Husnija - Vratia se Shime :D
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
jel to tita ti nisam skinula?Harrys wrote:Sve je dobro sto se dobro zavrsi.
![]()
Ali nije vise za ne propusti.
kako forumam i cistim istovremeno, ne znam dokle sam
Hvala na napomeni
- Phia
Stvarno mi je drago da se vratio.Nažalost ja nisam imala tu sreću ali eto barem neko jeste.Ako ga je neko bio uzeo onda je vjerovatno ista stvar i sa Pljosnom.Ko zna može li se i tu još nešto izganjati ako je kod nekog.Možda da se raspitaš zna li iko nekoga ko je nedavno 'nabavio' bijelu mačku?
-
mIRCerka
huso se juce od premora ukakio, i onda smo otisli da se kupamo 
Iako je on Turski Van, koji po defaultu vole vodu, on ne voli zvuk tusha, tako da smo se kupali kao u ratu - kanta vode i loncic...
Kad smo trebali isprat krzno, on se prepao i skocio meni u narucje, pa sam onako tuto kompleto obucena dozivjela tushiranje sa Husom
:D:D
fenirali smo se uz pomoc novog fena, a taj fen ima opciju hladnog zraka, i nakon sto smo napravili frizuru, huso je legao u ormar da spava....
Iako je on Turski Van, koji po defaultu vole vodu, on ne voli zvuk tusha, tako da smo se kupali kao u ratu - kanta vode i loncic...
Kad smo trebali isprat krzno, on se prepao i skocio meni u narucje, pa sam onako tuto kompleto obucena dozivjela tushiranje sa Husom
fenirali smo se uz pomoc novog fena, a taj fen ima opciju hladnog zraka, i nakon sto smo napravili frizuru, huso je legao u ormar da spava....
- DaysleepeR
PljosnoPhia wrote:Stvarno mi je drago da se vratio.Nažalost ja nisam imala tu sreću ali eto barem neko jeste.Ako ga je neko bio uzeo onda je vjerovatno ista stvar i sa Pljosnom.Ko zna može li se i tu još nešto izganjati ako je kod nekog.Možda da se raspitaš zna li iko nekoga ko je nedavno 'nabavio' bijelu mačku?
Ludo ime skroz
-
mIRCerka
Pljosna je Husnijina mama...DaysleepeR wrote:PljosnoPhia wrote:Stvarno mi je drago da se vratio.Nažalost ja nisam imala tu sreću ali eto barem neko jeste.Ako ga je neko bio uzeo onda je vjerovatno ista stvar i sa Pljosnom.Ko zna može li se i tu još nešto izganjati ako je kod nekog.Možda da se raspitaš zna li iko nekoga ko je nedavno 'nabavio' bijelu mačku?![]()
![]()
Ludo ime skroz

imala pljosnatu facu, pa sam je zato zvala pljosna...
zvanicno ime u knjizici je Mikica