hs telefonija

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
tr6n

#1 hs telefonija

Post by tr6n »

Vec duze vrijeme se reklamira, mnogo ljudi je prikljucuje, neki hvale a neki ne.
želio bih cuti ako neko ima iskustva sa njihovim telefonom, cijene i tako to, na ostalim forumima je nejasno.
I je li se može tako otarasiti placanja televizije.
tr6n

#2 Re: hs telefonija

Post by tr6n »

Superhik_ wrote:
tr6n wrote:Vec duze vrijeme se reklamira, mnogo ljudi je prikljucuje, neki hvale a neki ne.
želio bih cuti ako neko ima iskustva sa njihovim telefonom, cijene i tako to, na ostalim forumima je nejasno.
I je li se može tako otarasiti placanja televizije.
ja sam prije nekoliko dana priključio paket trio. nakon nekoliko dana korištenja utisci su slijedeći. internet je vrlo slab, youtube zapinje kad se gleda na čitavom ekranu, iako piše brzina 4000/500. realna brzina po spid testu je 2300/500, ping mu je oko 180-190. mreža u naselju je nova i još nema puno priključaka pa je pitanje kako će biti kada bude veći broj priključaka. ali s obzirom da je jeftin (13,5 KM) sada može proći. kablovska televizija nije loša, a jeftina je 11,5KM. telefon, a on je najškakljiviji. pretplata 6 KM, usmeno su mi rekli da imam 2,5 sati razgovora sa bh telekomom gratis,iako to nigdje ne piše, pa ostaje da se vidi (ako je istina onda praktično pretplate i nema). cijene poziva su tu negdje sa telekomom, nešto skuplje a nešto jeftinije. recimo jefitniji poziv prema fiksnoj a skuplji na mobitel. uzmi cjenovnike pa uporedi, možeš ih naći na internetu. ugovor za internet i televiziju nije vremenski određen, dok za telefon jeste, i to na 2 godine, što je veliki minus. ja sam svoj broj kod telekoma prebacio u mirovanje, dok vidim kako će se ovaj pokazati.
kada saznaš više javi molim te
BHF_Manijak

#3 Re: hs telefonija

Post by BHF_Manijak »

HS bez premca najgori kablovski operater! :mrgreen:
homar

#4 Re: hs telefonija

Post by homar »

Kablovska OK. Internet - ocjena 3. Telefon nestabilan ocjena mršava 2, preplata i inpulsi skupi, jedino razgovori su "džaba" u istoj mreži. Ja koristim taj paket 2 godine, a ako se ne popravi telefonija ... adio...
Post Reply