HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
TheWatcher

#8201 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

Benq wrote:Pitanje za HS : Imate li u planu da ubacite Pink Comedy i Pink Horror ?
skoro mjesec dana nemamo kanal koji cemo da platimo uredno tako da sumnjam da ce ubaciti :oops: stoka retardirana :thumbup:
Jokericious

#8202 Re: HS kablovska

Post by Jokericious »

Koji kanal ce ici umjesto nove tv?
TheWatcher

#8203 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

Jokericious wrote:Koji kanal ce ici umjesto nove tv?
pa vidis da SUPCI skoro mjesec dana samo sute bez ikakvog objasnjenja :oops:
Benq

#8204 Re: HS kablovska

Post by Benq »

TheWatcher wrote:
Benq wrote:Pitanje za HS : Imate li u planu da ubacite Pink Comedy i Pink Horror ?
skoro mjesec dana nemamo kanal koji cemo da platimo uredno tako da sumnjam da ce ubaciti :oops: stoka retardirana :thumbup:
Ja sam kupio CI modul pa mi vise Nova ni ne fali , na digitali ima puno boljih programa a i slika je duplo bolja u odnosu na analognu. Ali da treba nesto da urade - treba.
Jokericious

#8205 Re: HS kablovska

Post by Jokericious »

TheWatcher wrote:
Imaju ovdje predstavnika. Pa mozda se udostoji da odgovori.
TheWatcher

#8206 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

ne treba ni meni nova ali mi treba ONO STA PLACAM :evil:
kakaljin

#8207 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

eto imaju slobodnu frekfenciju na analogiji neka ubace neki od boljih kanala iz digitale, a na digitalu ubace pink kanal koji nisu ubacili a pusteni su kod ostalih operatera ( komedy ili horor).

ovo je konkretan predlog. Lako je kasnije ubaciti NOVU kada bude legalna za emitovanje na novu frekfenciju.

I pitanje za HS zasto se ovako nesto ne uradi? vec pocinje da nervira onaj natpis na ekranu na frekfenciji gdje je bila nova.
MH i HS kablovska

#8208 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

Mommy's_little_ Monster wrote:
MH i HS kablovska wrote:
promaha wrote:Mene interesuje da li jos iko ima problema ovih dana sa slikom na digitali. Naime na vecini pinkova i par dokumentarnih slika ledi konstantni tj prijem je ocajan .... Imal onog hsdzije da kae ista za to :-)
Pošto nemamo informaciju da problem šire prirode, tj. izgleda samo Vama, ostavite nam podatke u inbox.
i ja imam isti problem, na vecini pinkova, HD arenama..
Ostavite nam i Vi podatke u inbox.
TheWatcher

#8209 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

Jokericious wrote:
TheWatcher wrote:
Imaju ovdje predstavnika. Pa mozda se udostoji da odgovori.
znam da imaju ali DEBILI se ne oglasavaju po tom pitanju :thumbup:
Benq

#8210 Re: HS kablovska

Post by Benq »

TheWatcher wrote:ne treba ni meni nova ali mi treba ONO STA PLACAM :evil:
Drug , vec duze vrijeme pises da ti treba ONO STO PLACAS , ok ne osporavam to naravno , ali jesi li svjestan da si potpisao ugovor u kojem pise da imaju pravo izmjene programskog sadrzaja bez prethodne najave , a ti pretplatu moras placati htio to ili ne jer ti je ona temelj za sve ostalo , i za DTV i NET.
TheWatcher

#8211 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

Benq wrote:
Drug , vec duze vrijeme pises da ti treba ONO STO PLACAS , ok ne osporavam to naravno , ali jesi li svjestan da si potpisao ugovor u kojem pise da imaju pravo izmjene programskog sadrzaja bez prethodne najave , a ti pretplatu moras placati htio to ili ne jer ti je ona temelj za sve ostalo , i za DTV i NET.
to da li cu platiti ili ne jos cemo vidjeti :lol: neka me tuze :D :D net njihov nemam tako da mi svjedno :oops:
Jokericious

#8212 Re: HS kablovska

Post by Jokericious »

TheWatcher wrote: znam da imaju ali DEBILI se ne oglasavaju po tom pitanju :thumbup:
Evo vidim i ja. :run:

Al nisu ni ostali nesto bolji od njih. :-)
Benq

#8213 Re: HS kablovska

Post by Benq »

TheWatcher wrote:
Benq wrote:
to da li cu platiti ili ne jos cemo vidjeti :lol: neka me tuze :D :D net njihov nemam tako da mi svjedno :oops:
Ne ulazim u to :) , samo sam iznio neke cinjenice. Nadam se da ce nas uskoro obradovati novim programskim sadrzajem..
TheWatcher

#8214 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

Jokericious wrote:
TheWatcher wrote: znam da imaju ali DEBILI se ne oglasavaju po tom pitanju :thumbup:
Evo vidim i ja. :run:

Al nisu ni ostali nesto bolji od njih. :-)
cini ti se :skoljka: telemach je odmah stavio nove kanale i na analognu i na digitalnu u zamjenu za novu tv :thumbup:
TheWatcher

#8215 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

u ugovoru koji imam potpisan sa njima meni pise da imam hrt3 i hrt2 bez zamracivanja sportskog sadrzaja :mrgreen: hrt3 nemam a hrt2 konstantno zamracen kada je sport u pitanju :skoljka: naravno,ugovor je potpisan davno a ja nikada nisam dobio novi tako ako imaju muda neka me tuze za neplacanje :lol: :lol:
kakaljin

#8216 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

TheWatcher wrote:u ugovoru koji imam potpisan sa njima meni pise da imam hrt3 i hrt2 bez zamracivanja sportskog sadrzaja :mrgreen: hrt3 nemam a hrt2 konstantno zamracen kada je sport u pitanju :skoljka: naravno,ugovor je potpisan davno a ja nikada nisam dobio novi tako ako imaju muda neka me tuze za neplacanje :lol: :lol:
trebali bi svi stari korisnici pogledati svoje ugovore i meni se cini da u ugovoru ima tabela kanala koji su u ponudi.

