Hypo prepaid kartica

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
ElRe

#1 Hypo prepaid kartica

Post by ElRe »

Treba mi prepaid kartica prvenstveno za plaćanja preko neta. E sada u Hypo banci imaju 2 brste prepaid kartica: Visa kartica zelja i Visa internet kartica. Zna li neko kakva je razlika izmedju ovih kartica, tj da li se Visa karticom zelja moze kupovati na netu?
purgatorio

#2 Re: Hypo prepaid kartica

Post by purgatorio »

Ja sam u BBI uzeo prepaid karticu, bude gotova za 5 minuta. 10KM košta i nema nikakvih daljnjih troškova.
Dr.medicine

#3 Re: Hypo prepaid kartica

Post by Dr.medicine »

Zar još neko ima račun u Hypo :D
supercali

#4 Re: Hypo prepaid kartica

Post by supercali »

Dr.medicine wrote:Zar još neko ima račun u Hypo :D
zasto ne bi imao?
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#5 Re: Hypo prepaid kartica

Post by crysis »

ElRe wrote:Treba mi prepaid kartica prvenstveno za plaćanja preko neta. E sada u Hypo banci imaju 2 brste prepaid kartica: Visa kartica zelja i Visa internet kartica. Zna li neko kakva je razlika izmedju ovih kartica, tj da li se Visa karticom zelja moze kupovati na netu?
ja imam debitnu u hypu i nemogu nista preko neta placati, visu internet kupujes npr za 30, 100 maraka zavisi koliko ti treba za kupovinu ako ti npr ostane od 30 maraka 10 maraka a tebi treba 20 kupuj opet onu od 50 tako da ti se to neisplati, radje otvori racun u uni kredit banci i preko njihove debitne mozes sve placati.

http://www.hypo-alpe-adria.ba/bs/conten ... tica-zelja
Post Reply