moram se zahvaliti nekom pederu koji mi je sinoc razvalio prozor na autu... pogotovo posto je japanac pa sada moram placati stotine maraka dabi nabavio staklo....stvarno je divno kada neko zbog posranog radia napravi nekome stetu od nekoliko stotina maraka.... ma sjajno...
pozdrav, fake
hvala na steti
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Postoji mogucnost kasko osiguranja samo stakla na autu.Kosta negdje izmedju 20KM i 30 KM na godinu dana.Za Croatia osiguranje znam za ostale treba provjeriti.Bez obzira kako ti nastupi shteta osiguravatelj ti isplati punu vrijednost razbijenog stakla.
- Drvosjeca iz Dejcica
Euroherc 99,00 KM godina dana za stakla.Bobi wrote:Postoji mogucnost kasko osiguranja samo stakla na autu.Kosta negdje izmedju 20KM i 30 KM na godinu dana.Za Croatia osiguranje znam za ostale treba provjeriti.Bez obzira kako ti nastupi shteta osiguravatelj ti isplati punu vrijednost razbijenog stakla.
-
ado-šampion
Ma stoka ti je to po gradu ba. Ne treba voziti auto po gradu uopšte, a i ako se baš mora, treba paziti gdje se parkira. I ja vozim Japanca ali za dijelove ne znam, do sada mi se (Hvala Bogu) ništa nije pokvarilo.
-
PiLe3D
I meni tako razbise staklo u sred bijela dana, otudjise mi CD radio ispred kuce... ali tragedija je sto je kreten uzeo samo konzolu... maska/displej je bio u kuci...
Tako mi napravi duplu stetu (staklo i radio)... a nikakve koristi nije imao ...
Tako mi napravi duplu stetu (staklo i radio)... a nikakve koristi nije imao ...