska liga ajd to je i moglo .. al ovo je jos losije ja mislim .. al za njega je ovo dobro jer ako se ne varam idu oni tamo na finale lige prvaka i prije toga neke utakmice ..al opet brate malo samo jednom sedmicno :D
I Svjetsko prvenstvo u Africi :-D
phillie

#456 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by phillie »

dinosaur wrote:
Globus wrote:liga prvaka samo ? joj boze kako uvijek potrefi slab izbor :D prvo samo spanska liga ajd to je i moglo .. al ovo je jos losije ja mislim .. al za njega je ovo dobro jer ako se ne varam idu oni tamo na finale lige prvaka i prije toga neke utakmice ..al opet brate malo samo jednom sedmicno :D
Zamisli Suku i Marjana u duetu prenose neku tekmu sa SP :lol: :lol: :lol:

Odlican potez FTV, samo se nadam da ce pored ovog kadrovskog osvjezenja, razmisliti i o nekim programskim, malo vise sporta nikog nije ubilo :mrgreen:
mousstapha

#457 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by mousstapha »

crkvice wrote:
dinosaur wrote:
Zamisli Suku i Marjana u duetu prenose neku tekmu sa SP :lol: :lol: :lol:

Odlican potez FTV, samo se nadam da ce pored ovog kadrovskog osvjezenja, razmisliti i o nekim programskim, malo vise sporta nikog nije ubilo :mrgreen:
Suko bi mogo progovorit samo dok ovaj pije vode. :mrgreen:
striker

#458 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by striker »

Marjan zamjenjen na poluvremenu na programu PTPC!! :shock: :shock: Navodno zbog velikog broja gledalaca koji su zvali i žalili se!?!
O Bože, sramote...!! :-? :-?
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#459 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Pera Trta »

striker wrote:Marjan zamjenjen na poluvremenu na programu PTPC!! :shock: :shock: Navodno zbog velikog broja gledalaca koji su zvali i žalili se!?!
Što, jeli to šta spominjao Bosnu, ne pratim?
striker

#460 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by striker »

Pera Trta wrote:
striker wrote:Marjan zamjenjen na poluvremenu na programu PTPC!! :shock: :shock: Navodno zbog velikog broja gledalaca koji su zvali i žalili se!?!
Što, jeli to šta spominjao Bosnu, ne pratim?
Ma jok, ba! Anamonjihova posla... :wink:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#461 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Pera Trta »

Ma eto im mudo Marjanovo ;-)
striker

#462 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by striker »

kakavdanakneiskustvu wrote:

niđe veze,ali baš niđe veze,zna li neko razlog
Napisao sam razlog(navodni)! Tako je izjavio komentator koji je nastavio prijenos.
BSn

#463 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BSn »

Bili ga ukinuli i sa BHT-a, sta mislite?
Da ne zovem djaba.
BarbaDue

#464 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BarbaDue »

Ovo niđe nema, cak ni u Bosni...ovo moze samo u R. Mrskoj :x :evil:
mikelandjelo

#465 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by mikelandjelo »

naporan lik u kombinaciji s onim trubama

treba ga otjerat i sa bht-a
BSn

#466 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BSn »

BarbaDue wrote:Ovo niđe nema, cak ni u Bosni...ovo moze samo u R. Mrskoj :x :evil:
Bas pozitiva... Gledateljima se ne svidja komentator i televizija im odmah izadje u susret, jer su oni ti koji placaju tu TV i od kojih ona zivi. :thumbup:
smijesni_ste

#467 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by smijesni_ste »

Mozda je ljudima jednostavno iritantan...zasto odmah kujete teorije zavjere....ja volim one silne statistike i informacije van terena...dok mu glas bas i nije prijatno cuti.. :o ....a ima valjda i onih koji ne vole oboje...
bosanski

#468 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by bosanski »

