Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja se isto sjecam da je prije rata bilo aktuelno otimanje djece i odvodjenje u Italiju (ja sam na moru zivjela)...jednom otisla kod prijatelja a da se nisam javila. Moji poludili od brige.
izmedju ostalog, odavno postoji u ovim krajevima problem trafficinga, samo se sada sve mnogo bolje vidi....
ne znam sta je gore, trgovina ljudima, ili organima...
kako god, djecu ni pod razno ne treba blizu nepoznatih ljudi ostavljati....cak ni u parku....
Ako je ovo istina i ako se dokaze predlazem da ovoga doktora objese u Bihacu na nekoj banderi.. javno.. koji govnar.. samo ako je istina normalno.. treba ga ubiti i to da se pati.. fujj fujj fujjj svaki dan mi se vise gade ovi nasi doktori a i drzava poprilicno..
Nije li i perjanica ginekologoje, sef bolnice Sveti Duh u Zagrebu, nase gore list, Asim Kurjak manipulirao (citaj krao, svercovao) oplodjenim jajnim celijama.
Mens sana in corpora sano...
PS__Prst obraza je vrijedniji od doktorske diplome...
58-oro napuštene djece iz BiH dato na usvajanje stranim drzzavljalnima. U zakonima stoji da je to STROGI IZUZETAK, kada se nekome strancu mozze dati bh. dijete na usvajanje. Kako sada prekontrolisati da koje dijete od ovih 58 nije postalo "dobrovoljni" davalac organa? STROGI IZUZETAK iz Zakona postao KRIMINALNO PRAVILO.