Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
- escobar__
#1 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Prvoklasni imbecil, slika i prilika SDA anticivilizacijskog establišmenta.
-
united bosnae
#2 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
A zasto se Huso nebi ovako ponasao... vjeruje li iko da ce tuzilastvo (kantonalno, opstinsko, federalno... koje jos ima?) bilo sta uraditi po pitanju kriminala i bahatosti (ne)ljudi u vladajucoj SDA stranci. Pa sta je bilo sa Mehom Obradovicem... lopovom i bezkrupuloznim dripcem koji je dugo godina bio prva perjanica SDA (za vrijeme A. Izetbegovica) - NISTA, vec 10 godina ceka izvrsenje minimalne presude (zapravo ceka se da isti umre). Pa sta je sa Zukicem, S. Memicem, dr. Faris Gavrankapetanovicem i mnogim, mnogim drugim.
Najgore sto se moze desiti jeste, da novinar podnese tuzbu i da Huso bude kaznjen do 2.000KM, sto Husina firma otme svakih 45 min svoga postojanja.
Huso i njegova stranka ce i dalje dobijati glasove svojih SDA vojnika taman da je Huso pistoljem ubio novinara na istoj ulici. SDA ce kao osuditi ponasanje Huse i sankcionisati ga ukorom na vec prvoj sjednici OOSDA.
Huso ce postati jos veca faca medju svojom bandom jer ne samo da se vec pokazao kao vrsni kriminalac vec je pokazao da ima i muda.
Svakog cuda 3 dana, tako ce se ovaj Husin ispad zaboraviti vec u iduci ponedjeljak.
Ocekujem Husin ( a ne smijemo zaboraviti i mladjahnog Muamera) strahoviti poslovni i politicki uspon u skorije vrijeme.
Najgore sto se moze desiti jeste, da novinar podnese tuzbu i da Huso bude kaznjen do 2.000KM, sto Husina firma otme svakih 45 min svoga postojanja.
Huso i njegova stranka ce i dalje dobijati glasove svojih SDA vojnika taman da je Huso pistoljem ubio novinara na istoj ulici. SDA ce kao osuditi ponasanje Huse i sankcionisati ga ukorom na vec prvoj sjednici OOSDA.
Huso ce postati jos veca faca medju svojom bandom jer ne samo da se vec pokazao kao vrsni kriminalac vec je pokazao da ima i muda.
Svakog cuda 3 dana, tako ce se ovaj Husin ispad zaboraviti vec u iduci ponedjeljak.
Ocekujem Husin ( a ne smijemo zaboraviti i mladjahnog Muamera) strahoviti poslovni i politicki uspon u skorije vrijeme.
-
PM72
#3 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Ja sam mislio da je Huso mudriji ali udarila sila u glavu.Mogao je hladno oteti kameru pa je razbit o asfalt,novinara namlatit i niko ne bi vidio šta se desilo.Ovako je pojeo govno.Inače,nikakav insan a sin mu narkoman i sve što je pokro ...
- Maraschino
#4 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Slika i prilika naseg politicara.
Ovo je trebalo dobro namlatiti da se vise nikada ne vrati na posao. Sta je bilo, sapleo se i tako 10 puta.
Ovo je trebalo dobro namlatiti da se vise nikada ne vrati na posao. Sta je bilo, sapleo se i tako 10 puta.
- JThomas
#5 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
i "objektivni" forumaši koji "nisu" za sda (ali...) drugima traže dlaku u jajetu, a ovo je alternativa. ne "ovakvi", nego tačno, precizno on, pravi šef junoše efendića.
- Bloo
- Globalna šefica
#6 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
https://www.nomad.ba/zurnal_oprostite_s ... svoj_posao
Redakcija Žurnala izvinjava se svima onima koji se smatraju pogođenim odlukom Saveznog ministarstva za rad i socijalna pitanja SR Njemačke da više ne prihvata diplome o završenoj medicinskoj školi za opći i pedijatrijski smjer dobivene prekvalifikacijom bilo u državnoj ili privatnoj školi.
Zaista ne znamo šta nam je bilo da otkrijemo kako se u Bosni i Hercegovini prodaju i kupuju diplome? Totalno je nejasno šta nam se desilo pa smo pomislili kako će ta priča interesovati javnost ove države? Vjerovatno smo predozirani informacijama o korupciji i kriminalu u Bosni i Hercegovini pa smo zaboravili gdje živimo. Poznato je u psihologiji da, kada čovjek decenijama živi u društvu kriminalaca i sjecikesa, i sam izgubi pojam o pravim vrijednostima. Počne da razmišlja kao kriminalac, da se oblači kao kriminalac, da se školuje kao kriminalac, da glasa kao kriminalac…
- Edin H.
