i Londonu i Washingtonu;e,eve vam ga na!!!

Post Reply
boric

#1 i Londonu i Washingtonu;e,eve vam ga na!!!

Post by boric »

Koštunica: Kosovo će zauvek biti deo Srbije
stana - 28. jun 2006.

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica poručio je danas da je Gračanica „pravo mesto da se ponovi ono što svaki Srbin mora da zna - da je Kosovo bilo i da će zauvek biti deo Srbije”. Premijer, koji je na Kosovo došao da bi prisustvovao tradicionalnoj proslavi Vidovdana, rekao je građanima okupljenim u porti manastira da je „danas prilika i da se sa ovog mesta objavi šta Srbija hoće”. „Srbija hoće pravdu, pravo i mir i hoće da razgovara, da se dogovori, hoće kompromis i pravično rešenje za Kosovo i Metohiju”, kazao je on i dodao da je „Kosovo u našem narodu druga reč za pravdu, pravo i slobodu”. Koštunica je rekao i da nikada niko nije bio više u pravu i stajao na čvršćem pravnom stanovištu od onoga na kome danas stoji Srbija u raspravama o budućnosti Kosova i Metohije. Srbija je, prema rečima premijera, demokratska zemlja u kojoj sve etničke zajednice moraju, mogu biti i jesu ravnopravne i slobodne.
UHAPŠENO 116 PRISTALICA POKRETA SAMOOPREDELJENJE

Pripadnici Kosovske policijske službe (KPS) uhapsili su danas u južnom delu Kosovske Mitrovice i na administrativnom prelazu kod Merdara 116 aktivista pokreta „Samoopredeljenje” zbog blokade puteva. Portparol KPS-a Veton Eljšani izjavio je da su pripadnici policije u Mitrovici uhapsili 31 osobu, dok su kod Merdara uhapsili 85 pripadnika „Samoopredeljenja”. Među uhapšenima u Merdaru je i predsednik Narodnog pokreta Kosova i poslanik Skupštine Kosova Emruš Džemajlji. Povod za okupljanje i blokadu administrativnih prelaza između Kosova i Srbije jeste najava dolaska premijera Srbije Vojislava Koštunice u Gračanicu. (agencije)
ne zamjerite u naslovu sam se posluzio izvornim srpskim zargonom!!
Drvosjeca iz Dejcica

#2 Re: i Londonu i Washingtonu;e,eve vam ga na!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

boric wrote:
stana - 28. jun 2006.

E taj "izvorni srpski zargon" (tupoglavi inat) je Srbiju doveo tamo gdje danas i jeste.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 28/06/2006 18:34, edited 1 time in total.
boric

#3 Re: i Londonu i Washingtonu;e,eve vam ga na!!!

Post by boric »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
boric wrote:
stana - 28. jun 2006.

E taj "izvorni srpki zargon" (tupoglavi inat) je Srbiju doveo tamo gdje danas i jeste.

do Nove godine ce biti veoma zanimljivo a proljece '07.godine ce biti posebna prica!!!!
spongebob

Post by spongebob »

do Nove godine ce biti veoma zanimljivo a proljece '07.godine ce biti posebna prica!!!!
STA ce biti ZANIMLJIVO do nove godine i sta to treba da se desi 2007??????
A_I_

Post by A_I_ »

spongebob wrote:
STA ce biti ZANIMLJIVO do nove godine i sta to treba da se desi 2007??????
do nove godine on ce ti isplanirati, a 2007 i u djelo sprovesti plan o sinKhronom napadu sa sviiiiiiih 101-102 tipke s svog keyboarda :lol:
spongebob

Post by spongebob »

Minnela wrote:
A_I_ wrote:
spongebob wrote: STA ce biti ZANIMLJIVO do nove godine i sta to treba da se desi 2007??????
do nove godine on ce ti isplanirati, a 2007 i u djelo sprovesti plan o sinKhronom napadu sa sviiiiiiih 101-102 tipke s svog keyboarda :lol:
zar ima toliko tipki :shock: :? :D nisam nikad brojala :D ovako od oka izgleda da si u pravu :D
nesto kontam...puno ih jebo te..nikad nisam razmisljo o ovom :-) :D
A_I_

Post by A_I_ »

spongebob wrote:
ih pa kad to u odjednom krenu paralelnom 128-bitnom vezom - ima da bude haos :lol:
tesko se kostunici :-)
spongebob

Post by spongebob »

:lol: :lol: :lol:
A_I_

Post by A_I_ »

zoom66 wrote:
A_I_ wrote:
spongebob wrote:
ih pa kad to u odjednom krenu paralelnom 128-bitnom vezom - ima da bude haos :lol:
tesko se kostunici :-)
parola: pokazimo im kompjuterske bicepse...:D:D:D
ha ja s takvim parolama boric&alike i ustaju i lijezu :-)

oj zemljo luda li si a dijaspora jos ludja :-)

rata neeeeema, more bit bidneeee, more bit nebidneeee. :lol:
novel

Post by novel »

:D jel se broje i ove 3 zelene lampice :D
A_I_

Post by A_I_ »

novel wrote::D jel se broje i ove 3 zelene lampice :D
3 lampice za 3 konstitutivna naroda :lol:
signaliziraju 'upalu' kod svakog od njih :D
boric

Post by boric »

A_I_ wrote:
al' ne mogu sve tri biti zelene!
pola_cilo

Post by pola_cilo »

boric wrote:
A_I_ wrote:
Boricu , boricu pa gdje si efendija , ja cekam na hurmasice / rekoh ja tebi , ostani na staroj temi / Gdje god dodjes sa svojim havazom napravis pravu pometnju.Ispod stola politika , Mesic djeli Bosnu , englezi rusi , komunisti , urota , 2007 , nova godina ...sve si pobrko ......ljude izludjujes , nego reci mi ptico prepelico jel ti ovo volonterski ili te placa Fahro Radoncic Bosnjak stari
iz Sandzaka.I jos mi reci prvog ti razreda medrese sto se ovo zove " mini Karadjerdjovo " ? sta je ono bilo " maxi " ?
boric

Post by boric »

pola_cilo wrote:
boric wrote:
A_I_ wrote: 3 lampice za 3 konstitutivna naroda :lol:
Boricu , boricu pa gdje si efendija , ja cekam na hurmasice / rekoh ja tebi , ostani na staroj temi / Gdje god dodjes sa svojim havazom napravis pravu pometnju.Ispod stola politika , Mesic djeli Bosnu , englezi rusi , komunisti , urota , 2007 , nova godina ...sve si pobrko ......ljude izludjujes , nego reci mi ptico prepelico jel ti ovo volonterski ili te placa Fahro Radoncic Bosnjak stari
iz Sandzaka.I jos mi reci prvog ti razreda medrese sto se ovo zove " mini Karadjerdjovo " ? sta je ono bilo " maxi " ?
a ne,zagrebo si se,ja nigdje nisam kazao da Mesic dijeli Bosnu..znas da boric nikad nije radio mufte..kod mene nejma nista na bigair-hak freeman,kuco stara od liskova prusca!!!
Post Reply