Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
temu zamisljam kao zbir viceva, sala i posalica na stranim jezicima (ne S/H ) kao tekst/audio/video
pri tome nije vazno da li je D/NL/E/GB/N/DE/B/F/USofA ili bliski/daleki istok neko ce vec razumjeti
evo meni najdraze zezancije na njemackom...jedno vrijeme su je svi imali na mobitelima:
pustopoljina wrote:ajj oplakala sam na nilsa ona zena se smije za 10+ a onaj lik se uspanicio totalno
a super mi faca JK kad imitira clint eastwooda i jack nicholsona.
Clint je za cenera... ne znam kako može izdržati, a da se ne nasmije i on
Postavim Vam par linkova najboljeg stend up komičara kojeg sam ja gledao mimo Pabla Francisca, Naime riječ je o Jeff Dunham-u tip koji koristi lutke u svojim predstavama. Meni su definitivno najbolje Peanut, Melvin the superhero i Ackmad the dead terrorist uživaj te
pustopoljina wrote:temu zamisljam kao zbir viceva, sala i posalica na stranim jezicima (ne S/H ) kao tekst/audio/video
pri tome nije vazno da li je D/NL/E/GB/N/DE/B/F/USofA ili bliski/daleki istok neko ce vec razumjeti
evo meni najdraze zezancije na njemackom...jedno vrijeme su je svi imali na mobitelima:
Sta? Najljepsiji jezik zaboravila?
Sok! Evo me sada sam pala u bezsvijest!!
pustopoljina wrote:temu zamisljam kao zbir viceva, sala i posalica na stranim jezicima (ne S/H ) kao tekst/audio/video
kako se kaze...
scusi sinjora?
Quasi perfetto! Così si dice: Mi scusi signora. E io dico: va bene!