Svi cemo se sloziti sa cinjenicom da je potrebno pojacati napad nogometne reprezentacije BiH.
Mnogi predlazu da je rjesenje Custovic koji igra u Belgiji.
Ipak poznato je da postoje odredjeni preduvjeti koji moraju biti ispunjeni prije nego gore navedeni moze zaigrati za reprezentaciju - odredjeni dobrotvorni prilog koji bi poboljsao finansijsko stanje uposlenika NS BiH
Pitam se da li ste spremni podrzati ovu humanitarnu akciju?
Ukoliko dodje do pozitivnog epiloga ovo bi moglo donijeti radost stotinama hiljada postovalaca fudbalske vjestine kako u BiH, tako i inozemstvu.
Akcija ce se voditi pod sluzbenim nazivom
I TI MOZES POMOCI REPREZENTACIJI BiH
humanitarna akcija - sakupimo novac za NS BiH
- Edin H.
-
branimir_s
dajem donaciju u spermi ako im treba...
- ahmed&nedzad
Nisi spomenuo da je instalacija besplatna.branimir_s wrote:dajem donaciju u spermi ako im treba...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Milion priglavaka za FS/NS BiH. Isplesti priglavke na prelima širom domovine i u dijaspori, prodati...
- Edin H.
Drago mi da ste ovu akciju shvatili ozbiljno i sa radoscu i otvorenog srca odlucili da pomognete, onoliko koliko ko i kako moze
Ipak odgovorni u Savezu imaju stanove i kuce u zemlji i inostranstvu, djeca se skoluju u Londonu i drugim gradovima, valja to sve poplacati.
Zar ne vidjeste da je Baka bio nesto mutan danas?
Nije zelio niti da da izjavu za stampu
Uvjeren sam da ce mu ova akcija popraviti raspolozenje
Ipak odgovorni u Savezu imaju stanove i kuce u zemlji i inostranstvu, djeca se skoluju u Londonu i drugim gradovima, valja to sve poplacati.
Zar ne vidjeste da je Baka bio nesto mutan danas?
Nije zelio niti da da izjavu za stampu
Uvjeren sam da ce mu ova akcija popraviti raspolozenje