HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Robben

#576 Re: HS kablovska

Post by Robben »

FedEx wrote:Ljudi jel samo meni fali Sportklub ili sta?
Crno sve.
Ne daju mi da sport gledam uopšte, Hajduk na Novoj zatamnili, Zvezdu na Sportklubu, HRT2 naravno nikad ne daju... Uglavnom sve što valja ne radi im kako treba... Ne isplati se davati pare za ovo, nek' njima turbo folk programi rade kako treba, da Bog da im na grobu svirali, kakva pljačka... :x :x
emirchata

#577 Re: HS kablovska

Post by emirchata »

Robben wrote:
Crno sve.
Ne daju mi da sport gledam uopšte, Hajduk na Novoj zatamnili, Zvezdu na Sportklubu, HRT2 naravno nikad ne daju... Uglavnom sve što valja ne radi im kako treba... Ne isplati se davati pare za ovo, nek' njima turbo folk programi rade kako treba, da Bog da im na grobu svirali, kakva pljačka... :x :x
na sportklubu nisu zatamnili zvezdu jer je ne prenose,nego je SK blokiran od jucer ujutro ili od preksinoc,ne sjecam se,a zvezdu imas na RTS ja bas gledam..enjoy :D
Baron_Samedi

#578 Re: HS kablovska

Post by Baron_Samedi »

emirchata wrote:
Robben wrote:
Crno sve.
na sportklubu nisu zatamnili zvezdu jer je ne prenose,nego je SK blokiran od jucer ujutro ili od preksinoc,ne sjecam se,a zvezdu imas na RTS ja bas gledam..enjoy :D
Sta ba blokiran? Mislis za stalno? :x

Pa treba im jebat ma*er..i ovako samo jadnici iz Bosne su prinudjeni placati ovu pljacku. Odjava, nema druge...ovo je kraj
emirchata

#579 Re: HS kablovska

Post by emirchata »

Baron_Samedi wrote:Sta ba blokiran? Mislis za stalno? :x Pa treba im jebat ma*er..i ovako samo jadnici iz Bosne su prinudjeni placati ovu pljacku. Odjava, nema druge...ovo je kraj

za sad je jos uvijek blokiran..do kad,ne znam..ja se odjavljujem i sa njihovog jadnog interneta,jer za manje pare mogu imati logosoft FLAT,a jos im placam ovaj modem..fol neka renta..dozivotno placanje...nisam ni citao ugovor,ali moj ugovor je trebao trajati 16 mjeseci a proslo je puno vise,i ja tek sad skontao da jos uvijek "rentam" modem :lol: internet isto danas nije radio jedno sat vremena..smijesni su..
north_1987

#580 Re: HS kablovska

Post by north_1987 »

fakat odron zivi od kablovske .. ali vazno je da imamo kanal s ribarma, ostalo nije bitno.
Johnny071

#581 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

pa odjavi kablovsku i uzmi total il dreambox, sta kukas vise, prestani pricat i uradi nesto, a da zaboravio sam, ovdje je bitna samo suplja :lol:
emirchata

#582 Re: HS kablovska

Post by emirchata »

Johnny071 wrote:ja volim HS! :cry:
e super da si se javio..mozes li ti doci da mi odjavis ovaj internet da ne hodam posto se ne javljate na one kontakt telefone..dacu ti preko PP adresu,ako ti nije problem..?! 8-)
north_1987

#583 Re: HS kablovska

Post by north_1987 »

emirchata wrote:
Johnny071 wrote:ja volim HS! :cry:
e super da si se javio..mozes li ti doci da mi odjavis ovaj internet da ne hodam posto se ne javljate na one kontakt telefone..dacu ti preko PP adresu,ako ti nije problem..?! 8-)
zvaoo za flat i one full programe nista. cekao ih ko novu godinu smijesno !!! vjeruj da cu se odjaviti i to jos danas.
Toshe 4ever

#584 Re: HS kablovska

Post by Toshe 4ever »

I ja hocu da se odjavim,a ne mogu da dobijem kad vam je uvijek zauzeto.Likovi dignu slusalicu da ih mase ne ometaju.

Bilo kako bilo,jel moram direktno otici da bi vam razduzio modem i ova sranja?Lafo prelazim limite sad svaki mjesec,prije nisam ni primiriso 12 giga,uvijek oko 7,8 a stranice koje posjecujem su ostale iste.
nanda_

#585 Re: HS kablovska

Post by nanda_ »

To za limit neta se naviknite bez obzira sto isto posjecujete a sto se kablovske tice fakat su su pretanki jos gledam elob i bh cabel najavljuju uvodjenje sport kluba + a ovi jos i zatamne sport klub a sp+ da ne govorim :roll:
StupskaBitanga

