Vec duze vrijeme se reklamira, mnogo ljudi je prikljucuje, neki hvale a neki ne.
želio bih cuti ako neko ima iskustva sa njihovim telefonom, cijene i tako to, na ostalim forumima je nejasno.
I je li se može tako otarasiti placanja televizije.
hs telefonija
-
tr6n
#2 Re: hs telefonija
kada saznaš više javi molim teSuperhik_ wrote:ja sam prije nekoliko dana priključio paket trio. nakon nekoliko dana korištenja utisci su slijedeći. internet je vrlo slab, youtube zapinje kad se gleda na čitavom ekranu, iako piše brzina 4000/500. realna brzina po spid testu je 2300/500, ping mu je oko 180-190. mreža u naselju je nova i još nema puno priključaka pa je pitanje kako će biti kada bude veći broj priključaka. ali s obzirom da je jeftin (13,5 KM) sada može proći. kablovska televizija nije loša, a jeftina je 11,5KM. telefon, a on je najškakljiviji. pretplata 6 KM, usmeno su mi rekli da imam 2,5 sati razgovora sa bh telekomom gratis,iako to nigdje ne piše, pa ostaje da se vidi (ako je istina onda praktično pretplate i nema). cijene poziva su tu negdje sa telekomom, nešto skuplje a nešto jeftinije. recimo jefitniji poziv prema fiksnoj a skuplji na mobitel. uzmi cjenovnike pa uporedi, možeš ih naći na internetu. ugovor za internet i televiziju nije vremenski određen, dok za telefon jeste, i to na 2 godine, što je veliki minus. ja sam svoj broj kod telekoma prebacio u mirovanje, dok vidim kako će se ovaj pokazati.tr6n wrote:Vec duze vrijeme se reklamira, mnogo ljudi je prikljucuje, neki hvale a neki ne.
želio bih cuti ako neko ima iskustva sa njihovim telefonom, cijene i tako to, na ostalim forumima je nejasno.
I je li se može tako otarasiti placanja televizije.
- BHF_Manijak
#3 Re: hs telefonija
HS bez premca najgori kablovski operater! 
-
homar
#4 Re: hs telefonija
Kablovska OK. Internet - ocjena 3. Telefon nestabilan ocjena mršava 2, preplata i inpulsi skupi, jedino razgovori su "džaba" u istoj mreži. Ja koristim taj paket 2 godine, a ako se ne popravi telefonija ... adio...