#7 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Pa hocemo li bojkotovati Vodovod sto im Huso tushi cijevi?
-
PM72
#8 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Nisi me razumio.Ovo je jedini način da ovaj ratni profiter,lopov,spletkaroš i karina od inasana popuši vlast i pare.Digla se javnost i ovo je došlo do američke ambasade koja će mu,preko svojih veza,uskratiti sve poslove koje je imao oko cijevi,plastenika,buradi...za povratničku populaciju a bio je familijarno uvezan u kolo sa drugim Ćesirom (Henijem) koji mu je štelio preko Mirsada Kebe (zeta) a taj preko SDA povjerenika sav materijal za povratničku populaciju.tr wrote:Šta bola, šta će on namlatit novinara?PM72 wrote:Ja sam mislio da je Huso mudriji ali udarila sila u glavu.Mogao je hladno oteti kameru pa je razbit o asfalt,novinara namlatit i niko ne bi vidio šta se desilo.Ovako je pojeo govno.Inače,nikakav insan a sin mu narkoman i sve što je pokro ...
To će naravno probuditi strasti i u SDA pa će mu "starogradska i vogošćanska" struja okrenuti leđa.Papak iz Novog Grada u vidu načelnika Efendića će mu još malo davati podršku jer ga je ovaj i lansirao u političku orbitu (i Maleziju na školovanje) ali baliluk će opet pokazati svoje lice pa će ga i Efendić ubrzo početi ekskivirati.
da je bio pametan,kao što nije,uzeo bi novinaru kameru pa je razbio o asfalt i iz šlajpeka iskeširao pare za novu kameri i nabio ga nogom u guzicu.
A što se tiče fizičke snage obojce Ćesira,to je goli jad,kad su vidjeli da ovaj jado izmiče onda su se uzjogunili.
Ko god je uzeo dinar od povratničke sirotinje i ko se u ratu obogatio neka mu Bog plati,haram mu bio svaki dinar i neka se dobro napati.Ovom papku iz Glavatičeva džehenem je osiguran i na ovom i na onom svijetu.
- Maraschino
#9 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Ziva istina. Kada sam upoznao prve Armence svi su se furali na duge kozne mantile.Bloo wrote: Poznato je u psihologiji da, kada čovjek decenijama živi u društvu kriminalaca i sjecikesa, i sam izgubi pojam o pravim vrijednostima. Počne da razmišlja kao kriminalac, da se oblači kao kriminalac, da se školuje kao kriminalac, da glasa kao kriminalac…
- purgatorio
#10 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Mene zanima koja su prava novinara što se tiče snimanja. Naime, na snimku se čuje nekoliko puta da se nalazi na javnoj površini, ali da se smiju snimati privatni objekti i sl. bez dozvole vlasnika. Da li postoji neki zakonski propis koji ovo decidno regulira? (*da ne bi bilo zabune, ne branim krkana sa snimka, već me zanima ova tematika)
- Maraschino
#11 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
pa valjda se zove policija a samo kod nas se fizicki takve stvari rjesavaju.purgatorio wrote:Mene zanima koja su prava novinara što se tiče snimanja. Naime, na snimku se čuje nekoliko puta da se nalazi na javnoj površini, ali da se smiju snimati privatni objekti i sl. bez dozvole vlasnika. Da li postoji neki zakonski propis koji ovo decidno regulira? (*da ne bi bilo zabune, ne branim krkana sa snimka, već me zanima ova tematika)
- animals
#12 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Ovako se moze vidjeti i u Srbiji i Hrvatskoj, ista bagra..
svuda na ovim prostorima kriminalci premrezili drzavu..
da se razumijemo, ima toga i u svim drzavama,
ali u ovolikom obimu samo u Africkim kolonijama..
svuda na ovim prostorima kriminalci premrezili drzavu..
da se razumijemo, ima toga i u svim drzavama,
ali u ovolikom obimu samo u Africkim kolonijama..
- Edin H.
