I nije im valjao Marjan???!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Globus

#376 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Globus »

"Marjan Mijajlovic
Amare, poziv je bio i odbio sam. Ne pada mi na pamet da idem iz Sarajeva. Ostajem i uskoro cu opet na TV. Pozz tebi, Draganu, Mustafi i ostalima
2 hours ago"
Bila je prica neka i neko s pomeno i Senada .. i Marjan kaze da nisu otjerani odakle im to da su sporazumno raskinuli ugovor .... i onda dole poslije ovo ... Sve mi mirise da ce bit pokrenuta neka sportska tv kuca iz Sarajeva :D jer sumnjam da moze na drzavne tamo i onako samo otpustaju :D
ibizza

#377 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ibizza »

ja sam cuo da ce Centralni dnevnik sa Senadom poceti na Alfi,kao i to da ce Marijan tamo preci...eh sad,tamo nema sporta,sta bi rado to ne znam...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#378 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Admir_1984 »

bermiin wrote:ja sam cuo da ce Centralni dnevnik sa Senadom poceti na Alfi,kao i to da ce Marijan tamo preci...eh sad,tamo nema sporta,sta bi rado to ne znam...
Vrlo moguce

A sta ce Marjan tamo radit samo ptice znaju :-)
ibizza

#379 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ibizza »

Admir_1984 wrote:
bermiin wrote:ja sam cuo da ce Centralni dnevnik sa Senadom poceti na Alfi,kao i to da ce Marijan tamo preci...eh sad,tamo nema sporta,sta bi rado to ne znam...
Vrlo moguce

cxuo sam da ce sad fahro puno love uloziti u Tv...da hoce prenositi Italijansku ligu..:=)))
Globus

#380 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Globus »

Kakva je ta tv alfa uopste :/ to lokalno nesto ? ja to ovdje nemam
ibizza

#381 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ibizza »

Globus wrote:Kakva je ta tv alfa uopste :/ to lokalno nesto ? ja to ovdje nemam
a gdje si ti??
ma vlasnik Avaza je drzi...
beze televizija,nista da valja na njoj...
Globus

#382 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Globus »

zenica ...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#383 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Admir_1984 »

bermiin wrote:
Admir_1984 wrote:
Vrlo moguce

cxuo sam da ce sad fahro puno love uloziti u Tv...da hoce prenositi Italijansku ligu..:=)))
Vidis sve u cilju nove stranke i predizborne kampanje :D

Namazani su sva trojica, od Fahre do Marjana :-D
ibizza

#384 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ibizza »

ev upravo sam dobio info od jaranice koja radi na Alfi...kaze,u pregovorima su sa obojicom,najvjerovatnije dolaze u paketu....
pojacava Fahro :D :D
Globus

#385 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Globus »

Pa kako cemo mi to gledat jbt :D necu valjda morat prikljucit onu mojatv od telekoma radi te jebene alfe :D
ibizza

#386 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ibizza »

Globus wrote:Pa kako cemo mi to gledat jbt :D necu valjda morat prikljucit onu mojatv od telekoma radi te jebene alfe :D
polahko ba,kazem ti,pojacat ce on...gledanost ce biti do izbora na cijeloj teritoriji BiH... :D
Globus

#387 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Globus »

vidjet cemo onda :D
Van Halen

#388 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Van Halen »

bermiin wrote:
Globus wrote:Pa kako cemo mi to gledat jbt :D necu valjda morat prikljucit onu mojatv od telekoma radi te jebene alfe :D
polahko ba,kazem ti,pojacat ce on...gledanost ce biti do izbora na cijeloj teritoriji BiH... :D
Moraće pojačat signal radi zemljaka do Novog pazara najmanje :x
softly

#389 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by softly »

Ako ne daju Marjanu na TV onda nema druge nego ove tv mrtvace konvertovati u Marjana

Image
kmosst

#390 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by kmosst »

Sinoc sam napravio kombinaciju, slika sa TV, a ton sa Radio SG...ljepota...Volio bih da neko prati kamerom Marjana dok prenosi...portugalski navijaci ga gadjali flasama, drugi mu donosili kolu i vodu da pije...plakao za vrijeme prenosa poslije Dzekine precke i stative Muslimovica...Da li je neko dosao do ideje da ovo snima i da nam prikaze...fudbal je spektakl i utakmica nije utakmica ako nema trece poluvrijeme, bilo bi lijepo vec danas uzivati u snimku Marjanovog prenosenja...ako ima...
SigurnaDjeca

#391 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by SigurnaDjeca »

Hoće li Radončić moći kupovati prava na prijenose utakmica?
KadSeMrtviProbudimo

#392 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by KadSeMrtviProbudimo »

SigurnaDjeca wrote:Hoće li Radončić moći kupovati prava na prijenose utakmica?

