Socijalnu pomoc, mogu da primaju osobe koje nemaju primanja koja prelaze vise od 42 km. po clanu domacinstva ...
Dedo Meho bi da radi...
-
SnezanaM
#276 Re: Dedo Meho bi da radi...
Jel moze meni neko objasniti, kako ova osoba nema socijalnu pomoc
Socijalnu pomoc, mogu da primaju osobe koje nemaju primanja koja prelaze vise od 42 km. po clanu domacinstva ...
-
konyan
#277 Re: Dedo Meho bi da radi...
Kad sam zadnji put bio kod njih, a to je bilo nekih 6-7 mjeseci nakon smrti dede Mehe, saznao sam da se nana nikad nije potrudila da prebaci dedinu penziju na sebe, prema njenim rijecima.. Bas mi zasmetalo, jer smo dosli s paketom hrane i ostalih potrepstina..
Minela ode nekad kod mame, mama nekad dodje kod nje, ali je istina da zivi sa nanom.
Minela ode nekad kod mame, mama nekad dodje kod nje, ali je istina da zivi sa nanom.
-
Tanahna dusa
#278 Re: Dedo Meho bi da radi...
Neka je vjecni rahmet dedi Mehi
moze li mi neko odgovoriti da li nena Serifa i mala Minela jos uvijek zive na istoj adresi ili imaju novu adresu, imaju li jos uvijek tel. i kako se mogu kontaktirati.Nazalost daleko sam da bi ih mogla obici ali neko moj ubrzo ide u Sarajevo i voljela bih im nekako pomoci.
moze li mi neko odgovoriti da li nena Serifa i mala Minela jos uvijek zive na istoj adresi ili imaju novu adresu, imaju li jos uvijek tel. i kako se mogu kontaktirati.Nazalost daleko sam da bi ih mogla obici ali neko moj ubrzo ide u Sarajevo i voljela bih im nekako pomoci.
-
Pearl
#279 Re: Dedo Meho bi da radi...
ista adresa: Buzimska 6Tanahna dusa wrote:Neka je vjecni rahmet dedi Mehi
telefon ne znam... ako neko zna nek postavi please