HT pokreće IPTV uslugu
Moderator: anex
- zateznistub
#1 Re: HT pokreće IPTV uslugu
Ma 100% bolja od MojaTV, zagarantovano! 
- Halcyon
#2 Re: HT pokreće IPTV uslugu
Nikakva. Dok ne vidim ponudu neću razmišljat o ovome. I da, mogu dat pet puta bolju uslugu od Telekoma u jednom dijelu BiH ne postoji mogućnost korištenja usluga HT-a.Jasmin93Mostar wrote:
Kakva su očekivanja ?
- Halcyon
#3 Re: HT pokreće IPTV uslugu
HOME.TV - IPTV usluga HT-a
Link na ovu stranicu još uvijek ne postoji kod posjete na HT-ovu Web stranicu ali ga je neko objavio na BUG forumu.
Trenutno se može pogledati ponuda kanala i neke cijene, nisam siguran, uglavnom koga interesuje bujrum.
Link na ovu stranicu još uvijek ne postoji kod posjete na HT-ovu Web stranicu ali ga je neko objavio na BUG forumu.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#4 Re: HT pokreće IPTV uslugu
strasna ponuda.. 
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#5 Re: HT pokreće IPTV uslugu
Za iste novce čak 20 kanala da imam manje nego na telemachu, mene nisu pridobili ni malo, a i ponuda je lošija.
Kontam ima nešto u tom plus paketu kad ono iskoči "imate ČAK dodatni glazbeni kanal" i to DM
U neku ruku drago mi je što imaju lošiju ponudu od Telemacha (Sportklubovi u osnovnoj ponudi, a u HT-a samo jedna Arena), neće pridobiti nikoga tko ima alternativu poput Mostaraca, a vjerujem ni dosta Hercegovine i Posavinu kad već imaju digitalu iz HR (13-14 kanala) i još domaćih pa iziđe preko 20, što je najvažnije besplatno... Jedino možda zbog Arena...
Ali uvijek su bili i ostali u korak s BHTelecomom što se tiče marketinga:
Plus paket kanala, uz ugovornu obvezu osnovnog paketa na 12 mjeseci 6,90 KM
Plus paket kanala, uz ugovornu obvezu osnovnog paketa na 24 mjeseca 6,90 KM
Da mi je vidit tog levata koji potpiše na 2 godine...
Kontam ima nešto u tom plus paketu kad ono iskoči "imate ČAK dodatni glazbeni kanal" i to DM
U neku ruku drago mi je što imaju lošiju ponudu od Telemacha (Sportklubovi u osnovnoj ponudi, a u HT-a samo jedna Arena), neće pridobiti nikoga tko ima alternativu poput Mostaraca, a vjerujem ni dosta Hercegovine i Posavinu kad već imaju digitalu iz HR (13-14 kanala) i još domaćih pa iziđe preko 20, što je najvažnije besplatno... Jedino možda zbog Arena...
Ali uvijek su bili i ostali u korak s BHTelecomom što se tiče marketinga:
Plus paket kanala, uz ugovornu obvezu osnovnog paketa na 12 mjeseci 6,90 KM
Plus paket kanala, uz ugovornu obvezu osnovnog paketa na 24 mjeseca 6,90 KM
Da mi je vidit tog levata koji potpiše na 2 godine...