hvatanje mace!!!
Moderator: anex
-
zmijaIzmaj
mobsterc, to ti je 100-ti jubilarni post
jel castis masazom tom prigodom

- mobsterc
ne zachatavajzmijaIzmaj wrote:mobsterc, to ti je 100-ti jubilarni postjel castis masazom tom prigodom
![]()
evo i 110
a posto je moj jubilarni, ti bi trebala da castis
od mene je besplatno samo poznanicima i mama mi je rekla da se pazim nepoznatih lica - a ja je slusham
- SaraLe
@Zmijo ovo je mamin sin, bjezi od njegamobsterc wrote:ne zachatavajzmijaIzmaj wrote:mobsterc, to ti je 100-ti jubilarni postjel castis masazom tom prigodom
![]()
![]()
evo i 110- kako vrijeme brzo ide...
a posto je moj jubilarni, ti bi trebala da castis![]()
od mene je besplatno samo poznanicima i mama mi je rekla da se pazim nepoznatih lica - a ja je slusham![]()
- mobsterc
nisam samo maminSaraLe wrote:@Zmijo ovo je mamin sin, bjezi od njegamobsterc wrote:ne zachatavajzmijaIzmaj wrote:mobsterc, to ti je 100-ti jubilarni postjel castis masazom tom prigodom
![]()
![]()
od mene je besplatno samo poznanicima i mama mi je rekla da se pazim nepoznatih lica - a ja je slusham![]()
a cek, ti si vjerovatno iz vanmatericne oplodnje
- SaraLe
Ja nisam SINmobsterc wrote:nisam samo maminSaraLe wrote:@Zmijo ovo je mamin sin, bjezi od njegamobsterc wrote: ne zachatavaj![]()
![]()
a cek, ti si vjerovatno iz vanmatericne oplodnje
Nama se to ne pika
- mobsterc
a tatina princezaSaraLe wrote:Ja nisam SINmobsterc wrote:nisam samo maminSaraLe wrote: @Zmijo ovo je mamin sin, bjezi od njega![]()
a cek, ti si vjerovatno iz vanmatericne oplodnje![]()
Nama se to ne pika![]()
i kakve ovo veze ima sa izgubljenom maccom
- SaraLe
Otvori temu o "tatinim princezama"mobsterc wrote:a tatina princezaSaraLe wrote:Ja nisam SINmobsterc wrote: nisam samo mamin![]()
a cek, ti si vjerovatno iz vanmatericne oplodnje![]()
Nama se to ne pika![]()
![]()
i kakve ovo veze ima sa izgubljenom maccom
Sve ima veze sa macom ili macama
-
zmijaIzmaj
hajde ba, hvataj se macceSaraLe wrote:@Zmijo ovo je mamin sin, bjezi od njegamobsterc wrote:ne zachatavajzmijaIzmaj wrote:mobsterc, to ti je 100-ti jubilarni postjel castis masazom tom prigodom
![]()
![]()
- SaraLe
RazumijemzmijaIzmaj wrote:hajde ba, hvataj se macceSaraLe wrote:@Zmijo ovo je mamin sin, bjezi od njegamobsterc wrote: ne zachatavaj![]()
![]()
ovaj meni ide :opss
, sve dok je sin, ima sanse