koristim kid 8 npaket.,i zadnjih nekoliko dana pojavljuju mi se problemi sa digitalnom,kotistim d3 mini uredaj,desava se da na grupama tv sadrzaja ,grupa filmova primjera radi pored kanala filmsklog sadrzaja pojavljuju se neki i drugi kanali ne filmskog sadrzaja ,primera radi neki lokalni kanal ,dkomentarni i tako.tako je slicno i u osalim grupama.
cesto se desava i da kada hocu da prebacim neki kanal koji mogu gledati i u ponudi je cesto bude zatamnjena slika i pise provjerite kartci .jel to noramlno kakvu covjece karticu i moram tri 4 puta upaliti izgasiti d3 mini da bi mi pokazo sliku ,i pretezno to kratko traje opet se pojavi natpis provjetrite karticu ono wtf sta je sad ovo
u cemu je stvar hardverske ili softverske prirode.
molio bih jednu informaciju .kada su u pitanju ove nove punude trio paketa sa godinjskim popustom 10 KM manje .interesuje me slijedece da li nako isteka 12 mjeseci od potpisa ugoora da li je nakon sto se vratin redovna cjena nekog od trio paketa da li je u tu cjenu sve uracunato pa i pretplata telefonije .
kakva su vasa iskustva vas ,koji imate telefoniju u nekom od tio paketa.jeste li zadovoljni.
Unaprijed hvala