Ljudi se unaprijed zahvaljuju za pomoc bilo u hrani, odjeci ili novcu.
Pomoc mozete odnijeti na adresu:
Meho Srna
Ulica Buzimska 6
71000 Sarajevo
Ima li neko od vas zainteresiran da se utalimo?
kontala sam da skupimo sta love, preko recimo VFa kupimo namirnice i da im oni to dostavezena21 wrote:Imam ja...
Javi kad, sta... Ja mogu pomoci u namirnicama i nesto u novcu
da 10 ljudi da po 10 KM, za tih sto maraka Dedi i Nani mozemo kupiti svega, i hrane, i kafe, i deterdzenata...zena21 wrote:Vazi... Sigurna sam da ce se ljudi javiti... Naravno, svako u granicama svojih mogucnosti
Donesi nam eurica pa cemo halalit kapitalistima sto te diraju.Pearl wrote:racunaj i mene miwci..
ako budete skupljali prije nego ja dodjem, javni mi na mail pa da bratu dam naredjenje da donese pare![]()
od ovih kapitalistista ne mogu ni da forumam :d haman prvi put u 2 sedmice sam tu:D
ma ako budemo fino organizovani, obradovace se dedo i nana, a nama publicitet ne treba , pa moze i VF odnijeti...pride, nek iskoriste to za svoju promociju, pa nek i oni sta doniraju...repeater wrote:racunaj i na mene. svidja mi se ta ideja sa VFom.
i meni i menirepeater wrote:kakogod, javi mi kad se bude lova skupljala.
Slazem se i za to.k0laps wrote:Bravo na ovom humanom gestu...
Mozete racunati i na mene. Samo recite gdje i kad... Mislim da bi im i nesto kesa dobro doslo (ipak treba platiti racune)!!!
E ja sam malo tanak sa vrmenom,a Boga mi , i sa prostorom..nista, poslat cu, ako Bog da, ima ona adresamIRCerka wrote:Donesi nam eurica pa cemo halalit kapitalistima sto te diraju.Pearl wrote:racunaj i mene miwci..
ako budete skupljali prije nego ja dodjem, javni mi na mail pa da bratu dam naredjenje da donese pare![]()
od ovih kapitalistista ne mogu ni da forumam :d haman prvi put u 2 sedmice sam tu:D
Danko, nece niko nista uplacivati, vec ce se raja naci i skupiti pare, kupiti robu i odnijeti licno, kao sto obicno radimo.
pa bice ba, a mozes i ti sam poslati...repeater wrote:hoce li biti ista od ovoga, ili da ja posaljem ljudima korpu hrane preko VFa ??