SA-X Humanitarna Akcija
- Bumbar
Pretpostavljam da je za mene...naravno...mislim da sam ostavila email...ali evo [email protected]Pooll wrote:A da te dodamo na mailing listu?![]()
Napisace mi sefica opravdanje...nije iz O.Maslic ali valjda moze
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
edu wrote:je li koliko ima nasih ili sve zajedno...pitt wrote:Mubarek okama sam davno prestao vjerovati.......poslije dosta viskija znaju me slagat
Stevane.......kolko nas ima do sada?
![]()
![]()
![]()
-
Klesar Tadija Tegoba
Ja sam za.
Molim vas da mi pravovremeno posaljete PM sa detaljima akcije.
Molim vas da mi pravovremeno posaljete PM sa detaljima akcije.
-
AlisaWonder
Super ideja, baš sam razmišljala o tako nečemu. juče baš složih neku garderobu koju ne nosim, kako sam preslagavala ormare za novu sezonu...i sad kontam gdje da to odnesem...ako neko ima ideju nek mi napiše.
Ovo je konkretna i korisna stvar, javnim kuhinjama sigurno pomoć i donacije uvijek dobro dođu, a nekako čovjek vidi gdje i u šta daje...
ne mogu iščitavati sve što ste pisali, pročitala sam prve dvije i zadnju stranu i ne kontam koji je dogovor ustvari..
želim se uključiti, šta mi je činiti ?
Ovo je konkretna i korisna stvar, javnim kuhinjama sigurno pomoć i donacije uvijek dobro dođu, a nekako čovjek vidi gdje i u šta daje...
ne mogu iščitavati sve što ste pisali, pročitala sam prve dvije i zadnju stranu i ne kontam koji je dogovor ustvari..
želim se uključiti, šta mi je činiti ?
-
mIRCerka
Pooll wrote:Akcija ce najvjerovatnije biti prvog vikenda u junu, znaci skoro... skupio sam vase mailove, pa cu vam poslati kad padne definitivan dogovor!
Pozdrav!!
nemoj da ne dodjes u park! objesicu te za stanglalalala.....
AlisaWonder,
garant imas crveni kriz/krst u blizini, pa mozes njima dati odjecu da ti ne stoji u kuci
ako zelis da se ukljucis, posalji svoj mail na [email protected] da te Pooll stavi na listu
-
AlisaWonder
mircerka, znam za opciju zvanu crveni kriz, htjela sam se raspitati postoji li jos nesto, za svaki slucaj...ne znam sta je najpametnije...i ima li jos takvih institucija gdje se moze dati nesto takvo...ne znam gdje je najpotrebnije, kuzis..
-
mIRCerka
kuzim...AlisaWonder wrote:mircerka, znam za opciju zvanu crveni kriz, htjela sam se raspitati postoji li jos nesto, za svaki slucaj...ne znam sta je najpametnije...i ima li jos takvih institucija gdje se moze dati nesto takvo...ne znam gdje je najpotrebnije, kuzis..
ono sto mozes uraditi je raspitati se da li u blizini mjesta stanovanja ima izbjeglicko naselje, ili ima porodica koja nije bas dobrostojeca i njima to dati....
@edu,
dzaba si se borio, podjele su sve jace i jace....
od sada hodaj desnom stranom ulice
Join us!!!!!!
[email protected]
- Ivy
Bas nesto kontam jel me oci dobro sluze (vidim fali stranica)... okmoderator wrote:Postovani forumashi,
kao sto vidite, 4 stranice postova su izbrisane.
Razlog brisanju je cinjenica da ce ova tema biti iskoristena u medijima u promotivne svrhe, pa je moralo doci do malog ciscenja zachatane teme.
Oprostite na izbrisanim postovima, ali znajuci vas, nadkonadicete vi to brzo.![]()
Hvala na razumijevanju.
Administracija