Logično da nećeš sve kabloveopa22 wrote:i kablove
U suštini, ako je modem tvoj, vrati reciever, daljinski, vjerovatno scart kabl i to je to.
Moderator: anex
Logično da nećeš sve kabloveopa22 wrote:i kablove
Ova zadnja dva su dobili besplatnoAdrianMole wrote:Otkrili su sve test kanale:
TEST TS-Eurochannel
TEST TS2-TV5 Monde
TEST TS3-HRT3
TEST TV4-Valentino Etno
TEST TV5-Valentino Folk
Ne znam odakle im ova zadnja dva,ali riječ je o folk kanalima....
Prva tri kanala su dobra
To je sedam kanala za sada za koja smo sigurni da će biti uvedeni, a.B.d. (zamjene CBS kanala ne računam, jer to se moralo uraditi i svi su uradili) i realno, to nije ni približno popravljanje programske šeme, kako su najavili (neću reći da nije nikako, jer jeste, ali....).1 - Eurochannel
2 - TV5 Monde
3 - HRT3
4 - Valentino Etno
5 - Valentino Folk
6 - Travel HD
7 - History HD (mada ne znam koliko ovo kao novi kanal računati, ali hajde, kvaliteta slike jeste stvarno bolja na HD kanalima)
Roki, imam osjecaj da ti ovdje prestavljas HS! Vidim azurno odgovaras na sva pitanja!The Realist wrote:Ne!
Već su me optužili da radim za njih, ali hajde, nema vezebahate wrote:Roki, imam osjecaj da ti ovdje prestavljas HS! Vidim azurno odgovaras na sva pitanja!The Realist wrote:Ne!
Mislio sam da je Crime & Investigation onaj CBS Reality, zeznuh se. Da, ima i to, ali realno, nije to ono što većina traži.AdrianMole wrote:Bit će sigurno još kanala,vjerojatno nekih 15-ak.Najavili su još i Crime&Investigation,a logično bi bilo i da ubace VH1Adria.Vidjet ćemo što će biti od filmskih kanala.Definitivno su traženi,ali za kablovske operatere i najskuplji u ponudi...
Odokativno oko Nove godineAstrix wrote:Nisam u toku, jesu li to najavili nove kanale za divno cudoi kad bi moglo doci do tih promjena?
pa i red je bio,zadnji put ubaceno nesto da valja 1428 hidzretske godine pred bajram!!!mixone1995 wrote:Odokativno oko Nove godineAstrix wrote:Nisam u toku, jesu li to najavili nove kanale za divno cudoi kad bi moglo doci do tih promjena?
Ma sa kanalima su nam samo zamazali oci... Lafo super kanali, sta cu koji k.rac sa ovim francuskim. Jedino da nam plate kakav kurs francuskog/stranih jezika pa da mozemo gledati. A za ovo uvodjenje folk i etno kanalaAstrix wrote:Kao i po obicaju svake godine tako uvode promjene od Nove god pa nadalje...
Uzmeš Tv koji ima utor za CI modul ,uzmeš karticu od HS-a (besplatno uz osnovni digitalni paket idu svi HD kanali) pa možeš sve pratiti i jednim daljinskim.hare_mne wrote:poz pitanje za one koji imaju osnovni paket digitalne i imaju LCD (koja podrzava ove signale koji imaju oznaku DVB-T/C) jer koristite vi onaj glupi resiver ili nema potrebe za tim?? i jel imate sve 4 HD arene? ( planiram uzeti uskoro lcd pa me to zanima ako uzemem digitalnu dali cu imati sve 4 arene HD program i da uštekam ono kabal u Tv a ne onaj resiver da moram kostiti i gluposti ....
