Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
maloprije se vratih kuci...
ovo je definitivno jedan od najboljih koncerata u zadnje vrijeme
fakat momci razvaljuju
a prije njh nastupala je grupa defence iz tuzle...i oni su bili fantasticni...kao sto rekoh...extra
jel bilo jos raje s foruma na koncertu...
da, stvarno je bilo fenomenalno , samo ne znam da li je do mene, ali cini mi se da je Eyesburn kratko svirao... nekako da je bilo jos defence je takodje razvalio... treba nam ovakvih koncerata, definitvno!!!
ja sam poludila sto nisam mogla doci na koncert bila sam zadnji put kad su bili kod nas u tuzli i stvarno razvaljuju. a sto se tice defence i oni su dosta bolji nego prije. drago mi je da ima i takvih na balkanu pored silnih seki aleksic i ostalih pjevaljki
neshto wrote:dobro dobar koncert, iskreno me jedino defence nervirao al fala bogu moglo se otici za shank dok su svirali. BTW corbansick je bio extra.
ne moras da podcjenjujes ljude . u ostalom svako ima pravo misljenja. ja iskreno mislim da je defence bio odlican i da je definitivno zagrijao atmosferu za EB
....... jedina mana: predgrupe su dufo svirale, isto i na hladnom pivu, odsvirali su 10 pjesama........... mislim da je bio band Kontra, a na EB corbansick, je fakat predugo svirao........