Za 30 godinada mi je samo v idjeti vasu ljepotu
Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoji li
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sour cherry
#126 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
- animals
#127 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
A tebe vec znam, nisi ti problem..ti si jako fina i pristojna curatalashika wrote:Evo ti mene na aFataruanimals wrote:Koje ste vi penegluposti koje vi pisete ne bi ni djeca pisala
da mi je samo v idjeti vasu ljepotu
samo sto sam mrKA
![]()
-
relevantan
#128 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Baby Jane wrote:Mislim na to da imamo zajednicke teme, interese, da razmisljamo isto o osnovnim stvarima u zivotu, da kad odem s njim na kafu ne osjecam kako mi izumiru mozdane celije, itd.
A intelektualni nivo (predpostavljam da mislis na isti nivo obrazovanja) ti garantuje da s njim mozes popricati kao s covjekom? Uuuuuuu gadno se varas..
A koji je to kod tebe intelektualni nivo?
Joj što ne mogu ovih šatro načitanih
Pih.....nakupuj ti zalihe Whiskas hrane, trebat će ti za mačića
- animals
#129 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
normalno da nemam..a odkud bi imaotalashika wrote:animals wrote:A tebe vec znam, nisi ti problem..ti si jako fina i pristojna cura![]()
![]()
neas ti veze
![]()
-
moke33-sa
#130 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
relevantan wrote:Baby Jane wrote:Mislim na to da imamo zajednicke teme, interese, da razmisljamo isto o osnovnim stvarima u zivotu, da kad odem s njim na kafu ne osjecam kako mi izumiru mozdane celije, itd.
A intelektualni nivo (predpostavljam da mislis na isti nivo obrazovanja) ti garantuje da s njim mozes popricati kao s covjekom? Uuuuuuu gadno se varas..
A koji je to kod tebe intelektualni nivo?![]()
.....tebi najbolje sjedi pred ogledalo pa se sita ispričaj.
Joj što ne mogu ovih šatro načitanih.....lafo treba joj neko da prepričava sa njom Frojdove teorije, sluša Mocartove sonate pored venecijanske lampe iz 15. stoljeća i briše joj u suton poneku zorli suzu rupčićem sa inicijalima
![]()
-
shandrprcSA
#131 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
akademskirelevantan wrote:Baby Jane wrote:Mislim na to da imamo zajednicke teme, interese, da razmisljamo isto o osnovnim stvarima u zivotu, da kad odem s njim na kafu ne osjecam kako mi izumiru mozdane celije, itd.
.....
- dale cooper
#132 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Ne kontam čemu thumb up za jedan prilično zajedljiv komentar.moke33-sa wrote:relevantan wrote:
Joj što ne mogu ovih šatro načitanih.....lafo treba joj neko da prepričava sa njom Frojdove teorije, sluša Mocartove sonate pored venecijanske lampe iz 15. stoljeća i briše joj u suton poneku zorli suzu rupčićem sa inicijalima
![]()
samo zbog toga što traži da joj partner inteligentno ljudsko biće sa kojim može popričati o širokom spektru
tema i interesovanja. Otkad je to loša stvar?
-
relevantan
#133 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Pa inteligencija i nema neke veze sa znanjem, pogledaj pod def. inteligencije.dale cooper wrote:Ne kontam čemu thumb up za jedan prilično zajedljiv komentar.moke33-sa wrote:relevantan wrote:
![]()
Pih.....nakupuj ti zalihe Whiskas hrane, trebat će ti za mačića![]()
Ovu curu su napali sa svih strana,
samo zbog toga što traži da joj partner inteligentno ljudsko biće sa kojim može popričati o širokom spektru
tema i interesovanja. Otkad je to loša stvar?
Niko je ne napada, bože sačuvaj....čak šta više, želim joj svu sreću u pronalaženju tog inteligentnog....samo, u životu, odnosno zajedničkom suživotu sa partnerom, potrebno je mnogo više od slušanja iste muzike, pročitanih istih knjiga, sličnih profesija i sijaset ostalih '''sličnosti''....
