Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vozdra raja wrote:Ne morate se sikirati za "istinu"! U ponedjeljak gledajte redovnog pljuvaca! Siguran sam da ce izliti svoj "profesionalizam" i na Ismeta. To ce biti vas momenat!
Kladim se da nece spomenuti ni jendu ratnu zaslugu!
Za razliku od "momenata" kao npr. CD-Seki Radoncica, iskrenog crnogorskog pravobranioca, dusebriznika "Bošnjackog" naroda u BiH sta "te", ponedjeljkom, 60 minuta, boli: glava, stomak, ili ti se ruke tresu
ja mislim da je cd sa senadom tjera slicne da se pisnu od uzbudjenja
Tema je prisustvo kantonalnog ministra kulture i ... sahrani jednog kriminalca, sto izlazi iz domena njegovog obnasanja javne funkcije i ukazanog mu povjerenja glasaca
newbloke wrote:mene to sve podsjeca na scenu kada borjana kristo (ministrica pravde) docekuje zatvorenika ispred suda (dragan covic)....
koji je to presedan da ministar pravde ceka zatvorenika
e to je isto ko ministar na sahrani kriminalcu
Da li je on VD ministar il je još oprave ministar? Koliko znam premijer kantona je VD. Jest da veze s vezom nema al kako ste krenuli mogu pitati.
A nije VD ministar, duboko je utemeljen, nista njega i onakve ne moze istjerati iz fotelja, na zalost. Onakvi morala nemaju, odavno to svi znamo Kakve stranke - takvi i ministri. Nije pravilo, ali se pokazuje kao pravilo.
newbloke wrote:mene to sve podsjeca na scenu kada borjana kristo (ministrica pravde) docekuje zatvorenika ispred suda (dragan covic)....
koji je to presedan da ministar pravde ceka zatvorenika
e to je isto ko ministar na sahrani kriminalcu
Da li je on VD ministar il je još oprave ministar? Koliko znam premijer kantona je VD. Jest da veze s vezom nema al kako ste krenuli mogu pitati.
A nije VD ministar, duboko je utemeljen, nista njega i onakve ne moze istjerati iz fotelja, na zalost. Onakvi morala nemaju, odavno to svi znamo Kakve stranke - takvi i ministri. Nije pravilo, ali se pokazuje kao pravilo.
ma sve su stranke iste.....manje vise
al mi se cini da ti homosapiens nisi bas u haretovom taboru...il me vara osjecaj
pa koliko ja znam, cim je premijer u ostavci, vlada radi u tehnickom mandatu....al ne mora biti tako .....nisam siguran
Nije premijer u ostavci. Imamo vd premijera
....
sarajevo63
20.11 imenovan, na 30 dana...koji je datum večeras? - da ne probiju rok
Od juce, petak, nemamo ni VD premijera. KS ima vladu u tehnickom mandatu.
Trebamo izaci sa zahtjevom za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Kantonu Sarajevo, svu postavu na vlasto trebamo smijeniti, jer nas prave budalama vec duze vrijeme
Od juce, petak, nemamo ni VD premijera. KS ima vladu u tehnickom mandatu.
Trebamo izaci sa zahtjevom za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Kantonu Sarajevo, svu postavu na vlasto trebamo smijeniti, jer nas prave budalama vec duze vrijeme
[/quote]
a ko da gledam da bi nas narod iste ljude opet stavio.....samo me frustriraju ovi izbori.....
Nikad džaba. To je prvi čin.
Drugi je ne zaboravit.
Treći je napast.
Kad se postavlja visočanstvo od gradonačelnika?
Da te podsjetim...Na kamenoj ploči u Kući sevdaha je pisalo na kraju Emir Hadži....., ministar
Pisale se knjige utisaka
Odi sad, ako nisi, nema E. H. ima -građani sarajeva.
Nema džabe ni kod stare babe.
Nikad džaba. To je prvi čin.
Drugi je ne zaboravit.
Treći je napast. Kad se postavlja visočanstvo od gradonačelnika?
Da te podsjetim...Na kamenoj ploči u Kući sevdaha je pisalo na kraju Emir Hadži....., ministar
Pisale se knjige utisaka
Odi sad, ako nisi, nema E. H. ima -građani sarajeva.
Nema džabe ni kod stare babe.
Pitanje izbora gradonacelnika je posebna tema, no, jos se nije konstituisalo ni gradsko vijece, a sumnjam da ce do kraja ove godine. Nikom se ne zuri, mandati teku, naknade za vijecnika se placaju, naknade za rad u komisijama se takodje placaju, i .... sto bi se trudili