Moram i ja naci svoj ugovor jer sam HS uveo od samog nastanka HS-a. A do sada kao stari korisnik nikakvih pogodnosti nemam, a samo novim korisnicima daju pogodnosti.
TheWatcher

#8217 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

trebali bi svi stari korisnici pogledati svoje ugovore i meni se cini da u ugovoru ima tabela kanala koji su u ponudi.

Moram i ja naci svoj ugovor jer sam HS uveo od samog nastanka HS-a. A do sada kao stari korisnik nikakvih pogodnosti nemam, a samo novim korisnicima daju pogodnosti.

bravo kakaljin :thumbup: o tome ja pricam :mrgreen: ja mislim da sam prvi potpisao u svom dijelu gdje zivim a to je bilo jako davno :izet: tako neka DEBILI samo tuze ako imaju osnova :lol: :lol:
kakaljin

#8218 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

TheWatcher wrote:trebali bi svi stari korisnici pogledati svoje ugovore i meni se cini da u ugovoru ima tabela kanala koji su u ponudi.

bravo kakaljin :thumbup: o tome ja pricam :mrgreen: ja mislim da sam prvi potpisao u svom dijelu gdje zivim a to je bilo jako davno :izet: tako neka DEBILI samo tuze ako imaju osnova :lol: :lol:
znam da mi je ugovor za digitalu u prvih 150 brojeva :D :D
Drvosjeca iz Dejcica

#8219 Re: HS kablovska

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

TheWatcher wrote:trebali bi svi stari korisnici pogledati svoje ugovore i meni se cini da u ugovoru ima tabela kanala koji su u ponudi.

A što ti sam sebi ne napraviš uslugu, a Boga mi i HS-u, pa se ne odjaviš i ne pređeš tamo gdje smatraš da dobivaš više i bolje. Mene bi bilo stid piskarati ovakve gluposti na forumima.
Benq

#8220 Re: HS kablovska

Post by Benq »

kakaljin wrote:
TheWatcher wrote:u ugovoru koji imam potpisan sa njima meni pise da imam hrt3 i hrt2 bez zamracivanja sportskog sadrzaja :mrgreen: hrt3 nemam a hrt2 konstantno zamracen kada je sport u pitanju :skoljka: naravno,ugovor je potpisan davno a ja nikada nisam dobio novi tako ako imaju muda neka me tuze za neplacanje :lol: :lol:

Bila je tabela toga se i ja odlicno sjecam , ali isto tako su se ogradili klauzulom "HS zadrzava pravo izmjene programskog sadrzaja bez prethodne najave" , ne sjecam se da je pisalo da je u cijeni pretplate taj i taj program i da su fiksni i bez ikakvih izmjena.
TheWatcher

#8221 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

A što ti sam sebi ne napraviš uslugu, a Boga mi i HS-u, pa se ne odjaviš i ne pređeš tamo gdje smatraš da dobivaš više i bolje. Mene bi bilo stid piskarati ovakve gluposti na forumima.

sta da ti kazem seljOOk iz Dejcica :mrgreen: tebe stid mene nije tebi gluposti meni nisu jeb ga :thumbup:
Benq

#8222 Re: HS kablovska

Post by Benq »

TheWatcher wrote:A što ti sam sebi ne napraviš uslugu, a Boga mi i HS-u, pa se ne odjaviš i ne pređeš tamo gdje smatraš da dobivaš više i bolje. Mene bi bilo stid piskarati ovakve gluposti na forumima.

sta da ti kazem seljOOk iz Dejcica :mrgreen: tebe stid mene nije tebi gluposti meni nisu jeb ga :thumbup:

:lol: :lol: :lol: :lol: :sax:
chakany

#8223 Re: HS kablovska

Post by chakany »

Iznenađuje me kako umjesto Nove TV nisu ništa ubacili. Sječam se dobro kada je RTCG prestala sa emitovanjem signala putem satelita, poslije par dana na frekvenciju RTCG došao je ATLAS TV.
Baš mi nije jasno, pa eto može i ATLAS TV da se uvede, nije loš kanal uopće, imaju svaki dan po dva filma u 18:15 i 21:15, repriza sutra u 12 i 14h.
Meni je ATLAS ok.
TheWatcher

#8224 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

ako uvedu atlas tv moraju smanjiti pretplatu jer je nova tv bio jedan od skupljih kanala u ponudi :skoljka:
kloniran

#8225 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

TheWatcher wrote:ako uvedu atlas tv moraju smanjiti pretplatu jer je nova tv bio jedan od skupljih kanala u ponudi :skoljka:
Nova tv se nije placala, jer da jeste ne bi godinama zahtjevali da kablovski operateri prekinu emitovanje :wink:
Locked