HT eronet

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BaDa

#1 HT eronet

Post by BaDa »

Pozz raja imam pitanje u vezi ht eroneta posto pricam s djevojkom puno preko telefona interesuje me ovaj hej zovimo od ht eronta 1000 min besplatno koliko se isplati to uzimati i koristi li ko???

Hvala unaprijed.
Angelina84

#2 Re: HT eronet

Post by Angelina84 »

BaDa wrote:Pozz raja imam pitanje u vezi ht eroneta posto pricam s djevojkom puno preko telefona interesuje me ovaj hej zovimo od ht eronta 1000 min besplatno koliko se isplati to uzimati i koristi li ko???

Hvala unaprijed.
Oženi se brate, pa možeš 00-24 pričat džabića :D :-)
malosutra81

#3 Re: HT eronet

Post by malosutra81 »

BaDa wrote:Pozz raja imam pitanje u vezi ht eroneta posto pricam s djevojkom puno preko telefona interesuje me ovaj hej zovimo od ht eronta 1000 min besplatno koliko se isplati to uzimati i koristi li ko???

Hvala unaprijed.
6KM mjesecno=1000 minuta + 0.05 KM za aktiviranje svakog poziva

sam skontaj jel ti se isplati il ne :)

p.s. ja koristim tu uslugu
ellmichak

#4 Re: HT eronet

Post by ellmichak »

Hvala unaprijed.
Isplati :thumbup:
EUROBIH

#5 Re: HT eronet

Post by EUROBIH »

to je jedino što valja u eronetu :lol: extra stvar..imam već 1 godinu...više se isplati ne prekidati razgovor,jer se svaki poziv naplaćuje...mizerna cijena,jeftinije nego mtel 0,09 :thumbup:
BaDa

#6 Re: HT eronet

Post by BaDa »

aha ok hvala vam znaci ipak vrijedi :D
Gospoda Ministarka

#7 Re: HT eronet

Post by Gospoda Ministarka »

malosutra81 wrote:

Hvala unaprijed.
6KM mjesecno=1000 minuta + 0.05 KM za aktiviranje svakog poziva

sam skontaj jel ti se isplati il ne :)

p.s. ja koristim tu uslugu
To je razlog zasto sam na eronetu, kad bi se drugi operateri sjetili... :thumbup:
Djokej

#8 Re: HT eronet

Post by Djokej »

Koristim ovu opciju, jer bolje nema trenutno.Jel se kome dešava da mu se u sred razgovora prekine poziv više puta?? Promijenio sam 5-6 telefona samo zbog toga, ali to se i dalje dešava i samim tim trošim ovaj preostali kredit zbog toga što se uspostava poziva naplaćuje 6 feninga..
MUNAFIK

#9 Re: HT eronet

Post by MUNAFIK »

Djokej wrote:Koristim ovu opciju, jer bolje nema trenutno.Jel se kome dešava da mu se u sred razgovora prekine poziv više puta?? Promijenio sam 5-6 telefona samo zbog toga, ali to se i dalje dešava i samim tim trošim ovaj preostali kredit zbog toga što se uspostava poziva naplaćuje 6 feninga..
Moj prijatelj im psuje sve po spisku cesto bas radi toga... prekinu u sred razgovora... valjd su skontali da im se vise isplati da se ljudi zovu vise puta u jednom razgovoru... i svaki put ti uzmu 6 feninga kada ponovo zoves, ma lopovska posla
Djokej

#10 Re: HT eronet

Post by Djokej »

Trebali bi smo se skupiti svi koji imamo ovaj problem da ih zovemo u isto vrijeme.. Bar da onim na informacijama zagorčamo život..
Gospoda Ministarka

#11 Re: HT eronet

MUNAFIK wrote:
Djokej wrote:Koristim ovu opciju, jer bolje nema trenutno.Jel se kome dešava da mu se u sred razgovora prekine poziv više puta?? Promijenio sam 5-6 telefona samo zbog toga, ali to se i dalje dešava i samim tim trošim ovaj preostali kredit zbog toga što se uspostava poziva naplaćuje 6 feninga..
Moj prijatelj im psuje sve po spisku cesto bas radi toga... prekinu u sred razgovora... valjd su skontali da im se vise isplati da se ljudi zovu vise puta u jednom razgovoru... i svaki put ti uzmu 6 feninga kada ponovo zoves, ma lopovska posla
Koliko god to prekidanje bilo bezobrazno s njihove strane a jeste, opet mi se isplati jer imam cca 16 h razgovora za 6KM 0,06kf po uspostavi poziva, to je eventualno jos nekih 10ak KM mjesecno.
Prije se malo cesce desavalo, medutim vec mjesec dana niti jednom nije prekinut razgovor.
starii

#12 Re: HT eronet

Post by starii »

koristim eronet u ovu uslugu vec dva mjeseca,do sada još nije pucala veza usred razgovora..uglavnom sad dajem 6KM eronet umjesto 30KM bhtelecomu :D
Gospoda Ministarka

#13 Re: HT eronet

starii wrote:koristim eronet u ovu uslugu vec dva mjeseca,do sada još nije pucala veza usred razgovora..uglavnom sad dajem 6KM eronet umjesto 30KM bhtelecomu :D
Ja sam nakon 2 god sa hej ti! presla na pretplatu i prezadovoljna sam .
Bez obzira sto je prema ostalim mrezema 1min 0,25 kf i dalje mi se isplati.
mrtva kokoš