#13 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
DaMaraschino wrote:pa valjda se zove policija a samo kod nas se fizicki takve stvari rjesavaju.purgatorio wrote:Mene zanima koja su prava novinara što se tiče snimanja. Naime, na snimku se čuje nekoliko puta da se nalazi na javnoj površini, ali da se smiju snimati privatni objekti i sl. bez dozvole vlasnika. Da li postoji neki zakonski propis koji ovo decidno regulira? (*da ne bi bilo zabune, ne branim krkana sa snimka, već me zanima ova tematika)
- Ajant
#14 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Bit će aktuelno par dana, svi će se isčuđavati kakav je ovaj krkan, kako je tužilaštvo nesposobno, kako ono, kako ovo...ali kad izbori dođu opet će zeleno sunce da zasja. J ebo nas.
- apsidejzi
#15 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Sutra trebaju svi novinari doci pred firmu i snimati u znak podrske kolegi.
-
teta marica druga
#16 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Ja mu zamjeram samo što nije razbio i kameru i novinara. Pa ko su novinari da ti dolaze snimati i lažno izvještavati po nečijem nalogu! Čast pravim novinarima, ali ovaj što je snimao je obični huškač! Huso svaka čast!
- apsidejzi
#17 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Pa tako se radi u normalnim drzavama. Novinarski posao je temelj demokratije. Druga je stvar sto je ovo vecini smjesno...tr wrote:To bi ti bila jedna vrsta protesta, a naš narod i protesti = nespojivo.apsidejzi wrote:Sutra trebaju svi novinari doci pred firmu i snimati u znak podrske kolegi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
U južnom Londonu?Edin H. wrote:Pa hocemo li bojkotovati Vodovod sto im Huso tushi cijevi?
- JThomas
#19 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
pa recimo ovaj ti nije nikad na listama. klasični vladar iz sjene. to se pokriva pričama kakve često viđamo i ovdje - treba glasati za ljude a ne za stranke, ima stranka i dobrih kadrova...i raja glasa za te "dobre" koji su pijuni, a vladaju ovakvi.Ajant wrote:Bit će aktuelno par dana, svi će se isčuđavati kakav je ovaj krkan, kako je tužilaštvo nesposobno, kako ono, kako ovo...ali kad izbori dođu opet će zeleno sunce da zasja. J ebo nas.
- Ajant
#20 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Ma svi znamo da je frajer zeleni igrač...kad skontaš svako je bahat koliko mu se da, tako i Ćesir, i KingShisha i svi...do nas je jebi ga.JThomas wrote:pa recimo ovaj ti nije nikad na listama. klasični vladar iz sjene. to se pokriva pričama kakve često viđamo i ovdje - treba glasati za ljude a ne za stranke, ima stranka i dobrih kadrova...Ajant wrote:Bit će aktuelno par dana, svi će se isčuđavati kakav je ovaj krkan, kako je tužilaštvo nesposobno, kako ono, kako ovo...ali kad izbori dođu opet će zeleno sunce da zasja. J ebo nas.
- purgatorio
#21 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Mislio sam u fazonu, da je ovaj zvao policiju umjesto nasrnuo na čovjeka, koje bi bile posljedice po novinara? Imaju li novinari pravo snimati privatne objekte bez dozvole vlasnika?Edin H. wrote:DaMaraschino wrote:pa valjda se zove policija a samo kod nas se fizicki takve stvari rjesavaju.purgatorio wrote:Mene zanima koja su prava novinara što se tiče snimanja. Naime, na snimku se čuje nekoliko puta da se nalazi na javnoj površini, ali da se smiju snimati privatni objekti i sl. bez dozvole vlasnika. Da li postoji neki zakonski propis koji ovo decidno regulira? (*da ne bi bilo zabune, ne branim krkana sa snimka, već me zanima ova tematika)
- Edin H.
#22 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Placam ja vodu i u SarajevuTomahawk11 wrote:U južnom Londonu?Edin H. wrote:Pa hocemo li bojkotovati Vodovod sto im Huso tushi cijevi?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#23 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Tomahawk11 wrote:U južnom Londonu?Edin H. wrote:Pa hocemo li bojkotovati Vodovod sto im Huso tushi cijevi?
-
L u c i f e r
#24 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
SdO demokrotijO
Niko neče pobijediti nOs
Niko neče pobijediti nOs
- Edin H.
#25 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Nista nije smijesno, kao sto rekoh placam ja racune i u Sarajevu, ukljucujuci vodu._BataZiv_0809 wrote:Tomahawk11 wrote:U južnom Londonu?Edin H. wrote:Pa hocemo li bojkotovati Vodovod sto im Huso tushi cijevi?