I FEEL SO GOOD

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
smib

#1 I FEEL SO GOOD

Post by smib »

Ma kako god okreneš i koliko god godina prošlo nikako da upamtim ove nove državne praznike. Svake se godine ponovno mučim da skontam šta se to slavi tamo nekog 10. 22. ili 25. juna. A ovi blentavi štampači kalendara nikako da nam nekim sitnim šalabahterom olakšaju život.
Elem, ustadoh ja jutros i jedna od prvih asocijacija nakon nehotičnog pogleda na kalendar bila je DANAS JE DAN MLADOSTI.
I ma koliko to nekome smiješno bilo u trenu se osjetih vedro i poletno. Neka asocijacija mene kako bosa sa vjenčićem maslačaka u kosi trčkaram osunčanom livadom podigne mi raspoloženje u trenu. Ma neka je smiješno svakom od vas koji brojite ispod 30 ljeta, ali asocijacije na mladost i poletnost (vezane za ovaj dan) tako su duboko usađene u odrastanje generacija ljudi moje dobi, da ću se ja valjda i sa 70 na ovaj dan osjećati nekako mlado i sviježe. Dakle dragi moji, bez obzira na godine, od srca vam želim da osjetite u sebi svu mladost i radost življenja.

Život je lijep kad se živjeti zna
i zato uzmi baš sve što ti da,
kraj toliko sreće ne prolazi slijep
i počni da živiš, jer život je lijep.

pjevao je tko zna tko pred tko zna koliko godina.

Pomladite misli, a tijelo će samo od sebe krenuti istim tokom.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
inat

Post by inat »

lijepo podsjećanje, žal za nekim daavnim vremenima..... sretan vam Dan mladosti ........................... :-D :-) :)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Ko je sachuvao kapicu i maramu, mozhe u pola cijene dobiti pitje danas, ako se sa istom pojavi u,...zna se gdje..
Fair Life

Post by Fair Life »

inat wrote:lijepo podsjećanje, žal za nekim daavnim vremenima..... sretan vam Dan mladosti ........................... :-D :-)
Image
Baghira

Post by Baghira »

Sretan dan mladosti :P

Kad se samo sjetim sleta na olimpijskom stadionu u Minhenu, 81. :-) Cak mi roditelji u areni osvanuli :oops: :D

Ma bilo je nekad stvarno lijepo :) Nema takvih osjecaja, cini mi se, vise :(
Post Reply