Ma šta "kupovati prava"... Radončić će formirati svoju ligu, pa će onda od njega svi kupovati prava :D
KadSeMrtviProbudimo

#393 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by KadSeMrtviProbudimo »

kmosst wrote:Sinoc sam napravio kombinaciju, slika sa TV, a ton sa Radio SG...ljepota....

I ja sam. I uživao u utakmici...ljepota :thumbup:
Rauber

#394 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Rauber »

SigurnaDjeca wrote:Hoće li Radončić moći kupovati prava na prijenose utakmica?
Ne vidim razlog zasto nebi mogao kupiti prava, samo pitanje je sta zeli otkupiti i koliko je spreman uloziti.
Evo malo o zeljama :) Ne znam dali Cvajta ide obavezno uz Bundesligu, ali volio bih Cvajtu gledati uz Marjana, nekako sam ga kroz nju i zagotivio.
Dobar se fudbal igra, stadioni su puni i sve mu to pristaje jer je lik fanatik :thumbup:
karanana

#395 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by karanana »

prvo poluvrijeme uz ton preko tv-a, drugo poluvrijeme uz marjana. pribojavao sam se da bi moglo biti razlike izmedju slike i tona pa sam startao komplet sa bht-om. ustvari marjanov glas je bio priblizniji desavanjima na slici nego onog frajera na bht-u ciji je glas pola sekunde ranije odavao sta ce se desiti.
marjan milion puta bolji kao sto je i bilo za ocekivati.
barby02

#396 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by barby02 »

Politicki, preko nasih glava i golova :x Nama Marjan TREBA od utakmice u Zenici i jasno i glasno reci da nas ima koji zelimo SAMO Marjana za komentatora !
Magarece_godine

#397 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Magarece_godine »

Pa kupite sebi Marjana ... Lik jeste na momente zanimljiv, ali isto tako je i naporan nekad .... (meni, necu reci nama) ... Suko je najkorektniji nas komentator ...
softly

#398 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by softly »

Magarece_godine wrote:Pa kupite sebi Marjana ... Lik jeste na momente zanimljiv, ali isto tako je i naporan nekad .... (meni, necu reci nama) ... Suko je najkorektniji nas komentator ...
Cuje nesta, koga nema bez njega se mora. Ali nemoj mi samo reci da to sto nema Toseta Proeskog nema nikakve veze - osto nam je Sandi Cenov !

I nije brate svejedno, bar kad su utakmice u pitanju, ko je komentator. Ona dvojica od sinoc ko da su kakvu komemoraciju prenosili a ne onako napetu utakmicu.

I inace ovi nasi sportski komentatori su posebna kategorija - to su prave BIROKRATE.
Oni su upravo odabrali sport, ko biva to je lezeran posao, nema politike, nemozes pogrijesiti i bices na miru do penzije, samo prenosi "KOREKTNO".

Marjan je to uzburkao i pokazao da se svaki posao, pogotovo medijski, moze uciniti atraktivnijim.
Ali sta se desava - umjesto da mu se omoguci da svojim talentom dopunjuje ovaj fenomen zvani Reprezentacija BiH, biva grubo maknut jer su se ove komentatorske birokrate prepale za sebe.

Strasno je to sve sto se desava. Kvalitet se uklanja sa svih polja i definitivno ulazimo u eru PESPTICJA.
A u bespticju i guzica je slavuj.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#399 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ladyblue18 »

Jel se meni ucinilo il on sinoc zaplaka na kraju?
Abacija

#400 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Abacija »

Ja najvise volim slusati engleske komentatore. Od ovih koje ne razumijem nisu losi Spanjolci i Arapi, a Kinezi su totalno otkaceni, pogotovo kad se cerekaju. :D Jedini nedostatak kod Kineza je sto se javljaju iz studija pa je slab zvuk sa terena i tribina. :sad:
Locked