Hyundai Accent 2001
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#2 Re: Hyundai Accent 2001
biti ce kod mene za koji dan 98 82.000 km presao registrovan dobar ispravan i puno manje para
nije oglas ako vam smeta brisite
nije oglas ako vam smeta brisite
-
Monsignor
#3 Re: Hyundai Accent 2001
Dude,
sto ti je bitno je li pocincana karoserija?
Pa ni jedan od ovih nije dozivio koroziju, dijelom jer su jos prilicno novi a drugo, mislim da ce se raspasti prije gore pomenutog procesa.
No hard feelings.
Pa ni jedan od ovih nije dozivio koroziju, dijelom jer su jos prilicno novi a drugo, mislim da ce se raspasti prije gore pomenutog procesa.
No hard feelings.
-
Monsignor
#4 Re: Hyundai Accent 2001
E ne znam sta da ti kazem, progooglaj malo pa vidi za karoseriju.JaguarXKR wrote:zato sto sam vidio primjerak iz '97. za koji pouzdano znam da nikad na tom mjestu nije udaren ili zagreban, a hrdja behara ispod metalik zelenog laka na sve strane. ispod lajsni, oko rubova blatobrana, pa cak i na sasvim ravnim plohama lima gdje nema nikakvih spojeva i sl. cisto informativno pitam da znam sta bi covjek mogao ocekivati od ovog za 4-5 godina...Monsignor wrote:Dude,
No hard feelings.
Moj poznanik ima isti ovakav kao na slici i znam da mu je nakon godinu dana nakon sto ga je novog kupio pocela otpadati boja sa karambolke u komadima velicine kutije cigareta.
Kako god odlucis, sretno.
- accent
#5 Re: Hyundai Accent 2001
hajde javi se meni na pp ako hoces prodat cu ti ja svoju zvijer
96 godina
za 4000KM
1,5 benz
180000Km
kupljen u BiH
redovno servisiran u telepartneru (cak i dana danas se tamo servisira)
96 godina
za 4000KM
1,5 benz
180000Km
kupljen u BiH
redovno servisiran u telepartneru (cak i dana danas se tamo servisira)