i Barbarez je dao "ostavku"!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vatana

#1 i Barbarez je dao "ostavku"!

Post by vatana »

Nakon sto su Sliskovic i Pasalic dali ostavku nasu reprezentaciju napusta i nas najbolji igrac Barbarez. Ovu odluku je donio kako saznajemo iz protesta prema Savezu koji je vec najavio par lijevih imena za Sliskoviceve nasljednike.

Nakon sto su Salihamidzic, Rahimic i jos par igraca odustali radi pritiska koji se vrsi na igrace od strane Saveza dizem bijelu zastavicu i povlacim se rekao je Barbarez u kasnim vecernjim satima nakon poraza od Madjarske. Zvao me je Iljo Dominkovic da kao kapitem dam svoje misljenje o njihovim kandidatima no alterantiva koju su ponudili je samoubistvo, izjavio je Barbarez.

Tako je rasulo reprezentacije kompletno a suska se da ce i Bolic i Misimovic prestati igrati za reprezentaciju iako se Bolic tek vratio s penzionog odmora.

Eh eto nam ga sad, ako ovi ne lazu...

Izvor: http://www.bihweb.com/modules.php?name= ... le&sid=557
Santos

Post by Santos »

Evo ja procita da su izrazili zelju da vode repku Vaha i Kodro a da se usljivi usko zestoko protivi tome.Cekacemo da vidimo sta ce biti.
Bosanac_21

Post by Bosanac_21 »

Ja bi volio kad bi Vaha preuzeo, mozda bi bilo nafake.
Belminator

Post by Belminator »

I ja sam cuo neke glasine da ce Vaha naslijediti Baku, a Kodro ce umjesto Pasalica. Ne bi volio da sad ode i Barbarez a pogotovu Misimovic, posebno kad se uzme uobzir da nam je ovaj drugi jedan od najmlađih i najboljih u selekciji te igrac na kojem se je igra reprezentacije trebala zasnivati i u narednih 10 god. Baka sinoc jeste zasrao sa eksprimentom ali eto licno ne bih se bunio da je ostao do kraja ovog ciklusa, no ako ce doci Vaha ili makar Ristic umjesto njega onda je Bakin potez dobar, ali cisto sumnjam ukoliko Barbarez i Misimovic zele da odu zbog predlozenih kandidata.
BIH20

Post by BIH20 »

gdje si to cuo da bi Vaha volio preuzeti repku?
Meshtar

Post by Meshtar »

Vaha - nema šanse
Kodro - male šanse

Onaj ko bude selektor moraće biti odgovarajuća ličnost prvenstveno lopovima iz saveza a ne igračima. znači neko ne baš ugledno ime, neko kome će se moći naređivati koga pozvati u ekipu, neko ko će samo klimati glavom. Možete li zamisliti da neko od ovih klošara iz saveza naređuje Vahidu Halilhodžiću ili da predlažu "kandidate" za reprezentaciju Mehi Kodri??

Tipujem na nekog lika iz premijer lige....možda Husref Musemić ili neko sličan...
mehopuzic

Post by mehopuzic »

Šta vam je ljudi?
kakav Vaha i Kodro?

najvjerovatnije ce se vratiti Baka
boston_c

Post by boston_c »

mehopuzic wrote:Šta vam je ljudi?
kakav Vaha i Kodro?

najvjerovatnije ce se vratiti Baka
I ja isto mislim,nevjerujem da bi sve igrače onako ostavio na cijedilu pogotovo kad su i oni pokazali koliko ga cijene... u suprotnom loše nam se piše
mehopuzic

Post by mehopuzic »

InfraRedRidinghood wrote:Ne znam za vas, ali ako i Barbac da ostavku, ja razapinjem sator na slijedecoj adresi na neodredjeno vrijeme:

Nogometni/fudbalski savez Bosne i Hercegovine
Ferhadija 30, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
neces bas puno s tim postići
Any

Post by Any »

InfraRedRidinghood wrote:Ne znam za vas, ali ako i Barbac da ostavku, ja razapinjem sator na slijedecoj adresi na neodredjeno vrijeme:

Nogometni/fudbalski savez Bosne i Hercegovine
Ferhadija 30, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
jos da se dobro najedes i pocnes straj gladju :D napravio bi potez godine :-)

ps. izdajem sator/e na neodredjeno vrijeme :lol: :lol:
Justin Time

Post by Justin Time »

vatana

Post by vatana »

Ma ja, seru ba. Cuj dosla im vijest sinoc kasno u njihovu redakciju.

Halo redakcija, sta ima?
Post Reply