ne zamjerite u naslovu sam se posluzio izvornim srpskim zargonom!!Koštunica: Kosovo će zauvek biti deo Srbije
stana - 28. jun 2006.
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica poručio je danas da je Gračanica „pravo mesto da se ponovi ono što svaki Srbin mora da zna - da je Kosovo bilo i da će zauvek biti deo Srbije”. Premijer, koji je na Kosovo došao da bi prisustvovao tradicionalnoj proslavi Vidovdana, rekao je građanima okupljenim u porti manastira da je „danas prilika i da se sa ovog mesta objavi šta Srbija hoće”. „Srbija hoće pravdu, pravo i mir i hoće da razgovara, da se dogovori, hoće kompromis i pravično rešenje za Kosovo i Metohiju”, kazao je on i dodao da je „Kosovo u našem narodu druga reč za pravdu, pravo i slobodu”. Koštunica je rekao i da nikada niko nije bio više u pravu i stajao na čvršćem pravnom stanovištu od onoga na kome danas stoji Srbija u raspravama o budućnosti Kosova i Metohije. Srbija je, prema rečima premijera, demokratska zemlja u kojoj sve etničke zajednice moraju, mogu biti i jesu ravnopravne i slobodne.
UHAPŠENO 116 PRISTALICA POKRETA SAMOOPREDELJENJE
Pripadnici Kosovske policijske službe (KPS) uhapsili su danas u južnom delu Kosovske Mitrovice i na administrativnom prelazu kod Merdara 116 aktivista pokreta „Samoopredeljenje” zbog blokade puteva. Portparol KPS-a Veton Eljšani izjavio je da su pripadnici policije u Mitrovici uhapsili 31 osobu, dok su kod Merdara uhapsili 85 pripadnika „Samoopredeljenja”. Među uhapšenima u Merdaru je i predsednik Narodnog pokreta Kosova i poslanik Skupštine Kosova Emruš Džemajlji. Povod za okupljanje i blokadu administrativnih prelaza između Kosova i Srbije jeste najava dolaska premijera Srbije Vojislava Koštunice u Gračanicu. (agencije)
i Londonu i Washingtonu;e,eve vam ga na!!!
-
boric
#1 i Londonu i Washingtonu;e,eve vam ga na!!!
- Drvosjeca iz Dejcica
#2 Re: i Londonu i Washingtonu;e,eve vam ga na!!!
E taj "izvorni srpski zargon" (tupoglavi inat) je Srbiju doveo tamo gdje danas i jeste.boric wrote:Koštunica: Kosovo će zauvek biti deo Srbije
stana - 28. jun 2006.
ne zamjerite u naslovu sam se posluzio izvornim srpskim zargonom!!
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 28/06/2006 18:34, edited 1 time in total.
-
boric
#3 Re: i Londonu i Washingtonu;e,eve vam ga na!!!
Drvosjeca iz Dejcica wrote:boric wrote:E taj "izvorni srpki zargon" (tupoglavi inat) je Srbiju doveo tamo gdje danas i jeste.Koštunica: Kosovo će zauvek biti deo Srbije
stana - 28. jun 2006.
ne zamjerite u naslovu sam se posluzio izvornim srpskim zargonom!!
do Nove godine ce biti veoma zanimljivo a proljece '07.godine ce biti posebna prica!!!!
- A_I_
do nove godine on ce ti isplanirati, a 2007 i u djelo sprovesti plan o sinKhronom napadu sa sviiiiiiih 101-102 tipke s svog keyboardaspongebob wrote:STA ce biti ZANIMLJIVO do nove godine i sta to treba da se desi 2007??????do Nove godine ce biti veoma zanimljivo a proljece '07.godine ce biti posebna prica!!!!
-
spongebob
nesto kontam...puno ih jebo te..nikad nisam razmisljo o ovomMinnela wrote:zar ima toliko tipkiA_I_ wrote:do nove godine on ce ti isplanirati, a 2007 i u djelo sprovesti plan o sinKhronom napadu sa sviiiiiiih 101-102 tipke s svog keyboardaspongebob wrote: STA ce biti ZANIMLJIVO do nove godine i sta to treba da se desi 2007??????![]()
![]()
nisam nikad brojala
ovako od oka izgleda da si u pravu
- A_I_
ha ja s takvim parolama boric&alike i ustaju i lijezuzoom66 wrote:parola: pokazimo im kompjuterske bicepse...A_I_ wrote:ih pa kad to u odjednom krenu paralelnom 128-bitnom vezom - ima da bude haosspongebob wrote:
nesto kontam...puno ih jebo te..nikad nisam razmisljo o ovom![]()
![]()
tesko se kostunici:D:D
oj zemljo luda li si a dijaspora jos ludja
rata neeeeema, more bit bidneeee, more bit nebidneeee.
-
pola_cilo
Boricu , boricu pa gdje si efendija , ja cekam na hurmasice / rekoh ja tebi , ostani na staroj temi / Gdje god dodjes sa svojim havazom napravis pravu pometnju.Ispod stola politika , Mesic djeli Bosnu , englezi rusi , komunisti , urota , 2007 , nova godina ...sve si pobrko ......ljude izludjujes , nego reci mi ptico prepelico jel ti ovo volonterski ili te placa Fahro Radoncic Bosnjak stariboric wrote:al' ne mogu sve tri biti zelene!A_I_ wrote:3 lampice za 3 konstitutivna narodanovel wrote:jel se broje i ove 3 zelene lampice
![]()
signaliziraju 'upalu' kod svakog od njih
iz Sandzaka.I jos mi reci prvog ti razreda medrese sto se ovo zove " mini Karadjerdjovo " ? sta je ono bilo " maxi " ?
-
boric
a ne,zagrebo si se,ja nigdje nisam kazao da Mesic dijeli Bosnu..znas da boric nikad nije radio mufte..kod mene nejma nista na bigair-hak freeman,kuco stara od liskova prusca!!!pola_cilo wrote:Boricu , boricu pa gdje si efendija , ja cekam na hurmasice / rekoh ja tebi , ostani na staroj temi / Gdje god dodjes sa svojim havazom napravis pravu pometnju.Ispod stola politika , Mesic djeli Bosnu , englezi rusi , komunisti , urota , 2007 , nova godina ...sve si pobrko ......ljude izludjujes , nego reci mi ptico prepelico jel ti ovo volonterski ili te placa Fahro Radoncic Bosnjak stariboric wrote:al' ne mogu sve tri biti zelene!A_I_ wrote: 3 lampice za 3 konstitutivna naroda![]()
signaliziraju 'upalu' kod svakog od njih
iz Sandzaka.I jos mi reci prvog ti razreda medrese sto se ovo zove " mini Karadjerdjovo " ? sta je ono bilo " maxi " ?