Trebalo bi onda uvest one telefone ko' u farmi
Da izbacite Marijana u drugom poluvremenu nazovite 06.....
Da ostane Marijan nazovite 06....
Da izbacite Igora Kristića nazovite 06....
Da (ipak) ostane Igor Kristić nazovite 00125698947858987444112214 (Cijena poziva 62KM) + posaljite faksom e-mailom, ili lično dostavite ovjerenu cipsovu prijavu te rodni list ne stariji od 4 dana i zdravstveno uvjerenje, kao i na formatu A-4 razloge zbog čega ste ipak došli do zaključka da Igor Kristić treba da prenosi išta drugo osim cementa
Last edited by bosanski on 11/06/2010 18:22, edited 3 times in total.
Pera Trta

#469 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Pera Trta »

BSn wrote:
BarbaDue wrote:Ovo niđe nema, cak ni u Bosni...ovo moze samo u R. Mrskoj :x :evil:
Bas pozitiva... Gledateljima se ne svidja komentator i televizija im odmah izadje u susret, jer su oni ti koji placaju tu TV i od kojih ona zivi. :thumbup:
Hoće li ukinuti Velida Spahu i Ahmetovića na FTV ako nazovem? :D
BarbaDue

#470 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BarbaDue »

BSn wrote:
mikelandjelo wrote:naporan lik u kombinaciji s onim trubama

haj ti buonaroti ne prdi, znas sto im se ne sviđa..., ne sviđa im se sto Marijan navija za reprezentaciju BIH, sto afirmativno prica o svakom nasem igracu, sto je dosao u sarajevo sto nije u banja luku...ima jos razloga al' nea veze.
jasko_ba

#471 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by jasko_ba »

samo republikosrpski proizvod bre na ekranima :-) :x
nevjerovatno
BSn

#472 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BSn »

BarbaDue wrote:
BSn wrote:

haj ti buonaroti ne prdi, znas sto im se ne sviđa..., ne sviđa im se sto Marijan navija za reprezentaciju BIH, sto afirmativno prica o svakom nasem igracu, sto je dosao u sarajevo sto nije u banja luku...ima jos razloga al' nea veze.

Jah, ti znas sto im se ne svidja.

Eto, meni se ne svidja, jer mi je jedan od najiritantnijih i najdosadnijih komentatora trenutno u BiH (kada komentira Liigu prvaka, ja haman uvijek gledam na PTPC). A pazi sad, libo me ko je on i odakle je dos'o, za koga navija, itd. To sto si ti odma' okren'o na nacionalnu govori samo o tvojoj naci opterecenosti - nikako o onima koji su zvali.
Last edited by BSn on 11/06/2010 18:38, edited 1 time in total.
mikelandjelo

#473 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by mikelandjelo »

BarbaDue wrote:
BSn wrote:

previse si nacionalno opterecen...
Pera Trta

#474 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Pera Trta »

Oj, što mu ga šuknu! :D :lol:
BarbaDue

#475 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BarbaDue »

BSn wrote: Jah, ti znas sto im se ne svidja.

Eto, meni se nesvidja, jer mi je jedan od najiritantnijih i najdosadnijih komentatora trenutno u BiH (kada komentira Liigu prvaka, ja haman uvijek gledam na PTPC). A pazi sad, libo me ko je on i odakle je dos'o, za koga navija, itd. To sto si ti odma' okren'o na nacionalnu govori samo o tvojoj naci opterecenosti - nikako o onima koji su zvali.

Ja eto, kao da su u RS-u svi komentatori i voditelji toliko dobri pa eto da im Marijan ne kvari prosjek...haha, providno :lol: ...ovaj potez je napravljen samo iz razloga sto se u RS-u nacionalizam moze sjeci ziletom, a ja koji smo komentarise sta se desava ja naco opterecen...haj nek vam bude.

Zivio Marijan :thumbup: :bih: ...a njima kako vec neko rece mudo Marijanovo...
Locked