Hudiny lock, Cobra ili nesto trece?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Duge

#1 Hudiny lock, Cobra ili nesto trece?

Post by Duge »

E ovako,
htio bi ugraditi neku dobru zaštitu na vozilu. Na pocetku sam htio Zeder, ali su mi rekli da za moje auto (Renault Megane) ne mogu ugraditi ovdje nego da idem u BG, tako da od toga odustajem. Najblizi sam tome da ugradim Cobru cisto iz prakticnih i estetskih razloga.
Zanimaju me vasa iskustva i preporuke. Dali Hudiny, Cobru ili nesto trece?

Hvala
sLLayer

#2 Re: Hudiny lock, Cobra ili nesto trece?

Post by sLLayer »

glas za hudiny :shock: 8-)
Duge

#3 Re: Hudiny lock, Cobra ili nesto trece?

Post by Duge »

Ma znam da je varijanta Hudiny + Cobra odlicna ali i skupa jer hocu da kupim i dobre gume. U buducnosti cu vjerovatno uraditi tako, al' nemam lovu za sve odjednom.
Haris.ba

#4 Re: Hudiny lock, Cobra ili nesto trece?

Post by Haris.ba »

Lud i ponosan wrote:
Kada bih licno birao, hudiny bi bio prvi izbor, kobra samo kao pomocna zastita.
Kakva je razlika hudiny i zeder?

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =4&t=64882
gaius

#5 Re: Hudiny lock, Cobra ili nesto trece?

Post by gaius »

ne kažem da je tačno - ali taksista mi reče prije par dana da su taksisti na grbavici ukrali golfa 4 sa zederom..
Gile Šampion

#6 Re: Hudiny lock, Cobra ili nesto trece?

Post by Gile Šampion »

Cobra...

Sve ostalo ima negativne pojave.Googlaj malo pa vidi sta se raji dešavalo sa Zederom i Hudinijem,dok Cobra jeste skuplja za 100 KM mozda,ali je sigurnija i pismenija...
iceman ze

#7 Re: Hudiny lock, Cobra ili nesto trece?

Post by iceman ze »

Mom drugu su na Bori raskodirali Cobru, i pokusali udariti na Zeder i ostavili auto neodradjeno. U svakom slucaju najbolja kombinacija je elektonska+mehanicka blokada. Ja licno imam Golf IV, i umjesto Zedera imam Mul-t-lock, i nikad niko se nije ni nasalio da pokusa kradju, a u rizicnom dijelu sam grada, i stoji na parkingu vec 5 godina.

Dakle, nema 100% zastite, ali ovo ce biti sasvim dovoljno barem koliko-toliko. Vidio sam cak da je covjek iskobinovao na Passatu Hudiny i Mul-t-lock..... :-) dakle ima svakakvih kombinacija......ili cak i kasko.....moj ga drug placa oko 100 km mjesecno. Sto bi se reklo koliko para toliko muzike........sretno i obavezno nesto odradi, neostavljaj ga nijednu noc nezasticenim..... :)
Duge

#8 Re: Hudiny lock, Cobra ili nesto trece?

Post by Duge »

Odlucio sam se za alarm definitivno. E sad nesto razmisljam koji da ugradim, Cobru, GT ili Excalibur?
LeKo

#9 Re: Hudiny lock, Cobra ili nesto trece?

Post by LeKo »

Ako ćeš već alarm, onda META.
Post Reply