Humor i pogled

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Max.Cherry

#1 Humor i pogled

Post by Max.Cherry »

Evo zajebaću onu MSN zabavljanje temu, ali nek' se Onaa malo odmori od silnih advajses...

Zamjetljivo mi je kako cure HUUUGE značaj pridaju smislu za humor kod dečkiju, baš danas pročitah jedan mali tekst u kojem jedna poznata cura kaže, "Our favorite foreplay technique? Mental stimulation. The kind where we're mentally tickled to the point of laughter." I zaista, po iskustvu sopstvenom i tuđem, golem je plus kad je znadeš zasmijat kvalitetno.

Image
I druga stvar, vezana za ovo... donekle. Haman šuplje je postalo kad neko rekne da su oči ogledalo duše. Ali, opet izgleda da je vrlo čest slučaj da upravo taj pogled :shock: igra najveću ulogu kad vam se neko svidi ili ne. Može ona bit zmaj, avion, jedra k'o vaspitačica iz snova, lijepa k'o Isabela, imati brazilsko dupe i švedske sise... ali ako nema ono nešto u pogledu... Ja je ne bi ženio vala.

Ok, ok... easy sa komentarima, "ne bi ni ja... radije bi nešto drugo..." :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ja sve kontam sad kad zadam temu to ce biti ludilo... jes al u panjevima. Ili vi fakat svi surfate s posla? Što će reći da ne radite. Ima li iko na forumu da surfa i foruma od kuće? Sad sam zado dvije teme u jednoj. :roll: :-) :roll: Jebiga.
anais_nin

Post by anais_nin »

Max u pravu si za smisao za humor....ne bih nikad bila s nekim ko me ne zna nasmijat :D ne mora biti dvorska luda, ni klovn 24 sata dnevno, ali je bitno da se upratimo po tom pitanju...

A iskreno dobar smisao za humor je vrlo privlacna stvar. Nekad davno, (sjecam se toga kao da je bilo danas :lol:) sjecam se da sam odalamila pravoooooooo na jednog bivseg tek kad smo sjedili u jednom vecem drustvu i on se bas pokazao po pitanju humora...covjek imao prirodni talenat da zabavi raju, ono mrtav hladan, a svaka druga mu provala :D a iskreno, fizicki je lik bio totalno nako, ali je bio stvarno inteligentant i izuzetno izuzetno smjesan :D kombinacija neodoljiva :D
anais_nin

Post by anais_nin »

a sto se pogleda tice, ja sam se vec izjasnila na nekoj od tema...mislim da je u pitanju bila "sta prvo primjecujete"...i za mene je to pogled...znaci ako je u pitanju veliki broj ljudi oko mene, neki muskarac ce mi definitivno prvo paznju privuci "za*ebanim" pogledom :D
edu

Post by edu »

ja kod severine prvo primijetim..pogled ispod obrva.. :D :D :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

bogami, gledajuci cupavost njene vagine, jesil siguran da je iznad tih obrva bila kosa? :D na koji pogled si mislio? :D sta ti je namignulo, oko? ili .... :D :D
edu

Post by edu »

jest i ovaj fahrin bezobrazan.. :D :D :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

ma nije :D

kad vec spominjes "pogled ispod obrva" :D kakav je to pogled iznad obrva? :D postoji li to? mozda, kad dubis na glavi :D s obzirom da je Sheve napisala taj text (a i afriku papriku :D) mozemo zakljuciti kako je "talentirana" kao umjetnica :D

doduse, vec znamo ta je talentirana kao glumica :D al ne u pozoristu :D nego u svedskim akcionim :D
xygirl

Post by xygirl »

eh meni je vala to bitno... smisao za homor nikoga jos nije ubio :D naprotiv :-)
e sad pogled ispod ili iznad obrva :D da, bitno je... ma samo da ne bude telechi :D
edu

Post by edu »

ima i to fahrin..samo moras zauzeti pozu 69.. :D :D ..predivan pogled.. :D :D :D
Post Reply