HTC,Nokia ili Samsung

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Muderiss

#1 HTC,Nokia ili Samsung

Post by Muderiss »

Sto se tice ponude u bh telekomu koji je po vama najbolje kupiti mobitel u cijeni od 250 pa do 300 km?
Senad_Duster

#2 Re: HTC,Nokia ili Samsung

Post by Senad_Duster »

Samsung ili Nokia, mada ako koristis ovaj taC skrin, onda samsung, jer nokia koliko vidim daje samo sa windows phone, ja barem nisam zadovoljan njime kako je optimizovan za mobitele itd...po meni samsung prednjaci.
Do 300 km mozes uzeti samsung S3 mini koji je i vise nego dobar...
Muderiss

#3 Re: HTC,Nokia ili Samsung

Post by Muderiss »

Senad_Duster wrote:Samsung ili Nokia, mada ako koristis ovaj taC skrin, onda samsung, jer nokia koliko vidim daje samo sa windows phone, ja barem nisam zadovoljan njime kako je optimizovan za mobitele itd...po meni samsung prednjaci.
Znaci samsung S3 tvoja preporuka.Hvala sutra idem da kupim pa cu pogledat taj mobitel.
Senad_Duster

#4 Re: HTC,Nokia ili Samsung

Post by Senad_Duster »

Muderiss wrote:
Senad_Duster wrote:Samsung ili Nokia, mada ako koristis ovaj taC skrin, onda samsung, jer nokia koliko vidim daje samo sa windows phone, ja barem nisam zadovoljan njime kako je optimizovan za mobitele itd...po meni samsung prednjaci.
Znaci samsung S3 tvoja preporuka.Hvala sutra idem da kupim pa cu pogledat taj mobitel.

Ja ga imam i ja sam prezadovoljan njime, mozes mu pogledati specifikacije pa ces vidjeti da l' ti odgovara
Post Reply