-
theTruePath
#134 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Šveđanin wrote:Nije baš tačno.theTruePath wrote:Muskarac nema svoj zadnji voz
Ali istina je da muškarcima vozovi malo "sporije" prolaze.
Ovaj post temeljiš na...?korisnik101 wrote:Zadnji voz se kod zena zna.
35e godina. Ako do tad nisi udata, male su sanse da hoces od tad.
Kod muskarca nema zadnjeg voza.
Pošto znam milion situacija gdje je drugačije. Žene se posvetile drugim stvarima (ima ih i malo ispod 35, neke su tu, neke i iznad), našle muža, zasnovale porodice i sve super..
35 je previse visoko za zenu,ja bih rekao da je 30-a ta kriticna godina,poslije 30-e nema ona sta pricati,vise ni fertilitet nije na njenoj strani
Ako je muskarac zgodan,ima dobrao posao,snasao se on moze i sa 35 godina naci djevojku od 25 za pozeljeti
-
relevantan
#135 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
talashika wrote:joj propustih ovo, tendzera me zavrzuje
![]()
jes dale, sta je imaju napadati, svi trazimo nekog s kim mozemo o svemu pricati jal to bilo o politici, ekonomiji...il nekim nebulozama
![]()
ko to voli da ima blecka za partnera![]()
Sady, nemoj ti tita ti o ovim ''teškim'' temama.....
- dale cooper
#136 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Kako da nema veze sa znanjem? Inteligencija je usko vezana za sposobnost usvajanja određenog znanjarelevantan wrote:
Pa inteligencija i nema neke veze sa znanjem, pogledaj pod def. inteligencije.
Niko je ne napada, bože sačuvaj....čak šta više, želim joj svu sreću u pronalaženju tog inteligentnog....samo, u životu, odnosno zajedničkom suživotu sa partnerom, potrebno je mnogo više od slušanja iste muzike, pročitanih istih knjiga, sličnih profesija i sijaset ostalih '''sličnosti''....
kao i njegove primjene. Ali treba razdvojiti stručno i opšte obrazovanje kao i sposobnost kumunikacije.
Ima ljudi koji su fakultetski i stručno obrazovani, ali su nevješti u društvenom ophođenju i nemaju
nekog velikog opšteg znanja osim ako nije usko vezano uz njihovu struku. Isto tako imaš i ljudi koji
nisu visoko obrazovani, ali posjeduju visok postotak opšteg znanja i vješti su u svakodnevnoj komunikaciji.
Baby Jane nije ni u jednom momentu spomenula da joj je presudno VSS i da to izjednačava sa inteligencijom
i inteligentnom osobom. Samo želi osobu koja ima širok spektar tema i zajedničkih interesovanja o kojima
može pričati.
- respo
#137 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Al fora je u tome da ona nece pogledati mene korisnika petog desetog jer nismo magistri i da zbog toga nemamo tema za pricu
A mi mozda imamo vise tema nego tamo neki magistar a mozda smo i prijatniji zabavniji romanticniji itd od tih
A mi mozda imamo vise tema nego tamo neki magistar a mozda smo i prijatniji zabavniji romanticniji itd od tih
- respo
#138 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Bjezi chow posto bi s tobom mogao pricati bojim se da ne postanem peder
- respo
#139 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Jesi ti zensko ili musko?
- DorisBerlinka
#140 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Žene posle 30te godine starosti trebaju da traže starije muškarce... Što se tiče muškaraca koji su situirani i preko 40te, njima takođe odgovara najviše žena u tridesteim godinama. u svakom slučaju više im odgovara nego neka balavica...

-
registrovana onako
#141 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
..
Last edited by registrovana onako on 25/06/2014 21:55, edited 1 time in total.
-
Deveti
#142 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
[quote="DorisBerlinka"]Žene posle 30te godine starosti trebaju da traže starije muškarce... Što se tiče muškaraca koji su situirani i preko 40te, njima takođe odgovara najviše žena u tridesteim godinama. u svakom slučaju više im odgovara nego neka balavica...
[/q
iz tvojih usta u Bozije usi!!
iz tvojih usta u Bozije usi!!
