Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoji li

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
korisnik101

#251 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by korisnik101 »

Ima pacenika kome ne smeta ni da kad zena ima 6 djece.

A za zenu to vec spada u domenu spustanja kriterija.
Jer kad si neudata i sa dvoje djece, standard ti se spusta brzinom svetlosti.
huremka

#252 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by huremka »

korisnik101 wrote:Ima pacenika kome ne smeta ni da kad zena ima 6 djece.

i tako oženi Tarik Filipović ženu sa djetetom, a Džeko u vezi sa Amrom... Spustio se standard, pravo. :-D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#253 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by ladyblue18 »

korisnik101 wrote:Ima pacenika kome ne smeta ni da kad zena ima 6 djece.

Ja bih se dobro zapitala ko je pacenik ovdje. :oops: :mrgreen:
hrle1976

#254 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

Sama mati sa djetetom se brine o svom djetetu i razmislja kako sebi i svom djetetu da pomogne - sto je sasvim normalno, ali tko se kaci na takve zene u vecini primjera je sporedna uloga. Ljudi mogu da pricaju sta hoce ali to je tako. Da nekoj matari nije do djeteta nego do provoda onda bi svoje djete dala u djeciji dom i uzivala slobodan zivot!

A Dzenkina hojla samo koristi njegovo ime i paznju za licnu korist. Prozirno ko dan i noc.
Ramzess Veliki

#255 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by Ramzess Veliki »

hrle1976 wrote:Sama mati sa djetetom se brine o svom djetetu i razmislja kako sebi i svom djetetu da pomogne - sto je sasvim normalno, ali tko se kaci na takve zene u vecini primjera je sporedna uloga. Ljudi mogu da pricaju sta hoce ali to je tako. Da nekoj matari nije do djeteta nego do provoda onda bi svoje djete dala u djeciji dom i uzivala slobodan zivot!

A Dzenkina hojla samo koristi njegovo ime i paznju za licnu korist. Prozirno ko dan i noc.
Da, tako je. Kada razvedena žena stekne samoodrživost problemi sa novim muškarcem joj baš ni ne trebaju.
huremka

#256 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by huremka »

hrle1976 wrote:Sama mati sa djetetom se brine o svom djetetu i razmislja kako sebi i svom djetetu da pomogne - sto je sasvim normalno, ali tko se kaci na takve zene u vecini primjera je sporedna uloga. Ljudi mogu da pricaju sta hoce ali to je tako. Da nekoj matari nije do djeteta nego do provoda onda bi svoje djete dala u djeciji dom i uzivala slobodan zivot!

Kakvu ona korist može imati od njega u Americi? Ja koliko znam ona tamo djeluje/privređuje, po Evropi i ne baš.
korisnik101

#257 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by korisnik101 »

huremka wrote: i tako oženi Tarik Filipović ženu sa djetetom, a Džeko u vezi sa Amrom... Spustio se standard, pravo. :-D
Ima svega u bozijoj basti.
Generalno nije dobro kada djete odraste bez bioloskog oca ili matere. Kako god okrenes djete ce ispastati.
Nekad zena ostane bez muza jer je on napusti. Nekad ona napusti muza. I kako god okrenes, takvi ljudi ne bi trebali imati djecu.
hrle1976

#258 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

Ramzess Veliki wrote:

Da, tako je. Kada razvedena žena stekne samoodrživost problemi sa novim muškarcem joj baš ni ne trebaju.
Netreba ni >>meni<< zena sa tudjim problemima ;-) Neka ide na internet i trazi sebi levata.
huremka

#259 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by huremka »

hoće li meni neko objasniti razliku između muškaraca sa djetetom i žene sa djetetom?
jel se standard spušta iz razloga što djeca uglavnom žive sa majkama, pa kao imaju prikolicu?
_mufljuz_

#260 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by _mufljuz_ »

fantom slobode wrote:
_mufljuz_ wrote:jest al tupson je bio toliko ogranicen da joj se sve svelo na male interese - ovako je izgubila sve. :-)
interesantno je posmatrati koliko potcijene muskarca ili koliko ne dobacuju...Sreca, inace bi ostao sa njom, a kad tad bi pokazala svoje pravo lice...Ne gledaju bitno, gledaju sitni interes...sreca pa nisu sve takve.
joj stari veliki broj necu reci ni vecina ni ovo ni ono - ali veliki broj misli da sa rupom dole mogu da manipulisu i ekonomski i materijalno i socijalno i drustveno - misle "ta ce levat" "sad cu ja njega obrlatit".... i ti to vidis gledas jasno ti je pa pustis samo da vidis koliko ce da traje takva drskost i bezobrazluk... :mrgreen: pa ti smijesna bude ta tragikomedija pa pustis da traje i naravno nadjes sebi ljubavnicu :mrgreen: :wink:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#261 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by ladyblue18 »

Hrle ja te fakat vise necu opominjati.
Svoje mahalanje i ogovaranje ljudi o kojima pojma nemas ostavi van ove teme, necu vise da procitam ovdje rijec o Dzeki, Amri, mahalanjima u dijaspori, vrijedjanje i bilo cemu sto se dotice mahalanja drugog.
Ne samo od tebe, nego od bilo koga drugog ko ulazi s tobom u raspravu.

Svaki naredni post takav je ban.
Rolo

#262 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by Rolo »

huremka wrote:hoće li meni neko objasniti razliku između muškaraca sa djetetom i žene sa djetetom?
jel se standard spušta iz razloga što djeca uglavnom žive sa majkama, pa kao imaju prikolicu?
Nema nikakve razlike.
Al hajd ti objasni ljudima da je sve stvar dogovora i da je svaki "problem" o kojem se ovdje govori određen kulturom, društvom i odgojem.
Ramzess Veliki

#263 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by Ramzess Veliki »

huremka wrote:hoće li meni neko objasniti razliku između muškaraca sa djetetom i žene sa djetetom?
Nema razlike. Osim što je muškarcu nešto teže naučiti se kuhati, sjetiti se da u veš ide i omekšivač, što ne znaš zakrpati čarape, što pitu ne praviš nego je kupiš u buregdžinici i što ti je teže odgajati djevojčicu u pubertetu nego ženi dječaka istih godina.
Muškarci jednostavno nisu pripremani za vođenje domaćinstva na taj način.
debelimedo

#264 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by debelimedo »

Muski koji drze do sebe nemaju posljedni voz :D
Ja cu ko Picard :D
Image
edo_79

#265 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by edo_79 »

debelimedo wrote:Muski koji drze do sebe nemaju posljedni voz :D
Ja cu ko Picard :D
Image