#14 Re: HT eronet

Post by mrtva kokoš »

1000 puta u 1000 minuta , pokusao na tri telefona i na svakom isto, lopovska posla :x :x
Djokej

#15 Re: HT eronet

Post by Djokej »

Nek bar poskupe da se ne moram živcirat, najmrža mi je ona žena sto mi priiča koliko mi je kredita ostalo.. :evil:
Prekine mi razgovor, onda jos po belaju nju moram slusat, vise puta..
Gospoda Ministarka

#16 Re: HT eronet

Djokej wrote:Nek bar poskupe da se ne moram živcirat, najmrža mi je ona žena sto mi priiča koliko mi je kredita ostalo.. :evil:
Prekine mi razgovor, onda jos po belaju nju moram slusat, vise puta..

Ja sm zbog toga ludila... ali sad na pretplati mirna ;-)
felipe kajetano

#17 Re: HT eronet

Post by felipe kajetano »

Ponuda vrijedi samo za one u friskoj ili relativno friskoj vezi...kasnije...se sve cesce baterija prazni il' se slucajno zaboravlja ureDjaj da ponese..senilnost 30-tih je jako zaJebata stvar :-D
Gospoda Ministarka

#18 Re: HT eronet

felipe kajetano wrote:Ponuda vrijedi samo za one u friskoj ili relativno friskoj vezi...kasnije...se sve cesce baterija prazni il' se slucajno zaboravlja ureDjaj da ponese..senilnost 30-tih je jako zaJebata stvar :-D
Boga mi ga ja vec 1,5 god. nikad nisam zaboravila a ni baterija mi se nije ispraznila. :D
felipe kajetano

#19 Re: HT eronet

Post by felipe kajetano »

Gospoda Ministarka wrote:
felipe kajetano wrote:Ponuda vrijedi samo za one u friskoj ili relativno friskoj vezi...kasnije...se sve cesce baterija prazni il' se slucajno zaboravlja ureDjaj da ponese..senilnost 30-tih je jako zaJebata stvar :-D
Boga mi ga ja vec 1,5 god. nikad nisam zaboravila a ni baterija mi se nije ispraznila. :D
Suti boNa i kucni u drvo jer imas dobru bateriju :D
semmy

#20 Re: HT eronet

Post by semmy »

ja sam na pretplati vec 5 godina..suprug 4 god....imamo 1000 min.besplatnog razgovora i nema naplate uspostave poziva. imam opciju 5km za fiksni za 500min ali tu ima uspostava poziva mislim 0,10km, i naravno svu pretplatu potrosimo na razgovore ( znaci nema pretplate :D ) mi prezadovoljni njihovim uslugama
Gospoda Ministarka

#21 Re: HT eronet

semmy wrote:ja sam na pretplati vec 5 godina..suprug 4 god....imamo 1000 min.besplatnog razgovora i nema naplate uspostave poziva. imam opciju 5km za fiksni za 500min ali tu ima uspostava poziva mislim 0,10km, i naravno svu pretplatu potrosimo na razgovore ( znaci nema pretplate :D ) mi prezadovoljni njihovim uslugama

Eronet 20???
A jel ima iko ukljucenu tarifu poruke 100 jer imam 100 poruka mjesecno besplatno?
mrtva kokoš

#22 Re: HT eronet

Post by mrtva kokoš »

semmy wrote:ja sam na pretplati vec 5 godina..suprug 4 god....imamo 1000 min.besplatnog razgovora i nema naplate uspostave poziva. imam opciju 5km za fiksni za 500min ali tu ima uspostava poziva mislim 0,10km, i naravno svu pretplatu potrosimo na razgovore ( znaci nema pretplate :D ) mi prezadovoljni njihovim uslugama
cekaj, znaci na preplati nema naplate uspostave poziva i svaki mjesec imate 1000 free minuta razgovora. koliko dodje ta preplata?? ovako svaki mjesec cvaju moram izletiti, najvise iz razloga sto me znaju po 5 X prekinuti...
semmy

#23 Re: HT eronet

Post by semmy »

Splinter wrote:
cekaj, znaci na preplati nema naplate uspostave poziva i svaki mjesec imate 1000 free minuta razgovora. koliko dodje ta preplata?? ovako svaki mjesec cvaju moram izletiti, najvise iz razloga sto me znaju po 5 X prekinuti...
mi imamo pretplatu od 40km oboje, sestra mi nedavno uzela neku novu tarifu 25 plus ( ima jos dodatno neznam koliko minuta vikendom besplatnog razgovora sa eronet brojevima ) njen suprug uzeo 50 plus ( imaju besplatne pozive kad su u romingu jer on poslovno cesto putuje ) ima jos nekakvih opcija koliko hoces..

ima i stara tarifa 20 km tu iskoristis pretplatu sa eronetovim brojem i naravno 1000min super broj...najbolje da ih direktno u mostaru nazoves, oni daju vise info od ovih salter likova...

i nemoj zaboravit kupit telefon za 1 km ako potpises ugovor na 1 god ili 2 god. :mrgreen:
ja kupila nokia XpressMusic za 1 km :mrgreen:
Post Reply