Francuski kanal TV5 Monde ima titlove na 10 -jezika(engleskim,ruskim,njemačkim,nizozemskim...),a i francuski se još uči u školama ako se ne varam.Kao što rekoh 3 dobra kanala i 2 smeća.Neka budu tri takve grupe i ja sam zadovoljanzikmu wrote:Ma sa kanalima su nam samo zamazali oci... Lafo super kanali, sta cu koji k.rac sa ovim francuskim. Jedino da nam plate kakav kurs francuskog/stranih jezika pa da mozemo gledati. A za ovo uvodjenje folk i etno kanala
Ko ne zna francuski, zna engleski. Ja sam ucio francuski u srednjoj skoli, i znam osnovne rijeci, ali engleski znam bolje.Tako da sam sinoc gledao super francusku seriju na TV5Monde oko ponoci Traffics tako nekako se zove.AdrianMole wrote:Uzmeš Tv koji ima utor za CI modul ,uzmeš karticu od HS-a (besplatno uz osnovni digitalni paket idu svi HD kanali) pa možeš sve pratiti i jednim daljinskim.hare_mne wrote:poz pitanje za one koji imaju osnovni paket digitalne i imaju LCD (koja podrzava ove signale koji imaju oznaku DVB-T/C) jer koristite vi onaj glupi resiver ili nema potrebe za tim?? i jel imate sve 4 HD arene? ( planiram uzeti uskoro lcd pa me to zanima ako uzemem digitalnu dali cu imati sve 4 arene HD program i da uštekam ono kabal u Tv a ne onaj resiver da moram kostiti i gluposti ....
Francuski kanal TV5 Monde ima titlove na 10 -jezika(engleskim,ruskim,njemačkim,nizozemskim...),a i francuski se još uči u školama ako se ne varam.Kao što rekoh 3 dobra kanala i 2 smeća.Neka budu tri takve grupe i ja sam zadovoljanzikmu wrote:Ma sa kanalima su nam samo zamazali oci... Lafo super kanali, sta cu koji k.rac sa ovim francuskim. Jedino da nam plate kakav kurs francuskog/stranih jezika pa da mozemo gledati. A za ovo uvodjenje folk i etno kanala
Dobro mislio sam opcenito na HS, nekad pocetkom ove godine su nam poboljsali internet, sad eto kao pokusavaju sa kanalima, ali moje misljenje je da HS ima najgoru ponudu sto se tice kablovske, ja od onih 60-tak kanala gledam mozda 3-4 uglavnom dokumnetarne i filmske i nista vise...zikmu wrote:Ma sa kanalima su nam samo zamazali oci... Lafo super kanali, sta cu koji k.rac sa ovim francuskim. Jedino da nam plate kakav kurs francuskog/stranih jezika pa da mozemo gledati. A za ovo uvodjenje folk i etno kanalaAstrix wrote:Kao i po obicaju svake godine tako uvode promjene od Nove god pa nadalje...
Očito nisi koristio ELOB i njihov MMDS .... da vidis samo tih ljepota...Astrix wrote:Dobro mislio sam opcenito na HS, nekad pocetkom ove godine su nam poboljsali internet, sad eto kao pokusavaju sa kanalima, ali moje misljenje je da HS ima najgoru ponudu sto se tice kablovske, ja od onih 60-tak kanala gledam mozda 3-4 uglavnom dokumnetarne i filmske i nista vise...zikmu wrote:Ma sa kanalima su nam samo zamazali oci... Lafo super kanali, sta cu koji k.rac sa ovim francuskim. Jedino da nam plate kakav kurs francuskog/stranih jezika pa da mozemo gledati. A za ovo uvodjenje folk i etno kanalaAstrix wrote:Kao i po obicaju svake godine tako uvode promjene od Nove god pa nadalje...
Pa bilo bi dobro da rade titlovi... ali po obicaju ne frceraAdrianMole wrote:Uzmeš Tv koji ima utor za CI modul ,uzmeš karticu od HS-a (besplatno uz osnovni digitalni paket idu svi HD kanali) pa možeš sve pratiti i jednim daljinskim.hare_mne wrote:poz pitanje za one koji imaju osnovni paket digitalne i imaju LCD (koja podrzava ove signale koji imaju oznaku DVB-T/C) jer koristite vi onaj glupi resiver ili nema potrebe za tim?? i jel imate sve 4 HD arene? ( planiram uzeti uskoro lcd pa me to zanima ako uzemem digitalnu dali cu imati sve 4 arene HD program i da uštekam ono kabal u Tv a ne onaj resiver da moram kostiti i gluposti ....
ta zadnja dva su vjerovatno zamjene za Fox i Fox moviesAdrianMole wrote:Otkrili su sve test kanale:
TEST TS-Eurochannel
TEST TS2-TV5 Monde
TEST TS3-HRT3
TEST TV4-Valentino Etno
TEST TV5-Valentino Folk
Ne znam odakle im ova zadnja dva,ali riječ je o folk kanalima....
Prva tri kanala su dobra