#586 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

nanda_ wrote:To za limit neta se naviknite bez obzira sto isto posjecujete a sto se kablovske tice fakat su su pretanki jos gledam elob i bh cabel najavljuju uvodjenje sport kluba + a ovi jos i zatamne sport klub a sp+ da ne govorim :roll:

sport klub+ je vec u ponud BHCN (bivsi elob)
Toshe 4ever

#587 Re: HS kablovska

Post by Toshe 4ever »

nanda_ wrote:To za limit neta se naviknite bez obzira sto isto posjecujete a sto se kablovske tice fakat su su pretanki jos gledam elob i bh cabel najavljuju uvodjenje sport kluba + a ovi jos i zatamne sport klub a sp+ da ne govorim :roll:
cuj da se naviknem.pa ne drzi mi babuka ba pa da me terorisu

odjavim se lagano i zdra'o.kako bi spica bilo da se svi odjavimo pa nek se onda ne javljaju na telefone mamicu im...
tacna

#588 Re: HS kablovska

Post by tacna »

DO KAD CE NAS VISE HANDRITI, sport klub nema tri dana, makedonska tv isto ko da je neko razlio boje po njoj igman,behar, HEMA posebna su prica. hoce li biti promjena uprogramskoj shemi.
tacna

#589 Re: HS kablovska

Post by tacna »

I jos đubrad za dva kanala HBO digitalcima hoće da i to naplačuju, ma stvarno su jadni.
Johnny071

#590 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

tacna wrote:I jos đubrad za dva kanala HBO digitalcima hoće da i to naplačuju, ma stvarno su jadni.
Nece nista naplatit :D ja imam full paket onaj 3, budul trazili feninga jos na to, iscupacu komplet instalaciju ukljucujuci i stub koji stoji kod mene (bespravno) i uvest TotalTV :D
Baron_Samedi

#591 Re: HS kablovska

Post by Baron_Samedi »

Znaci definitivno nema nista od sport kluba? Sta je ciniti? Sta se moze uvesti i koje su cijene...Katastrofa bi bila da se nema gdje gledati engleska liga. :|
tacna

#592 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Johnny071 wrote:
tacna wrote:I jos đubrad za dva kanala HBO digitalcima hoće da i to naplačuju, ma stvarno su jadni.
Nece nista naplatit :D ja imam full paket onaj 3, budul trazili feninga jos na to, iscupacu komplet instalaciju ukljucujuci i stub koji stoji kod mene (bespravno) i uvest TotalTV :D
Za sve korisnike Digitalne TV HS od 15.04.2010.g. u ponudi su

HBO i HBO Comedy!

Prva tri mjeseca emitovanja BESPLATNO!!!!!
Direktno sa njihove stranice, pa ti vidi hoce li ili nece.
ultima_palabra

#593 Re: HS kablovska

Post by ultima_palabra »

Baron_Samedi wrote:Znaci definitivno nema nista od sport kluba? Sta je ciniti? Sta se moze uvesti i koje su cijene...Katastrofa bi bila da se nema gdje gledati engleska liga. :|
Upalili su ga
Sunshine19

#594 Re: HS kablovska

Post by Sunshine19 »

HBO i HBO comedy se naplacuju, bio meni ciko neki dan na vratima da me pita, gledam li te kanale i da li cu ih nastaviti gledati, naravno uz dodatnih 6 KM(ja mislim). tako da...
tacna

#595 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Kako su krenuli svaki novi kanal ce naplacivat, ja lopova majko mila, na kablovskoj nikakve promjene sve sami fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.....
Johnny071

#596 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

Nista zivi bili pa vidjeli, ja samo cekam da mi zatraze dodatno fening. Fakat nije do para al nedam vise marke, 45KM je po meni realna cjena i nedam ni fening vise :) Kad je BHCN mogo uvest po istoj cjeni HRT RTL mogu i oni HBO. Zivi bili pa vidjeli sta ce se desit :)
Rauber

#597 Re: HS kablovska

Post by Rauber »

Oba HBO se naplacuju dodatno 8 maraka, naravno ko hoce.
Dosao meni papiric gdje me se pita hocul uzeti ili necu.
gaius

#598 Re: HS kablovska

Post by gaius »

pitanje: da li je iko izvadio karticu iz STB i stavio je u TV koji ima DVB-C tuner.. ja ima TV sa ugrađenim tunerom.. gledam bez problema ove nekodirane kanale i slika (a naročito zvuk) je 13 puta bolja nego preko njihovog STB-a..

može li se to uopšte uraditi?
Dady

#599 Re: HS kablovska

Post by Dady »

gaius wrote:pitanje: da li je iko izvadio karticu iz STB i stavio je u TV koji ima DVB-C tuner.. ja ima TV sa ugrađenim tunerom.. gledam bez problema ove nekodirane kanale i slika (a naročito zvuk) je 13 puta bolja nego preko njihovog STB-a..
može li se to uopšte uraditi?
Teoretski bi moglo ako se kablovska drzi nekih standarda. Trebao bi ti jos neki od CAM modula koji ce podrzati tvoju karticu tj sistem kodiranja koji koristi kablovski operater, i u njega stavljas karticu od kablovskog a sve zajedno u CI slot na TV-u. Ja bih prvo probao sa Conax modulom. Bilo bi dobro da to nudi sam kablovski operater, i da garantuje da to radi. Po meni takodjer bolja opcija nego njihov dodatni reciver.
tacna

#600 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Hoce li ko ove nase lopinase kupiti, stvarno ga u....e sa ovom shemom na kablovsoj jos svaki dan fali po neki kanal.
Locked