- respo
#143 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Pa traze starije da se materijalno obezbjede ne zbog djece 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#144 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Obicno se ne usrece ovako, a i jako je malo zena koje bi bile spremne na to.registrovana onako wrote:
a uz sve to, zene bez djece uvijek mogu izabrati razvedenog muskarca sa djecom![]()
- respo
#145 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Pa necu da tebe pitam za vezu samo zato jer mozemo naci tema za pricu 
-
registrovana onako
#146 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
...........
Last edited by registrovana onako on 25/06/2014 21:55, edited 1 time in total.
- respo
#147 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Ajd zaboravi ipak se ne razumijemo
-
sour cherry
#148 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Mislim da je to 25.Poslije toga joj je bolje da šuti.ja bih rekao da je 30-a ta kriticna godina,poslije 30-e nema ona sta pricati
- Baby Jane
#149 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
Vidim, mnogi su se nasli prozvani time sto sam rekla da mi treba neko na istom intelektualnom nivou, pa se valjda nasli uvrijedjeni. Da su ti isti koji me prozivaju procitali ostatak mojih postova, ne bi bas bili tako glasni. Nigdje nisam rekla da mi je bitno je li neko ima osnovnu skolu ili je profesor doktor, vec da mi je bitno da imamo iste poglede na zivot, da njemu nije vrhunac provoda i zivota opcenito opijati se sa jaranima npr itd.
Ne znam cemu prozivke, vjerovatno opterecenost vlastitim nedostacima? Kod nekih je, vidim bitno da napadnu i nesto kazu, ali nije bitno sta.
Ja prva ne bih pristala da provedem ziviot s nekim s kojim nemam iste poglede ili razlicite interese, jer je takav zivot meni cista patnja, a ko bi se racionalan i iole normalan patio samo zato sto je napunio 35 god i drustvo kaze da mu ie voz prosao?
Znam ljude sa srednjom skolom (kad ste vec zapeli za nivo obrazovanja, opet kazem, WTF?) sa kojima se odlicno slazem i druzim i koji su mi jako dragi, i koje ne izbjegavam samo zato sto su SSS, a znam i docente koje ne mogu smisliti.
Kod svog momka niti u jednom trenutku nisam gledala jel ima fakultet, posao boli glava itd, vec je li dobar covjek i da li ja mogu s njim pricati o zivotnim stvarima bez da me gleda kao da imam 4 glave i 3 repa.
Spustite se na zemlju malo, i za promjenu, procitajte prije nego napadnete, ako nista, zbog vlastitih zivaca i krvnog pritiska
Ne znam cemu prozivke, vjerovatno opterecenost vlastitim nedostacima? Kod nekih je, vidim bitno da napadnu i nesto kazu, ali nije bitno sta.
Ja prva ne bih pristala da provedem ziviot s nekim s kojim nemam iste poglede ili razlicite interese, jer je takav zivot meni cista patnja, a ko bi se racionalan i iole normalan patio samo zato sto je napunio 35 god i drustvo kaze da mu ie voz prosao?
Znam ljude sa srednjom skolom (kad ste vec zapeli za nivo obrazovanja, opet kazem, WTF?) sa kojima se odlicno slazem i druzim i koji su mi jako dragi, i koje ne izbjegavam samo zato sto su SSS, a znam i docente koje ne mogu smisliti.
Kod svog momka niti u jednom trenutku nisam gledala jel ima fakultet, posao boli glava itd, vec je li dobar covjek i da li ja mogu s njim pricati o zivotnim stvarima bez da me gleda kao da imam 4 glave i 3 repa.
Spustite se na zemlju malo, i za promjenu, procitajte prije nego napadnete, ako nista, zbog vlastitih zivaca i krvnog pritiska
- JThomas
#150 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj
ja mislim, kad se sve sabere i oduzme - da je "sva se raja poženila/poudala" u nas najčešći razlog za sklapanje braka. ljubav, seks, materijalni interes - sve je to pičkin dim, naprosto zanemarljivo za strah šta će reći familija i mahala!