Zena mi koristi moj S4 i mogu ga uzeti nazad, ali nemam namjeru jer meni licno vise odgovara One. U benchamarke ne ulazim jer me to ne zanima. Moja preporuka ide za One.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Moderator: Benq

Loše ti jevukojebina wrote:Da da, Annenstrasse...50 niže, pa desno i tu zivim
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
I ja Annenstrasse za trku imamvukojebina wrote:Evo i jedna nocna od maloprije...

shalla wrote: I ja Annenstrasse za trku imam![]()
Ove moje su slikane u, što bi austrijanci rekli, rani akšam
A evo i jedna panoramska:
A da živim tamo kurko bih i ja ovakav lijen otišao gore nego bio tu 3-4 dana pa je supruga naravno rekla "joj hajmo gore"vukojebina wrote:shalla wrote: I ja Annenstrasse za trku imam![]()
Ove moje su slikane u, što bi austrijanci rekli, rani akšam
A evo i jedna panoramska:
Ah meraka u veceri rane, staraa austrijska![]()
Nego ova panorama dereeee guzove, odozgo se bas dobrih slika i panorama moze uslikat, a meni sve nešto mrsko se popet gore...

vukojebina wrote:Kad se penjes uz ovako nesto, vjeruj da je vise nego hladno, reže grlo bukvalno...

Nije drug, ovo je u Grazu, Schloßberg...Zhìxin wrote:Kako gledam ove slike imam neke flasheve... Sve mi poznato, a ne sjecam se bas najboljeOvo mi lici na onu garazu u Salzburgu moja se nalazi u stijeni/brdu
Sent from my HTC One using Tapatalk

Cekam da vidim kad ce izaci HTC TWO ili Galaxy S5, ako nista ne saznam uskoro, kupujem 99% G2 u narednih 20-ak danashalla wrote:vukojebina wrote:Kad se penjes uz ovako nesto, vjeruj da je vise nego hladno, reže grlo bukvalno...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk![]()
Btw, ode tema u totalno trećem smjeru![]()
Šta li je na kraju odlučio LikeLike, mi ga izbombardovasmo nekim našim lafo-recenzijama, slikama a na kraju neće uzeti nijedan od ovih mobitela...
Nemoj se ni saliti s timQler wrote:Uzeo covjek Lumiu garant
Ne odgovaraju mi nikako, neozbiljni i komplikovani mobiteliQler wrote:Nikad ne reci nikadnisi ti probao WP